Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Obsession

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké dobrodružství odehrávající se ve strašidelném domě uprostřed lesů. Děsivé momenty jsou docela zajímavé, ale jinak spíš průměr.

- - - - -

Woods

Jděte jedinou možnou cestu podél světel, objeví se monstrum a srazí vás k zemi. Až ožijete jděte k osvětlenému vchodu a vejděte do něj.

Entrance Hall

Hned vlevo za rohem vejděte do malé místnosti a vzadu seberte Small Key a poté otevřte skříň a seberte A Key. Vraťte se do velké místnosti a jděte vlevo do kouta s krbem. Prohledejte zásuvky komody a posbírejte maso, lektvar zdravého rozumu, váček s 10 tolary a 4 křesadla. Jedním z klíčů si odemkněte dveře vlevo a vstupte do kanceláře. Z psacího stolu seberte dokument Day 1, laudanum a lektvar zdravého rozumu a ze zásuvek obřadní dýku a 4 křesadla. Nakonec seberte z úzké římsy na kamnech A Key. Ještě můžete druhým klíčem odemknout přihrádku stolu, ale tam nic zajímavého není. Vyjděte z místnosti a klíčem si odemkněte dveře vpravo na konci místnosti. Z komody seberte dokument Day 2 a ze zásuvek 6 křesadel. Přistavte si k posteli židli a z baldachýnu seberte dutou jehlu, Vyjděte z místnosti a jehlou si odemkněte dveře vpravo. V kuchyni seberte dokument Day 3 a prohledejte roh za krbem, kde najdete Glass Container with Acid. Vraťte se do haly, vyjděte po schodech nahoru, použijte kyselinu na dveře do další úrovně a poté do těchto dveře vstupte.

Upstairs

Běžte stále vpřed a seberte dokument Day 4. V podlaze jsou dveře do další úrovně, do kterých vejděte.

The Basement

Ze země seberte dokument End of Beta a tím hru zakončíte.

videoukázka

uložené pozice

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář