Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Order and Law (demo)

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Jedná se demo k průměrnému dobrodružství ze světa Amnesie. Čeká vás několik odpudivých úrovní s neméně odpudivými monstry a docela dost dokumentů ke čtení.

Nejprve seberte z komody Room Key a dokument Get Out a následně z horní zásuvky komody seberte lucernu a laudanum. V jiné komodě za postelí jsou 2 křesadla a za hromadou beden je truhla a v ní lektvar zdravého rozumu. Klíčem si odemkněte dveře a hned za rohem je ve skříni další křesadlo. V chodbě vstupte do dveří vlevo a prohlédněte si otvor ve stropě. Dveřmi na konci chodby se dostanete do velké místnosti, kde na stole na druhé straně leží 2 OLEJNIČKY. Projděte dveřmi do knihovny. V prostřední uličce jsou 2 křesadla (v horních policích protilehlých regálů), v pravé uličce je v horní polici regálu vlevo další OLEJNIČKA a na regálu vpravo je ještě laudanum. Projděte vpravo do chodby a na konci sestupte do zaplavené místnosti, kde na druhé straně leží na stole lektvar zdravého rozumu a křesadlo. Poté vejděte do dveří do další úrovně.

U beden vlevo leží OLEJNIČKA a poté se vydejte chodbou až přijdete do místnosti, kde leží vlevo na stoličce dokument Dear Daniel, vlevo za hromadou beden lektvar zdravého rozumu, za hromadou vpravo vzadu laudanum a za největší hromadou vpravo ve výklenku Room Key a další OLEJNIČKA. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte dveře vlevo. Prchejte před monstrem, proběhněte dveřmi vlevo na konci a v následující chodbě dalšími dveřmi vlevo. V místnosti seberte z ohniště krbu kladivo, z psacího stolu dokument Dear Daniel, z přihrádky 2 měšce s 50 tolary, váček s 25 tolary a váček s 10 tolary, ze zásuvky komody vlevo laudanum, z kouta za pohovkou křesadlo a nakonec prohledejte vnitřek skříně, kde najdete VELKOU OLEJNIČKU, OLEJNIČKU, 6 laudanum, 6 lektvarů zdravého rozumu a 10 křesadel. Odtáhněte na stranu postel, nadzdvihněte mřížový poklop a seskočte dolů, kde vejděte do dveří do další úrovně.

Octli jste se ve velké místnosti plné monster. Vlevo na konci je SUD S OLEJEM (10% lucerny). Nic jiného v místnosti není, takže vejděte do dveří do další úrovně vpravo.

Vpravo pod stolem je váček s 10 tolary a na pianě lží dokument Dear Daniel. Vedle piana je na zdi páka, za kterou zatáhněte a regál vpravo se odklopí. Přejděte velkou místnost plnou mrtvola a vlezte do tunelu. Prolezte na konec a vstupte do dveří do další úrovně.

Ze země posbírejte lucernu, dokument We can do it! a 2 OLEJNIČKY. Projděte do chodby se schodištěm. Vpravo v okenním výklenku leží na zemi OLEJNIČKA a křesadlo. V chodbě vejděte do prvních dveří vlevo a v místnosti seberte ze stolu další OLEJNIČKU, z komody v koutě lektvar zdravého rozumu a v jiném koutě je ještě SUD S OLEJEM (10% lucerny). Rychle se ukryjte do skříně, protože se blíží monstrum. Uvnitř skříně posbírejte 4 křesadla. Musíte zůstat ukrytí do doby než monstrum rozmlátí jinak nepřístupné dveře v chodbě. Vraťte se do chodby a jděte vlevo do oné místnosti. V proskleném výstavním stolku je Key to Dylan's Room. Použijte na rozbití skla nějaký předmět. Dále je v koutě SUD S OLEJEM (10% lucerny) a v kamnech laudanum. Jděte zpět do chodby a vraťte se na začátek, kde vyjděte po schodech nahoru. Ze stolu seberte OLEJNIČKU a křesadlo. Klíčem si odemkněte dveře a dostanete se do další chodby. Vstupte hned do dveří naproti a ze stolu posbírejte VELKOU OLEJNIČKU, OLEJNIČKU, 4 laudanum a 4 lektvary zdravého rozumu. Vyjděte zpět do chodby vlevo je zavalená chodby, kde jsou k sebrání další OLEJNIČKA a křesadlo. Vraťte se do chodby a projděte na konec, kde seberte z komody 2 laudanum a ze zásuvek OLEJNIČKU a ještě jedno laudanum. Jděte do postranní místnosti a vlevo v koutě je křesadlo. Za dveřmi vpravo najdete OLEJNIČKU, 4 laudanum, 2 lektvary zdravého rozumu a 6 křesadel. Jděte zpět do místnosti s dlouhým stolem a prohoďte nějakou židli oknem. Skočte dolů a u ohniště posbírejte OLEJNIČKU, 2 lektvary zdravého rozumu a 5 křesadel. Pak už jen vejděte do dveří do další úrovně.

Jděte do dveří vlevo a poté do dalších vpravo. Ze stolu seberte dokument Encription. Dále tu leží klíč, ale ten nesbírejte. Je to past, která vám zabrání v dalším postupu hrou. Projděte do další místnosti, zatočte ventilem od padacích dveří a ty se otevřou. Vstupte do místnosti vpravo a na rohu jednoho regálu leží klíč, který rovněž nesbírejte. Vraťte se do chodby a pokračujte do místnosti vpravo a poté do další vpravo. Vzadu leží na stole dokument I'm Hurt Daniel. Za vašimi zády najdete v zásuvkách komody a jejím okolí 3 laudanum. Projděte na konec místnosti, dejte se do dveří vlevo, vyjděte po schodišti a v chodbě vejděte do druhých dveří vlevo. Odklopte padací dveře ve stropě a vylezte po žebříku nahoru. O kousek dál jsou další padací dveře, které rovněž odklopte a seskočte zase dolů. Odházejte předměty od dveří a ve dveřích ze zárubně seberte dokument I'm Hurt Daniel. Dveře vedou zpět do chodby, kterou jste už jednou prošli. Nejprve se však ještě otočte čelem vzad, projděte chodbou a vstupte do místnosti, kde leží vlevo na pianě křesadlo a na stole dokument Daniel. Poté se dejte do prohledávání všech skříní a komod a dohromady najdete 2 VELKÉ OLEJNIČKY, 6 OLEJNIČEK, 8 laudanum, 10 lektvarů zdravého rozumu, další 4 křesadla, 5 měšců s 50 tolary, 4 váčky s 25 tolary a 7 váčků s 10 tolary. Zde hra končí, protože se vlastně jedná o demo, které nejspíš nikdy nebylo dokončeno.

uložené pozice

screenshot

videoukázka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář