Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Step by Step into the Darkness, Chapter 1

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Jedná se o krátké a průměrné dobrodružství ze světa Amnesie, ve kterých najdete pár zajímavých momentů (zabití monstra). Ještě bych rád poznamenal, že ve hře nejsou žádné možnosti doplnění oleje, takže jím šetřete.

- - - - -

Dotlačte stůl k posteli, protože nahoře na baldachýnu leží Bedroom Key. Odemkněte si jím dveře a vyjděte do chodby. Vstupte do dveří na konci chodby a seberte páčidlo. Vraťte se do chodby, páčidlem vylomte dveře vlevo a vstupte do dveří do další úrovně.

Nejprve jděte do dveří vpravo a shora vám spadne na hlavu Storage Key a kromě toho najdete v jedné zásuvce psacího stolu křesadlo. Vraťte se do chodby a pokračujte do dveří naproti. Vzadu vylezte po žebříku na psacím stole je malá skříňka, kterou si odemkněte klíčem z inventáře. Seberte Attic Key a známou cestou jděte zpět do chodby. Klíčem si odemkněte třetí dveře vlevo, vystoupejte po schodech nahoru a vejděte do dveří do další úrovně.

Projděte dveřmi, z komody seberte lucernu a pokračujte do dveří vlevo a poté do dalších vlevo. Vyskákejte na velkou bednu, protože za touto bednou je ve zdi výklenek a v něm Kitchen Key. Vraťte se do chodby a pokračujte do dveří naproti. V horní zásuvce komody vpravo leží laudanum a lektvar zdravého rozumu a o něco dál v další komodě křesadlo. V následující chodbě si klíčem odemkněte dveře vlevo a ze stolu seberte opět laudanum, lektvar zdravého rozumu a křesadlo. Na nedalekém stole je páčidlo a v kotlíku pod stolem další 2 křesadla. Kromě toho najdete v regálu na druhé straně ještě jedno křesadlo. Nyní jděte do chodby s vyraženými dveřmi a páčidlem vylomte druhé dveře vlevo. Z bedny seberte zrezivělý klíč a vlevo na polici najdete křesadlo. Klíčem si otevřte dveře na konci chodby sousedící s kuchyní a na romadě beden jsou 2 křesadla. Jděte do nedalekých dveří a v přihrádce psacího stolu najdete Old Hammer. Vraťte se do předchozí chodby a použijte kladivo na prkna vlevo. Seberte Key a otevřete si jím dveře v koutě vlevo. Následujte krvavou šmouhu a v místnosti hoďte židli proti poškozené zdi. Vlezte do tajné místnosti, kde seberte z psacího stolu Key. Jděte do místnosti s velkou hromadou beden, klíčem si odemkněte zamčené dveře a vstupte do dveří do další úrovně.

Vyjděte po schodech nahoru k zamčeným dveřím. Povyskočte si a zachyťte se jako žebříku, abyste mohli vyšplhat nahoru. Pod vámi je monstrum, na které shoďte těžkou bednu (jedinečná záležitost zabití monstra ve světe Amnesie). Seskočte dolů a vejděte do dveří do další úrovně.

Jděte k šachtě a poté vás monstrum shodí dolů. Za vámi spadne Cellar Key, který seberte. Jak jste si už asi všimli jste nazpět v první úrovni. V chodbě si odemkněte prostřední dveře naproti a poté vstupte do dveří do další úrovně.

Jděte do dveří na konci chodby a projděte mezi zídkami. Vzadu leží na stole Key. Vraťte se na začátek, klíčem si odemkněte dveře vpravo a ze stoličky seberte dokument THE END. Zde hra končí.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář