Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Painful Reality

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

V mnoha ohledech velice originální a výrazně nadprůměrné. Budete procházet vlastním domem, který se den ode dne bude stále měnit.

- - - - -

Vyjděte do rozlehlé dlouhé místnosti a v místě, kde je hořící krb, jděte do dveří vlevo a poté do dalších vlevo. Ve vaně leží lucerna. Vraťte se do velké místnosti a projděte až na konec, kde najdete na stole laudanum. V kuchyni najdete na pánvi ve sporáku lektvar zdravého rozumu. Pokračujte do chodby za kuchyní, sejděte po schodech dolů a vstupte do dveří do další úrovně.

Na stole leží dokument My Diary 12 April 1970. Nyní se vydejte do postranní chodbičky, kde je vstup do koupelny. Jděte však do dveří vpravo a vzadu za zástěnou leží na stolku dutá jehla. Tou si odemkněte tentokrát zamčené dveře kuchyně a poté normálně vzadu vstupte do dveří do další úrovně.

Jděte do chodbičky, ze které se vchází do koupelny a do ordinace a zde najdete ležet páčidlo. Vylomte jím dveře od kuchyně a opět vejděte do dveří pod schodištěm.

Z psacího stolu seberte dokument My Diary 14 April 1970. Nyní jděte ve velké místnosti do postranní chodby vlevo, kde je socha. U nohou sochy leží Statue Key. Vraťte se do velké místnosti a zde se vám do cesty postaví mříž. Obejděte to přes ordinaci, kde seberte z psacího stolu OLEJNIČKU. Klíčem si odemkněte dveře za kuchyní a opět sestupte ke dveřím do další úrovně.

Jak vidíte, tak tentokrát je vše pod vodou. Z psacího stolu seberte dokument My Diary 15 April 1970 a vyjděte do velké místnosti. Jděte do sousední místnosti vlevo a ze stolu s počítačem seberte dutou jehlu. Vraťte se do velké místnosti a tentokrát je vchod do koupelny z postranní chodby se sochou. Proběhněte známou cestou až do kuchyně a vstupte do dveří do další úrovně.

Opět jděte do místnosti s počítačem a najdete tu dutou jehlu. Známou cestou projděte až na konec dlouhé místnosti a náhle se zableskne. Vydejte se zpět na začátek dlouhé místnosti, kde je vlevo u televize Hidden Key. Tím si odemkněte dveře od kuchyně a v kuchyni seberte vlevo laudanum a ze stolu vpravo lektvar zdravého rozumu. Poté vejděte opět do dveří pod schody.

Jděte do ordinace, kde leží na stole Cellar Key. Asi jste si všimli, že v postranní chodbě, kde předtím stála socha, jsou nyní dveře. Odemkněte si je klíčem a vzadu najdete regál, na jehož horní polici leží kladivo a níž OLEJNIČKA, laudanum a lektvar zdravého rozumu. Kladivo použijte na dveře za kuchyní a cesta do další úrovně je volná.

Z psacího stolu seberte dokument My Diary 18 April 1970. V této úrovni není co řešit, takže projděte známou cestou na konec.

Seberte z prádelníku OLEJNIČKU a vyjděte z místnosti. V postranní chodbě se sochou leží páčidlo. Tentokrát se však do ní budete muset dostat přes koupelnu. Vylomte páčidlem dveře ordinace a vydejte se známou cestou na konec. V závěrečné etapě cesty je na prvním stolku vpravo A Rusty Key, kterým si odemkněte dveře na konci a pak už vám nic nebude bránit v cestě.

Z psacího stolu seberte dokument My Diary 22 April 1970. Určitě jste si už dříve v ohybu velké místnosti všimli zamčených dveří vlevo. Ty jsou nyní odemčené a za nimi seberte z police Storage Key. Projděte známou cestou na konec, kde seberte ze země dokument Raven Hospital City of Hellside – 1970. Klíčem si odemkněte dveře a poté známou cestou projděte na konec.

V této závěrečné úrovni už nic není. Jen projděte na konec a poté se spustí titulky.

čeština

uložené pozice

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář