Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Scared, Chapter 1

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké a dost mizerné. Mód se skládá jen z několika velice strohých a naprosto nezáživných úrovní, takže běžnému hráči nemá co nabídnout.

- - - - -

Vyjděte ven z cely a dejte se vlevo. Na rozcestí jděte vlevo a za dveřmi na konci najdete na zemi Key. Jděte zpět do chodby před křižovatkou a klíčem si odemkněte dveře vlevo. Na stole za mrtvolou leží zrezivělý klíč. Vyběhněte ven, zabouchněte za sebou dveře a poté se přesunete do další úrovně.

Na psacím stole leží dokument (prázdný) a v horní zásuvce jsou 2 křesadla. Vyjděte do chodby a pokračujte do dveří naproti. V přihrádce psacího stolu najdete lucernu a 2 OLEJNIČKY. Vraťte se do chodby a jděte do dveří vlevo na konci. Pravými dveřmi vstupte do další chodby a na konci jsou dveře do další úrovně, do kterých vejděte.

Vpravo dole jsou dvoje dveře. Těmi odemčenými se dostanete ke dveřím do sklepení, do kterých vstupte.

Prozkoumejte rohy místnosti. V jednom rohu je OLEJNIČKA, v jiném další OLEJNIČKA, pak ještě v jednom lektvar zdravého rozumu. Jděte vpravo a mezi nábytkem a bednami najdete 2 OLEJNIČKY, lektvar zdravého rozumu a 3 křesadla. Navíc je vpravo vzadu za regálem laudanum. Abyste se k němu dostali, musíte vyskákat po stěně šikmé skříně a poté skočit do kouta. Než tak však učiníte, hoďte do kouta 3 bedničky, abyste se poté dostali nazpět. Projděte chodbou a dostanete se do další místnosti. Prohledejte okolí všech beden a najdete dohromady laudanum a 4 křesadla. Jděte do dveří vpravo a v této místnosti posbírejte další 3 křesadla. Vyjděte ven a pokračujte do dveří vpravo. Pod regálem najdete křesadlo. Nyní se vydejte zpět do místnosti, kde jste začínali a dejte se vpravo po schodech dolů. Vlevo u velkého vinného sudu leží Key a křesadlo. Poté prozkoumejte okolí další dvou vinných sudů a najdete OLEJNIČKU a další křesadlo. Vejděte do levých dveří a na různých místech místnosti najdete laudanum, lektvar zdravého rozumu a křesadlo. Vraťte se do předchozí místnosti a pokračujte do sousedních dveří vlevo. Za postelemi je lektvar zdravého rozumu a mezi kusy dřeva křesadlo. Tím máte v této úrovni hotovo a můžete se vydat zpět do vstupní haly.

Vyjděte do haly, použijte klíč na dveře vpravo a tím hru zakončíte.

uložené pozice

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář