Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Scary Barrels 2 (demo)

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké demo pokračovaní před časem vydaného módu Scary Barrels opět dává tušit, že se mělo jednat o netradiční příspěvek do světa Amnesie.

- - - - -

Vpravo seberte z horní zásuvky komody lucernu a z komody dokument Es musste sein!, 2 OLEJNIČKY, 4 laudanum a 4 lektvary zdravého rozumu. Přes barikádu nepřeskočíte,takže musíte přelézt přes postel. Při výskoku u postele tiskněte klávesu pro pokrčení. Vyjděte do chodby, kde seberte ze země dokument DEINE ENTSCHEIDUNG! Z truhly seberte Key (záleží na vás, zda z pravé nebo z levé).

Levá truhla (pravé dveře)

Seberte dokument Der general Schlüssel für den Keller. Nejprve vyjděte po pravém točitém schodišti a vejděte do zaplavené místnosti, kde leží ve vaně Rusty Key. Vraťte se dolů a tentokrát se dejte po levém točitém schodišti. Dveře vlevo si odemkněte klíčem z inventáře. Na druhém konci stolu leží dokument Falls du DAS liest... Jděte zpět dolů a tentokrát sestupte po přímém schodišti dolů. Ze země seberte dokument ICH BIN ALEXANDER! a poté si odemkněte klíčem dveře. V druhé cele vpravo nadzdvihněte matraci z postele a seberte Key. Jděte na konec chodby a z psacího stolu seberte dokument Wer es war wird getötet! Poté si klíčem odemkněte přihrádku a seberte další Key. Vydejte se opět nad levé točité schodiště, kde jsou na druhé straně dveře do další úrovně, do kterých vejděte.

Ze země seberte dokument DEMO Ende! a tím hra končí

Pravá truhla (levé dveře)

Ze země seberte dokument Dieser weg...wird kein leichter sein... Tady je to velice jednoduché. Stále běžte jedinou možnou cestou vpřed až dorazíte ke dveřím do další úrovně, do kterých vstupte.

Ze země seberte dokument DEMO Ende!, čímž hru zakončíte.

uložené pozice

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář