Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Per Diddomagik

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

tento mód od italských tvůrců není ve své podstatě nic převratného, ale je tu evidentní snaha o netradiční přístup a velkou nadsázku a snaha se také cení. V každém případě hra nenudí ani na chvíli.

- - - - -

Na stole uprostřed leží dokument Comandos, na psacím stole vpravo dokument Avviso a na rýsovacím prkně dokument Introduzione. Vyjděte po schodech nahoru a z komody seberte Key. Vraťte se dolů a klíčem si odemkněte zamčené dveře. Projděte zatopenou místností a na konci chodby seberte z komody dokument Una nota. Jděte do dveří, které se předtím rozpadly. V komodě vpravo je lucerna a ve skříni vzadu vlevo Bravo, hai trovato un chiave. Jděte do dveří, které probouralo monstrum, a následující dveře si odemkněte klíčem. Dejte se širokou halou, ze země seberte dokument Hahaha a na konci haly vstupte do dveří do další úrovně.

V této úrovni hlavně nepřesouvejte židle. Projděte dveřmi, ze židle seberte dokument Da Dorothy, z komody vlevo VELKOU OLEJNIČKU a ze spodní zásuvky lektvar zdravého rozumu. Na stole uprostřed místnosti najdete obřadní dýku, nádobu s chemikálií, laboratorní nádobu, další VELKOU OLEJNIČKU a další 2 lektvary zdravého rozumu. Z komody vpravo seberte dokument Enigma a pak otevřte skříň a určitě budete překvapeni.Poté ještě prozkoumejte poslední skříň na boku a najdete další lucernu. Jděte do zadní místnosti, kde leží na stole vpravo dokument Indicazione. Nyní se vraťte do první místnosti a odneste do druhé místnosti židli, na které předtím ležel dokument (jiné židle se nedotýkejte). Tuto židli dejte v druhé místnosti na prázdné místo u stolu. V tom okamžiku se rozpadnou zamčené dveře a uvolní se vám cesta dál. Sejděte dolů na planinu se smrčky a vpravo u hromady mrtvol leží dokument Attento. Z hromady seberte Terza chiave. Vpravo na konci prostranství je domek a u něj mezi keři leží Seconda chiave, u dalšího domku mnohem dál (nedaleko) osvětlených dveří dokument Da Dorothy a pak je tu ještě malá stodola, na jejíž zábradlí leží Prima chiave. Jděte k osvětleným dveřím a na ně a na následující dvoje dveře použijte klíče, které jste nasbírali, a poté vejděte do dveří do další úrovně.

Ve skříni vlevo je dokument Informazione a dál v chodbě na komodě vlevo dokument Da Dorothy a v zásuvce té samé komody Key. Tím si odemkněte dveře na konci chodby a v místnosti seberte ze stolu nádobu chemikálií a lektvar zdravého rozumu a na policích vlevo 2 VELKÉ OLEJNIČKY. Pokračujte do další místnosti, kde leží na posteli dokument Da Dorothy. Za dalšími dveřmi vás čeká dlouhé přeskakování po schodišti ze stolů. V chodbě je v jednom ohybu na židli lucerna, poté se dejte vpravo a na konci najdete OLEJNIČKU. Když si dáte práci s průzkumem labyrintu najdete ještě minimálně jednu OLEJNIČKU. Jinak ty dveře do další úrovně, které jsou uprostřed rovné chodby nejsou ty pravé. Musíte se dát doprava a dostanete se k jiným a zde hra končí

uložené pozice

videoukázka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář