Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Samantha (demo)

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Průměrné demo k pravděpodobně nikdy nedokončené Custom Story. Pár zajímavých momentů ve hře je, ale nic co by překvapilo.

STATISTIKY

dokument – 5

olejnička – 2

velká olejnička – 2

křesadlo – 13

Lektvar zdravého rozumu – 1

Začínáte v jídelně. Z velkého stolu seberte dokument Mike... a dále je vpravo u okna truhla a v ní lucerna a VELKÁ OLEJNIČKA. Projděte do chodby a vstupte do druhých dveří vpravo. Ze stolku seberte Key a OLEJNIČKU. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte druhé zamčené postranní dveře. Vzadu v místnosti je obrácený kbelík a pod ním Lockpick a v regálu vlevo 2 křesadla. Vyjděte zpět do chodby a pomocí páčidla z inventáře odemkněte dveře na konci chodby. Octnete se v hale se schodištěm. Pod schodištěm je spousta krámů a mezi nimi najdete Lektvar zdravého rozumu a křesadlo. Vyjděte po schodech nahoru a ze zásuvky psacího stolu vpravo seberte křesadlo. Vstupte do dveří na ochoze a z komody na konci chodby seberte ještě jedno křesadlo. Pak už jen vstupte do dveří, které vedou do další úrovně.

Na druhé straně místnosti je řada postelí a u jedné z nich leží dokument My Jaw... Odtáhněte na stranu postel, vedle které ležel dokument, a seberte Key to Slaughter Room. Pokračujte do chodby vlevo a na konci leží mezi bednami 2 křesadla. Jděte do další chodby a klíčem si odemkněte dveře vlevo. Seberte ze stolu dokument Disgusting... a poté se v chodbě objeví monstrum. Schovejte se do skříně a počkejte až bude na chodbě čistý vzduch. Vylezte ze skříně, vyjděte zpět do chodby a dveře po pravé straně chodby, které byly předtím zamčené, jsou nyní odemčené. V patách máte opět monstrum. Doběhněte na konec chodby a vejděte do dveří do další úrovně.

Jděte do dveří na druhé straně za fontánou a ze stolu seberte dokument September 16, 1863, z komody vlevo seberte Key to Retribution a rovněž Key of Agony. V zásuvkách komody najdete OLEJNIČKU a 2 křesadla a v jedné ze zásuvek menší komody vpravo na konci je ještě další křesadlo. Vyjděte z místnosti a jeden z klíčů můžete vyzkoušet na dveře vpravo. Za dveřmi je krátká chodba, ale je to past, takže tudy cesta dál nevede. Dejte se tedy do dalších dveří vlevo. Na druhé straně sálu jsou dveře vedoucí do malé místnosti, kde seberte Old Key. Vraťte se do sálu a posledně sebraným klíčem si odemkněte dveře vpravo. V chodbě vstupte do dalších dveří vlevo, vpravo seberte VELKOU OLEJNIČKU a mezi postelemi posbírejte 3 křesadla. Vyjděte zpět do chodby a vstupte do dalších dveří vlevo. Zde najdete mezi postelemi ještě jedno křesadlo. Vraťte se do chodby a vejděte do dveří do další úrovně vlevo.

Jděte do sousední místnosti vpravo a zde seberte ze stolu Agrippovu hlavu. Pokračujte dveřmi vpravo do místnosti, kde kape ze stropu voda. Na zemi leží zrezivělý klíč. Odemkněte si jím dveře vlevo a cesta dál je volná. Proběhněte na konec chodby a poté se spustí závěrečné titulky.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář