Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Nobody Knows

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Jedná se o dost nadprůměrné dobrodružství ze světa Amnesie, vyznačující se netradičními prvky, rozmanitými úrovněmi, skvělou atmosférou a průměrnou adventurní složkou.

- - - - -

Seberte ze země lucernu, přejděte přes most a na rozcestí jděte vpravo. Za dveřmi posbírejte dokument Plan, OLEJNIČKU a 2 křesadla. Jděte zpět na rozcestí a nyní můžete jí vpravo, protože za vodopádem jev průchod do vězeňské cely a v ní najdete dokument Farewell. Nyní se vydejte na samý začátek, kde je pod oknem v zemi nenápadný tunel. Prolezte na konec až se dostanete na rozcestí. Dejte se vpravo, poté vlevo, kde nadzdvihněte poklop, a seskočte dolů.

Nejprve jděte do haly, která slouží jako knihovna a vylezte vpravo po žebříku na vrchol regálu. Zde seberte A Key. Slezte dolů a jděte po schodech na balkón, kde leží na komodě dokument Exicute. Kromě toho najdete na stole křesadlo a v přihrádce další křesadlo. Jděte zpět do chodby a vejděte do dveří vlevo na konci. Zde najdete ve velké truhle 3 OLEJNIČKY a na komodě křesadlo. Jděte zpět do chodby a pokračujte do druhých postranních dveří. V místnosti je vlevo na stěně obraz, který je možné odstranit, a za ním Key Baron Room's 3th, dokument Compassion a laudanum. Jděte do dalších dveří a dostanete se do další chodby. Klíčem si odemkněte dveře na konci a v následující chodbě jděte na druhém rozcestí vlevo a klíčem si odemkněte dveře vlevo. Ve skříni vlevo je Small Needle a v psacím stole vpravo najdete A Key a v přihrádce OLEJNIČKU. Jehlou si odemkněte druhé dveře do chodby a nyní se musíte vrátit do místnosti, kde jste našli olejničky v truhle. Zde si odemkněte dveře skladištní místnosti a za obrazem najdete A Crowbar. Jděte zpět směrem do druhé chodby a páčidlem si vylomte dřevěné dveře vpravo. Na polici leží 2 křesadla a vzadu na stěně je páka, za kterou zatáhněte. Vydejte se zpět do knihovny, kde jsou vpravo odblokované nové dveře. Projděte na konec tajné chodby a vstupte do dveří do další úrovně.

Sestupte po schodech dolů a jděte vlevo. Ze stolu seberte Key to Torture Room a 2 křesadla. Vyjděte do zaplavených chodeb a jděte vpravo, vlevo, vpravo a vlevo a vstupte do dveří na konci. Na stole je Key Check In, v polici stolu OLEJNIČKA, v kamnech křesadlo a na druhé straně místnosti je SUD S OLEJEM (60% lucerny). Dveře na opačné straně si můžete odemknout prvním klíčem a poté se držte stále vpravo a dojdete k dalším zamčeným dveřím. Odemkněte si je a za nimi najdete ve skříni křesadlo. Vzadu je třeba si vystavět schodiště z beden. Stačí dát na sebe tři bedny a poté, když si povyskočíte, uvidíte symbol žebříku.

Projděte mnoha dveřmi, přejděte přes poškozený most a vstupte do dveří do další úrovně.

Vlevo na konci chodby je komoda a v ní páka. Tu budete potřebovat za chvíli. Projděte do velké místnosti a vpravo na stole je Key. Pokračujte další chodbou a dveře na konci si odemkněte klíčem z inventáře. V regálu s knihami je otvor pro páku. Dejte tam páku, o které jsem se výše zmiňoval, a zatáhněte za ní. Jiný regál se odklopí. Seberte A Key a vydejte se zpět do první chodby, kde si klíčem odemkněte dveře vpravo. Zpod pohovky seberte A Crowbar a tím vylomte přihrádku psacího stolu. Seberte A Nice Key a jděte zpět do velké místnosti. Odemkněte si vchodové dveře a poté utíkejte co vám nohy stačí pryč dokud se nespustí závěrečné titulky.

uložené pozice

čeština

videonávod

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář