Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Servant's Night

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké a celkem nijak zvlášť výrazné DLC pro Amnesii. Pokud chcete zabít pár desítek minut, tak by mohla tato hra být volbou pro vás.

STATISTIKY

příběhový předmět – 4

dokument – 3

velká olejnička – 1

laudanum – 1

lektvar zdravého rozumu – 13

Level 1

Začínáte v malé ložnici. Vlevo ze stolku seberte dokument Strange Sounds a křesadlo. Otevřte skříň odhoďte vrchní bednu a seberte dokument Servant's Night. Přistavte si bednu k posteli a vyskočte na ní. Nad postelí je lucerna, tak ji seberte. Otevřte dveře a zkuste vyjít, ale hrůzou se vám podlomí nohy. Na chodbě je monstrum a jde si pro vás. Nalákejte ho do místnosti a poté vyběhněte do chodby. Vlevo na okně a i na venkovní okenní římse jsou laudanum a 5 lektvarů zdravého rozumu. Problém je, že se často stává, že některé z nich spadnou z okna dolů a tudíž je není možné sebrat. V chodbě jsou vlevo dveře a za nimi zával. Vlevo u závalu je ale k sebrání Grandpa's Key. Na stolku vzadu v chodbě je dokument How I Escaped a také velká olejnička. Projděte na konec chodby a dostanete se ke schodišti. Sejděte po něm dolů a vstupte do dalších dveří. Rychle je za sebou přibouchněte, protože monstrum je vám v patách. Doběhněte ke dveřím do další úrovně a vstupte do nich.

Level 2

Tuto úroveň se nesnažte prozkoumávat, protože zde nic k sebrání není. Navíc na vás budou útočit monstra. Jesli chcete můžete si prohlédnout márnici, ale ani tam nic není. Běžte rovně, poté vpavo, znovu vpravo a na konci vstupte do dveří.

Level 3

Jděte rovně, pak vpravo a vstupte do místnosti. V regálu najdete celkem 8 lektvarů zdravého rozumu. Za regálem je u mrtvoly Key. Vraťte se do předchozí úrovně, kde si vpravo klíčem odemkněte mříž a poté vstupte do dveří, které vedou do zatopeného sklepa.

Level 4

Projděte dveřmi a jste ve velké místnosti, kde je však vodní příšera. Přeběhněte rychle na druhou stranu a klikněte na vrata.

Level 5

Dostali jste se z hradu ven. Ze země si můžete sebrat ještě jednu lucernu jestli chcete. Běžte mezi stromy vpřed do malé osady. U domů se dejte vlevo a dojdete k mostu přes řeku. Přejděte přes něj a na konci cesty vstupte do vrat, čímž tato krátká hra končí.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

screenshot

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář