Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Scary Barrels (Barriles de Miedo)

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Nepříliš dlouhé a spíše podprůměrné DLC ke hře Amnesia: The Dark Descent. Pár zajímavých nápadů a momentů však ve hře najít lze.

STATISTIKY

předmět v inventáři – 22

dokument – 3 + 5 prázdných

olejnička – 7

baterie – 5

velká olejnička – 1

sud s olejem – 1

křesadlo – 43

laudanum – 11

lektvar zdravého rozumu – 11

Nejprve prozkoumejte přihrádku psacího stolu a seberte klíč od strojovny. Za stolem je obraz, který je možné odstranit. Ve výklenku je další klíč od strojovny. Poté jděte vlevo, kde seberte v okolí stolu lucernu, svítilnu a 5 BATERIÍ. Otevřte železnou skříň a seberte zrezivělý klíč, 4 OLEJNIČKY a 6 křesadel. Klíč můžete použít k odemknutí skříně naproti, ale v té nic není. Ještě můžete rozbít prosklené stolky na levé straně místnosti a z nich sebrat 4 dokumenty (prázdné). Na druhé straně místnosti jsou dveře, na které použijte druhý klíč z inventáře. Projděte na konec chodby a zbylým klíčem si odemkněte pravé dveře. Vstupte nejprve do prvních dveří vpravo. Dostaňte se přes sudy na druhou stranu místnosti, kde je na zdi obraz, který skrývá výklenek a v něm je Key. Vraťte se do chodby a jděte do druhých dveří vpravo. Ze stolu seberte Agrippovu hlavu a dokument Amigo.. Vyjděte zpět do chodby a vraťte se na rozcestí chodeb. Klíčem si odemkněte dveře v levé chodbě. Vyjděte po schodech nahoru z proskleného stolku seberte zrezivělý klíč. Vraťte se zpět do pravé chodby, na konci si odemkněte dveře do další úrovně a vstupte do nich.

Vpravo od vás jsou 2 truhly – v první jsou 2 OLEJNIČKY a 2 křesadla a v druhé 9 laudanum a 9 lektvarů zdravého rozumu. Projděte zatopenou místností a vstupte do chodby. U místnosti vlevo jsou vyražené dveře. Pod levým visícím vězněm leží na zemi Key. Vraťte se do chodby a tímto klíčem si odemkněte první dveře vpravo. V místnosti seberte další Key, vyjděte zpět do chodby a nyní si odemkněte druhé dveře vpravo. V kbelíku za mučící pannou je další Key. Vraťte se do chodby a jděte na konec, kde si klíčem odemkněte poslední dveře. Vlevo jsou dveře do další úrovně. Jděte ještě ale vpravo, kde je vchod do tunelu. Skrčte se, vlezte do tunelu a prolezte na křižovatku. Oba tunely jsou slepé, ale na konci toho pravého leží na kameni Key. Vylezte z tunelu, běžte ke dveřím do další úrovně, odemkněte si je klíčem a vstupte do nich.

Vyjděte z chodby a octnete se na mostě. Ze země seberte dokument (prázdný). Most se bude dělit, ale zatím pokračujte rovně. Vyskákejte po bednách jako po schodišti nahoru a vlevo za velkou bednou je pod kamenem Key. Vraťte se zpět na most a jděte nyní vlevo ke dveřím do další úrovně. Ze země seberte dokument Llave o no?, odemkněte si klíčem dveře a vstupte do nich.

Vpravo od vás je vchod do malé místnosti, kde leží na zemi 32 křesadel. Vyjděte zpět do velké místnosti a jděte k hořícímu krbu, kde dole vedle ohniště leží Key. Na nedalekých železným skříních leží nahoře 5 Auripigmentů. Jděte zpět na začátek místnosti, vstupte do dveří vpravo a klíčem si odemkněte další dveře vlevo. Odsuňte koberec na podlaze a seberte ze země Key. Vraťte se zpět do chodby a vstupte do malé komory vpravo. V truhle je OLEJNIČKA, 2 laudanum, 2 lektvary zdravého rozumu a 3 křesadla. Vyjděte zpět do chodby a klíčem si odemkněte další dveře vpravo. Vzadu u poslední truhly v rohu leží na zemi Key. Vraťte se zpět do chodby a tímto klíčem si zpřístupněte protější dveře. V malé ložnici je vlevo SUD S OLEJEM (10% lucerny) a na něm je položená VELKÁ OLEJNIČKA. V tom okamžiku se objeví v chodbě monstrum. Schovejte se za postelí a zůstaňte v pokrčení. Možná si pamatujete, že v chodbě jsou ještě jedny zamčené dveře. Jde o to, dosáhnout toho, aby monstrum tyto dveře rozmlátilo. Až uslyšíte, že mlátí v pořadí do třetích dveří jsou to ty pravé. Vběhněte rychle do místnosti, seberte ze stolu dokument Consejo... a vpravo ze země Key, vraťte se do velké místnosti, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vstupte do nich.

Po stranách jsou v klecích monstra. Dveře vpředu jsou neprůchozí, takže není úniku, protože monstra klece po chvíli rozmlátí. Tím hra končí.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář