Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Monsters

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Zajímavý experiment, ve kterém se budete v arénách utkávat s nepřáteli, budete získávat zkušenostní body a zároveň si budete moci vylepšovat své schopnosti.

- - - - -

Projděte na konec chodby a dveřmi vstupte do místnosti s orbem. Jděte do dalších dveří a seberte z podstavce Orb Polish. Vraťte se k orbu a použijte na něj lepidlo z inventáře. Dotkněte se jiskřivého místa a poté utíkejte chodbami zpět. Až se vám postaví do cesty regály, kterými neprojdete, jděte do dveří vpravo a na konci chodby skočte z výšky dolů. Dotkněte se modrého místa a poté vstupte do dveří do další úrovně.

Zajděte do chodby vpravo a prohlédněte si různá nastavení. V chodbách hradu vždy zajděte do některé místnosti. Přenesete se do arény, kde klikáním na modrá pole bojujete proti nepřátelům a tito odpovídají protiútoky. Po vyhraném zápasu si můžete kliknutím na Yes trochu vylepšit svou postavu. Zároveň se vám vždy zobrazí kolik zkušenostních bodů vám zbývá do další úrovně. Na konci chodby je vstup do úrovně s bosem, který je velice silný.

Přiznám se, že mě to po chvíli přestalo bavit. Je to stále to samé dokola. Postupným upgradem schopností získáváte nové možnosti útoků nebo předměty pro krytí, ale jinak je to stále to samé.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář