Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Pomsta

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Jedná se o jedno z těch méně vydařených českých DLC, které opravdu nemá čím oslnit. Pár zajímavých adventurních puzzlů tam je, ale to je tak všechno.

STATISTIKY

příběhový předmět – 9

předmět získaný kombinacemi – 1

dokument – 9

olejnička – 5

velká olejnička – 2

křesadlo – 3

laudanum – 7

lektvar zdravého rozumu – 8

Level 1

Chvíli počekejte až se trochu vzpamatujete. Poté seberte vlevo ze stolu dokument. Po stranách místnosti jsou na zemi celkem 2 laudanum a 5 lektvarů zdravého rozumu, tak si je všechny sesbírejte. Jděte do vedlejší místnosti, kde lze sebrat ještě 2 lektvary zdravého rozumu. Uprostřed místnosti leží na zemi klíč. Vraťte se do předchozí místnosti, klíčem si odemkněte masívní dveře a vstupte.

Level 2

Octli jste se venku. U druhé pochodně vpravo najdete 2 křesadla. Jděte dál a přímo na cestě leží laudanum. O kousek dál vlevo u cesty se povalují 2 velké olejničky. Projděte jedinou možnou cestou až k hradu a vstupte do vrat.

Level 3

Projděte dveřmi, z psacího stolu vpravo seberte lucernu, 3 olejničky a dokument. Ze zásuvky psacího stolu si vezměte klíč. Tady začne útočit vodní příšera, takže se pohybujte po objektech a snažte se co nejméně šlapat do vody. Dostaňte se ke dveřím do další úrovně a vstupte do nich.

Level 4

Jste v dlouhé chodbě. Vejděte do dveří vpravo a ze skříně vzadu si seberte páčidlo. Vraťte se do chodby a páčidlem rozbijte další dveře vpravo. Vzadu u psacího stolu vlevo je olejnička, na stole je dokument a také klíč. V přihrádce psacího stolu je další olejnička a lektvar zdravého rozumu, vpravo od stolu laudanum a přímo pod stolem ještě další 3 laudanum. Po levé straně je sud s olejem. Vraťte se zpět do chodby, dejte se vpravo, na konci použijte klíč na dveře a vstupte do nich.

Level 5

Vlevo ze země seberte nádobu a pilku na kosti. Na stěně je ještě dokument. Pilku v inventáři zkombinujte s nádou a získáte tak nádobu s krví. Tu vylijte do kbelíku vlevo vedle mříže. Mříž se konečně otevře a vy můžete pokračovat dál. Vstupte do dveří vlevo na konci chodby a jste v laboratoři. Ze stolu vlevo seberte klíč a chemikálii. Vraťte se stejnou cestou na začátek úrovně a vstupte do přechodovbých dveří.

Level 6

Ačkoliv jste vstoupili do stejných dveří, přenesli jste se do úplně jiné úrovně. Běžte vpřed a vylezte po žebříku nahoru. Nahoře je mříž, takže seskočte ze žebříku na malou dřevěnou plošinu vlevo. Nadzvedněte mříž, vlezte znovu na žebřík a vylezte až nahoru. Projděte dveřmi a poté vstupte do přechodových dveří vpravo.

Level 7

V této úrovni jsou jen dvoje dveře. Ty vpředu jsou zamčené a vpravo jsou dveře do další úrovně. Na tyto dveře použijte klíč, který jste sebrali v laboratoři a vstupte.

Level 8

Vejděte do dveří vlevo. Ze stolu seberte dokument a vlevo od stolu je křesadlo. Dále vlevo je prosklený stolek, kde je klíč. Problém je, že v okolí není žádný předmět, který byste mohli použít na rozbití skla. Vraťte se do chodby a vstupte do dalších dveří vlevo. Klikněte na židli, ale ta zmizí. Poté ze stolu seberte 2 dokumenty. Jděte zpět do chodby a jestli chcete můžete vstoupit vpravo do masívních dveří. Octnete se venku, kde si můžete z hrobu sebrat další 2 dokumenty. Odtud se však dál jít nedá, takže jděte zpět do budovy a dejte se dál chodbou vpravo.Vyjděte po schodech nahoru a zde by vás mělo začít pronásledovat monstrum. Nechte se chytit a přesunete se do poslední úrovně.

Level 9

Jelikož mi ve hře vůbec nefungovaly titulky, tak jsem celou dobu nevěděl o čem to vlastně je. Proto také chybí názvy dokumentů. Octli jste se v jakési svatyni, kde k vám promlouvá poletující mužíček. Obrza jsme měl dlouho zaseklý. Pokud máte stejný problém, tak v daný okamžik by měly probíhat po obrazovce titulky. Až se budete zase moci hýbat dejte do ohně chemikálii z inventáře a tím hru definitivně zakončíte. Jediné co mi není jasné k čemu je klíč, který lze sebrat ve stokách v zásuvce psacího stolu.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář