Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Portal Reopening

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké, avšak poměrně zajímavé dobrodružství ze světa Amnesie, které podobně jako Justine nemá oživovací mód a také nelze hru ukládat. To znamená, že pokud zemřete vrátí vás to na začátek. Monstra však potkáte jen 2 a těm se dá celkem bez problémů vyhnout.

- - - - -

Mansion

Ze stolu seberte dokument Life Slipping Away a dveřmi vlevo vyjděte ven. Dejte se do dveří vlevo a po schodech dolů. Vstupte do dveří vpravo a vezměte vzadu páku. Odneste ji nahoru po schodech a jděte s ní do dveří vlevo. Vlevo ze stěny sundejte obraz, dejte do otvoru páku, zatáhněte za ni a nedaleký regál se odklopí. Z psacího stolu seberte dokument My Dear Sweet Sarah a ze zásuvky Hidden Cellar Key. Klíčem si odemkněte dveře přímo pod schody a poté vstupte do dveří do další úrovně.

Cellar

Vpravo leží na zemi Lantern. Seskočte dolů a jděte do dveří vlevo. Za nimi seberte ze stolu Wooden Crank a dokument Another Dimension. Schovejte se za sudy a počkejte až monstrum zmizí. Poté vyjděte a pokračujte do dveří vlevo. Za dalšími dveřmi vpravo je chodba se třemi ventily. Všemi otočte na doraz a místo prostředního dejte kliku z inventáře. Utíkejte chodbou na druhou stranu a vejděte do dveří do další úrovně.

Underground Cellar

Jděte rovně a poté do dveří vlevo. Na konci chodby je mezi bednami dokument Purchase of the T150 Device. Jděte do dveří vpravo, seberte dokument The Machine a zatočte ventilem. Vyjděte zpět do chodby, držte se vlevo a přijdete k otevřené padací mříži. Dávejte si pozor na monstrum a poté vstupte do dveří do další úrovně.

Mainframe

Projděte k portálu, před kterým leží na zemi dokument Note to Self. Vlevo a vpravo od schodů jsou ventily, kterými zatočte. Tím hra končí.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář