Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Quiet

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Byli jste odvlečeni neznámo kým na podivný starý hrad. Vaším jediným přáním je dostat se z tohoto děsivého místa pryč. – Tak začíná další vcelku průměrné dobrodružství ze světa Amnesie.

Hallway

Hned na začátku seberte z komody vpravo dokument Welcome Kyle a z vnitřku skříně lucernu. Vyjděte na chodbou a jděte do dveří vlevo na konci. Z krbové římsy vlevo seberte křesadlo, z přihrádky psacího stolu vpravo si vezměte křesadlo a nakonec seberte z jedné ze zásuvek Hallway Key. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte dveře naproti. Sestupte po schodech dolů a pod schodištěm se dejte vlevo. Vlevo z regálu seberte Laudánum a Lektvar zdravého rozumu a z pravého regálu 2 křesadla. Projděte dveřmi a ze stolu seberte OLEJNIČKU. Jděte o místnost dál a hned za dveřmi vpravo najdete na policích regálu další 2 křesadla. Pokračujte do další místnosti a vlevo na stěně je obraz, který odstraňte. Z úkrytu seberte ještě další 3 křesadla. Vstupte do levých dveří, projděte chodbou a nakonec se octnete ve skladištní komoře, kde posbírejte z regálu část vrtačky (1/3), 2 křesadla a 2 měšce s 50 tolary. Jděte místnostmi zpět až uslyšíte ránu. Vlevo jsou otevřené dveře, které byly předtím nepřístupné. V místnosti posbírejte z polic část vrtačky (2/3), páčidlo a Laudánum. Vraťte se zpět ke schodišti a jděte rovně do chodby. Vlevo jsou dveře, které vylomte pomocí páčidla. Vzadu je regál s přihrádkami na vinné lahve. Seberte z přihrádek část vrtačky (3/3) a OLEJNIČKU a v inventáři se vám automaticky všechny díly vrtačky spojí a máte příruční vrtačku. Jděte zpět ke schodišti a použijte vrtačku na dveře vpravo. Za dveřmi vpravo jsou na polici 2 křesadla. Pak už jen vstupte do dveří do další úrovně.

Dining and Living

V chodbě jděte do dveří vlevo a v malé skladištní místnosti seberte z kbelíku provaz. Vraťte se do chodby a pokračujte až ke schodišti po pravé straně a vyjděte po něm nahoru. V místnosti nad schody odtáhněte na stranu postel a seberte ze země Hallway Key a z komody dokument Simon's Note. Sejděte po schodech zpět dolů a jděte rovně do ložnice. Zaměřte se na pravou stranu místnosti a z truhel seberte OLEJNIČKU a Lektvar zdravého rozumu. Z poslední postele vpravo pak seberte dutou jehlu a křesadlo. Vraťte se do chodby a pokračujte směrem vlevo. Na dveře použijte klíč z inventáře a cesta dál je volná. Po pravé straně místnosti visí na stěně nakřivo obraz. Za ním je výklenek a v něm měděná trubička a křesadlo. Trubičku spojte v inventáři s jehlou a vznikne vám Pointed Pipe. Tento předmět použijte k odemčení nedalekých dveří a poté vejděte do dveří do další úrovně.

Castle Mansion

Vlevo leží na zemi 2 křesadla. Vejděte do dveří nedaleko a ze zásuvky psacího stolu seberte dokument Cody's Note. Vlevo je na stěně obraz, který je možné odstranit. Z výklenku posbírejte Cody Coco's Key, Laudánum a 2 křesadla. Vraťte se do chodby a vlevo najdete na regálu další 2 křesadla. Projděte dveřmi a sestupte po schodišti dolů a vstupte do dveří vpravo. Ve skříni je VELKÁ OLEJNIČKA a v zásuvce psacího stolu Laudánum. Pokračujte do dveří vlevo a vpravo nadzdvihněte krýt kláves u piána a najdete Key to the Center Room. Dalšími dveřmi se dostaňte do chodby, kde použijte na dveře vlevo naposled sebraný klíč. Z centrální místnosti vede několik dalších dveří. Na ty vpravo použijte druhý klíč z inventáře. Jděte až do poslední místnosti a z velké bedny a jejího okolí posbírejte dokument Test Subject 3, OLEJNIČKU a Lektvar zdravého rozumu. Vraťte se zpět do temné chodby a jděte na druhou stranu. Vlevo na zemi leží křesadlo a vzadu za nepořádkem VELKÁ OLEJNIČKA. Pak už jen vejděte do dveří do další úrovně vpravo.

Dungeons

Běžte stále vpřed, sestupte po schodech dolů a klikněte na tělo na stole. Poté seberte z tváře mrtvoly Hallway Key. Vraťte se po schodech nahoru a v chodbě si klíčem odemkněte dveře vlevo. V místnosti za dveřmi je v malé truhle Lektvar zdravého rozumu. Jděte do levých dveří a v malé místnosti na konci chodby seberte ze bedny dokument Robert Smith's Journal a z kouta OLEJNIČKU. Vraťte se na poslední křižovatku a jděte do dveří rovně. Na křižovatce leží na zemi křesadlo. Pokračujte rovně a vstupte do dveří na konci. Ve skříni najdete láhev a Laudánum. Vlevo v malé komoře je pod ozubeným kolem další křesadlo. Vraťte se na poslední křižovatku a jděte vlevo. Nadzdvihněte mřížový poklop a slezte po žebříku dolů. Projděte na konec a vstupte do dveří do další úrovně.

Church and Prison

Rovně před vámi jsou zamčené dveře, ke kterým je třeba najít klíč. Dejte se do levých dveří a v druhé místnosti seberte ze skříně 2 křesadla a o kousek dál je v polici regálu OLEJNIČKA. Pokračujte do chodby a po schodech nahoru a dostanete se na křižovatku tvořenou čtyřmi schodišti. Vlevo je pod schody zával, rovně jsou zamčené dveře, takže další cesta povede vpravo. Pod schody v chodbě zajděte do dveří vlevo. Vpravo v koutě je v truhle křesadlo a v koutě za regálem další křesadlo. Vraťte se do chodby a jděte stále vpřed. Vlevo jsou dveře zaklíněné židlí. Tu si můžete odendat, protože za dveřmi je křižovatka se schodišti a tudy se můžete vrátit zpět do kostela. Pokračujte chodbou dál a vstupte do dveří vpravo. Z komody seberte dokument My Journal, dated: 8/12/1826 a ze zásuvky křesadlo. Vraťte se do chodby a jděte do místa, kde jsou dvoje dveře naproti sobě. Nejprve prozkoumejte skladištní místnost za levými dveřmi a najdete SUD S OLEJEM (60% lucerny), v koutě křesadlo a na vrcholu regálu OLEJNIČKU. Jděte zpět do chodby a vstupte do dveří naproti. Vpravo je dokument Day 30 a vlevo je vězeň, se kterým si promluvte. Seberte ze země Prison Master's Key a vraťte se do chodby a klíč použijte na dveře vpravo na konci chodby. Ze zásuvky psacího stolu seberte dokument My Retirement, z přihrádky 2 křesadla, z postele další křesadlo a nakonec si přistavte nějakou židli k postele a shora seberte Storage Closet Key. Jděte dlouhou chodbou téměř až na její začátek a použijte klíč na dveře vlevo. V malé místnosti je na jedné polici za knihami obřadní dýka. Běžte známou cestou zpět do kostela a pokračujte rovně do dveří. Na obětní mísu použijte dýku z inventáře. Běžte kousek zpět a počkejte až dveře vpravo rozbije monstrum. Vběhněte do místnosti a seberte kladivo. Nyní utíkejte zpět do vězení a u cely s vězněm použijte kladivo na visací zámek. Následujte vězně do chodby, počkejte až rozkope dveře vlevo a vstupte do nich, čímž hru zakončíte.

uložené pozice

videoukázka

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář