Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Metus (neúplná verze)

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Lehce netradiční dobrodružství ze světa Amnesie. Bohužel jsem neměl k dispozici úplnou verzi a v současnosti není nikde k sehnání. V případě, že chcete vidět kompletní verzi, podívejte se na Youtube.

- - - - -

Ze zásuvky komody seberte 2 křesadla a z psacího stolu lucernu a dokument (bez označení). Přistavte si bedny k posteli a seberte z baldachýnu Key. Odemkněte si jím dveře a poté vstupte do dveří do další úrovně.

Jděte do chodby a vstupte do dveří vpravo. Z psacího stolu seberte dokument (bez označení), z přihrádky OLEJNIČKU a ze zásuvek Key a křesadlo. Vraťte se do chodby, klíčem si odemkněte dveře na konci a poté vejděte do dveří do další úrovně.

Jděte do dveří vlevo a ze stolu seberte křesadlo a zpod stolu další křesadlo. Vraťte se do chodby a jděte do chodby vpravo na konci. Po troskách schodiště lze vylézt jako po žebříku. Dveřmi vyjděte do další chodby a Je jedno, na kterou stranu se dáte, protože stejně přijdete ke dvěma dveřím naproti sobě. Jedny z nich jsou odemčené a dostanete se tak na schodiště. Sejděte až úplně dolů a z vnitřku skříně seberte laudanum a 3 křesadla. Vraťte se po schodech o patro výš a pokračujte do dveří vpravo.

A tady je právě problém v tom, že do další úrovně nelze postoupit, protože se jedná o neúplnou verzi.

uložené pozice

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář