Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Solid Sacrifice

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké průměrné dobrodružství ze světa Amnesie, u něhož byla zřejmě zamýšlená i druhá kapitola a které nejspíš nikdy nevnikla.

- - - - -

Entering

Vyjděte ven z cely a z regálu uprostřed seberte laudanum a z vedlejšího regálu z ošatky další laudanum. Na zídce je několik pohárů a pod jedním z nich leží křesadlo. Vlevo je místnost zamčená na visací zámek. Zvedněte nějaký kámen a hoďte ho proti zámku. V místnosti seberte ze stolu obřadní dýku, vraťte se do velké místnosti a na opačné straně najdete truhlu, jejíž víko vylomte pomocí dýky. Z truhly seberte Unknown Key, vyjděte po nedalekém schodišti, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a poté do nich vstupte.

Western Wing

Jděte na křižovatku chodeb, zahněte vlevo a vstupte do prvních dveří vlevo. V truhle vlevo najdete křesadlo, v zásuvce komody za postelí další křesadlo, v přihrádce psacího stolu OLEJNIČKU a v zásuvce ještě jedno křesadlo. Vraťte se do chodby a pokračujte do dalších dveří vlevo. Z police seberte lucernu a z bedny dokument Hard Work. Vyjděte zpět do chodby, jděte zpět na křižovatku a nyní se dáme do průzkumu pravé chodby. Vstupte do prvních dveří vpravo a v regálu za knihami je ukrytý Key to the Wine Storage a na psacím stole leží ještě dokument Darkness. Vraťte se do chodby a o kousek dál jsou dvoje schodiště vedoucí do obří jídelny. U pravého schodiště je krb, kde najdete křesadlo. Projděte vpravo vyraženými dveřmi a ze stolu seberte dokument Wine Storage. Pokračujte dveřmi do chodby a vlevo je místnost, kde můžete zažít děsivý výjev. Jinak si klíčem odemkněte dveře vpravo, v místnosti nadzdvihněte poklop, seskočte do zaplavené chodby a poté vstupte do dveří do další úrovně.

Wine Cellar

Vyjděte ze zaplavené chodby a v místnosti seberte z přihrádky psacího stolu křesadlo a ze zásuvky laudanum. Poté sestupte vlevo do další zaplavené chodby a než přijdete do osvětlené části seberte z ostrůvku Key to the Eastern Wing. Utíkejte stále vpřed před vodním monstrem. Přeskákejte přes překážky, odstraňte trám od dveřím, projděte dveřmi a zabouchněte je za sebou. Pokračujte na konec místnosti, kde se skrčte a prolezte nízkou chodbou vlevo. Vylezte do široké chodby, kde je mlžný opar. Ze stolu vlevo seberte dokument Dungeons. O kousek dál sestupte po schodech dolů a dostanete se do skladištní místnosti, kde jste už jednou byli. Odtud se vydejte zpět do západního křídla.

Western Wing

Známou cestou se dostaňte nahoru do chodby, na jejímž konci použijte klíč na dveře do další úrovně. Po děsivém výjevu vstupte do tmavých dveří a tím hru zakončíte.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář