Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Recursive Confinement

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Lehce nadprůměrné dobrodružství ze světa Amnesie, které hodně staví na příběhu a pohrává si s prolínáním časových rovin. Hra je poměrně zábavná, avšak poněkud ji sráží dolů teleportování hlavní postavy na začátek hry po určité době nebo v případě vaší smrti.

- - - - -

Bedroom

Ze stolu seberte lucernu a dokument Wellcome Back. Na komodě za postelí je křesadlo a v jedné ze zásuvek další křesadlo. Vyjděte do chodby a sestupte po schodech dolů. Dveřmi se dostanete do malé skladištní komory, kde je dokument On the Occult a na policích OLEJNIČKA a křesadlo. Vraťte se do chodby, vyjděte vlevo po schodech nahoru a vstupte do dveří do další úrovně.

Main Hall

Jděte naproti po schodech dolů a seberte dokument My Arrival. Vraťte se nahoru a po straně je regál a v něm křesadlo. Pokračujte do dveří vpravo a ze stolu seberte dláto. Vyjděte z místnosti a jděte dál do dveří naproti. Jděte do malé místnosti vlevo, kde je dokument Danger a na polici křesadlo. Pokračujte do haly a poté do dveří na druhé straně. Vlevo je místnost, kde leží na psacím stole dokument Explorations, v přihrádce OLEJNIČKA a v zásuvce křesadlo. Sejděte po schodišti a vstupte do dveří do další úrovně.

Long Cellar

Po straně je v jednom regálu křesadlo. Dejte se vlevo a vlevo je na jiném regálu další křesadlo. Vyjděte po schodech nahoru a vstupte do dveří. Vlevo je křesadlo a na stole dokument Trapped a další křesadlo. Vraťte se na křižovatku dole pod schody a jděte rovně. Vpravo na konci jsou dveře do místnosti, kde jsou ve skříni 2 křesadla. Jděte na poslední křižovatku a pokračujte dál vpravo. V regálu vlevo je další křesadlo. Zahněte vlevo a a vlevo je místnost, kde najdete dřevěný kbelík a dokument For the Ritual. Vyjděte z místnosti a v malé místnosti naproti leží křesadlo. Vyjděte zpět do chodby a jděte po schodech nahoru, poté po dalších dolů a vejděte do dveří vlevo. Na římse je truhla a v ní OLEJNIČKA a křesadlo. Nyní se vydejte zpět nahoru po schodech, vstupte do dveří vpravo a vejděte do dveří do další úrovně.

Old Study

Vyjděte po schodech nahoru a z horní zásuvky komody seberte křesadlo. Projděte do haly a pokračujte do dveří vpravo. V malé místnosti leží na polici laudanum. Vraťte se do haly. A jděte na druhou stranu chodby. Vstupte do dveří vpravo a ze zásuvky psacího stolu seberte křesadlo. Jděte zpět do haly, sestupte po schodech dolů a pod schodištěm najdete mezi bednami opět křesadlo. Pokračujte do dveří vlevo a v zásuvce komody najdete další křesadlo. Vraťte se do haly a jděte do dveří na druhé straně. Zde seberte dokument Magic, vraťte se do haly a vstupte do dveří do další úrovně.

Dungeon Chambers

U závalu vlevo leží křesadlo. Pokračujte dál chodbou a jděte do dveří vlevo. Seberte ze stolu dokument Immortal a vraťte se do chodby. V místnosti vpravo najdete laudanum, v další místnosti vlevo OLEJNIČKU, v následující místnosti vpravo další křesadlo a na konec jděte do dveří na konci chodby. Ve skříni je opět křesadlo a na stole leží páčidlo a dokument Hopeless. Tím máte v této úrovni splněno a můžete se vydat do úrovně předchozí.

Old Study

Nahoře nad schody lze jedny z dveří vypáčit. V místnosti je na polici křesadlo a vzadu na stole část koule a dokument A Summary. V chodbě můžete ještě sebrat v místnosti, ze které vyšlo monstrum, křesadlo a poté se můžete nechat klidně monstrem zabít. Octnete se na samém začátku hry. Odtud jděte opět do haly.

Main Hall

Jděte do dveří na konci haly vpravo a sestupte po schodech ke dveřím do další úrovně, do kterých vejděte.

Flooded Dungeons

V místnosti vlevo leží dokument Oraganic. Vraťte se do chodby a sestupte po nedalekém schodišti dolů. Dejte se vlevo a poté vyjděte po dalším schodišti opět nahoru. V malé místnosti vpravo najdete pod postelí křesadlo. Na dveře vpředu použijte dláto a za dveřmi seberte ze stolu kladivo a dokument My Lost Words. Kladivo se vám automaticky spojilo v inventáři s dlátem a získali jste tak kladivo a dláto. Sestupte zpět do zatopeného patra a jděte vlevo, poté vpravo a vstupte do dveří. Z horní police seberte OLEJNIČKU a vpravo křesadlo. Vyjděte zpět do chodby a dejte se po nedalekém schodišti nahoru. Vlevo v polici najdete křesadlo. Sejděte po dalším schodišti dolů a vlevo je podivná houba, na kterou použijte kladivo s dlátem a seberte jedovou žlázu. Poté se vydejte zpět do haly.

Main Hall

V hale vyjděte po schodech nahoru, projděte dveřmi a vstupte do dveří, které vedou do knihovny.

Library

Jděte do dveří vlevo a vlevo na polici je křesadlo. Vzadu na psacím stole je dokument Steel Golems a v zásuvce další křesadlo. Vraťte se do chodby a pokračujte do protějších dveří. V polici je křesadlo a vzadu ve skříni OLEJNIČKA. Vyjděte zpět do chodby a jděte vpravo a hned do dveří vlevo. Na stole vpravo je dokument Orb Ritual a na zemi pod pianem křesadlo. Vyjděte druhými dveřmi do chodby a hned vedle vás je komoda a v jedné její zásuvce opět křesadlo. Vpravo je místnost, kde je vlevo v jedné polici zářivá kniha, za kterou zatáhněte a vpravo je v jiné polici křesadlo. Zatáhnutím za knihu jste si odšoupli regál a vzadu je fontána. Použijte na fontánu kbelík a získáte tak Bucket of Water. Vraťte se do chodby a jděte prozkoumat zbylé dveře na druhém konci chodby. Na zemi u podivného stroje leží dokument Completing Ritual. Umístěte do na podstavce všechny tři předměty – tedy kbelík, část koule a jedovou žlázu. Pak se dotkněte energie nad stroje. Přenesete se opět na začátek hry. Vyjděte do chodby, sestupte po schodech dolů a zde hra končí.

uložené pozice

screenshot

videoukázka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář