Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Redemption

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Celkem krátké a průměrné DLC ke hře Amnesia: The Dark Descent. Pokud jste skalními příznivci Amnesie a chcete zabít půl hodiny času, pak by tato hra mohla být vhodnou volbou pro vás. Pokud jste náročnější hráči tak nikoliv.

STATISTIKY

předmět v inventáři – 11

dokument – 8

olejnička – 5

velká olejnička – 4

sud s olejem – 2

křesadlo – 22

laudanum – 10

lektvar zdravého rozumu – 9

Začínáte v jakési kleci. Vyjděte ven a ze stolu seberte dokument Prisoner No. 345. Jděte ke kamnům, otevřte dvířka a seberte Key. U stěny jsou celkem 4 truhly. Seberte z nich dohromady: lucernu, 2 OLEJNIČKY a 3 lektvary zdravého rozumu. Klíčem si odemkněte dveře, přejděte přes most a vstupte do místnosti, kde jsou vpravo dva psací stoly. Z jednoho stolu seberte dokument Prisoner No. 345 a z vedlejšího rovněž dokument Prisoner No. 345. V přihrádce jednoho ze stolů jsou 4 křesadla a v zásuvce toho samého stolu Key. Klíčem si odemkněte další dveře a pokračujte do další chodby, kde uvidíte vpravo dvě skříně. Otevřte dveře na konci chodby a objeví se monstrum. Běžte se rychle ukrýt do jedné ze skříní a počkejte až monstrum odejde. Poté pokračujte přes několik dalších chodeb až do místnosti, kde jsou vpravo 3 psací stoly. Na krajním stole leží dokument Something Wrong! V přihrádce toho samého stolu jsou 3 laudanum a v jedné ze zásuvek 4 křesadla. V zadní části místnosti jsou dvoje dveře. Vstupte do pravých dveří, které vedou do malé komory. Ze stolu seberte Key, 2 OLEJNIČKY, 3 laudanum, 3 lektvary zdravého rozumu a 9 křesadel. Vraťte se do předchozí místnosti a pomocí klíče si odemkněte dveře vpravo. Otevřte postupně všechny mučící panny. Z té úplně vlevo se vyřítí monstrum a v podlaze se objeví otvor. Skočte do šachty dolů. Octnete se v krátké chodbě, kde jsou po stranách na zdi páky. Zkuste zatáhnout za obě páky nahoru a dolů a v podlaze se objeví čtvercový otvor, do kterého skočte.

Seberte z nedaleké komody lucernu. V zásuvkách komody jsou 2 VELKÉ OLEJNIČKY, 4 laudanum a 3 lektvary zdravého rozumu. Dveřmi vstupte do chodby a jděte do dveří vlevo. Z levého psacího stolu seberte dokument Staff Diary. V přihrádce stolu je ještě OLEJNIČKA a v jedné ze zásuvek 3 křesadla. Vraťte se do chodby a na konci vyšplhejte po žebříku nahoru. Pokračujte po schodech nahoru a projděte do jídelny, kde je vlevo na pohovce klíč od strojovny. Tím si odemkněte dveře na druhé straně místnosti. Projděte na konec chodby a vylezte po dalším žebříku nahoru.

Ze země seberte další lucernu. Projděte do chodby a vstupte do druhých dveří vlevo. Seberte dokument Staff Diary, dále seberte ze země 2 křesadla a v jedné ze skříní jsou 2 VELKÉ OLEJNIČKY. Vraťte se do chodby a vstupte do dalších dveří vpravo. V jedné ze zásuvek vlevo je klíč od strojovny. Vyjděte zpět do chodby a pokračujte na její konec, kde si získaným klíčem odemkněte dveře. Projděte na konec další chodby a vstupte do dveří do další úrovně.

Ze země seberte lucernu a poté pokračujte dlouhou klikatou chodbou. Vpravo je vchod do malé místnosti. Seberte vzadu ze stolu klíč od strojovny a dokument Spare Key. Vlevo od stolu je ještě SUD S OLEJEM (10% lucerny). Vraťte se do chodby a pokračujte na rozcestí, kde vstupte do místnosti vpravo. V místnosti je další SUD S OLEJEM (10% lucerny). Vyjděte zpět do chodby a nyní je celkem jedno kterou z chodeb půjdete. Obě chodby vás totiž dovedou k vyraženým dveřím, za kterými je temná místnost. Do této místnosti vejděte, abyste pokračovali do další úrovně.

Octli jste se v zaplavených prostorách. Nedaleko vás jsou zamčené dveře. K těm se za chvíli vrátíte. Na jednom z psacích stolů v chodbě je klíč od strojovny a dokument What Happened. Nyní se vraťte k oněm dveřím, odemkněte si je klíčem a vstupte do malé místnosti. Propadnete se však dolů do jakési chodby. Běhejte od z jednoho konce chodby k druhému. Uslyšíte mohutné rány a stěny se budou přibližovat. Nakonec vás obklíčí monstra a tím hra končí.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář