Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – The Circles of the Devil

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké, avšak poměrně zajímavé dobrodružství ze světa Amnesie, ve kterém se podíváte do pekla a svedete souboj se samotným ďáblem-

- - - - -

Otočte se a ze země na začátku schodiště seberte dokument Invitation. Sestupte po schodech přeskákejte po plošinkách vlevo, kde seberte z truhly laudanum a lektvar zdravého rozumu. O něco dál je žebřík, po kterém vylezte a poté se přesunete do další úrovně.

Jděte vpřed, přeskočte přes ozubené kolo a projděte na konec chodby, kde klikněte na dveře.

Po pravé straně je výklenek a v něm truhla. V truhle leží dokument Task, laudanum a lektvar zdravého rozumu. Nahoře na stěně je tlačítko, které posuňte vpravo, pak dolů a následně vlevo. Nakonec tlačítko stiskněte a na konci chodby se vám otevřou vrata, do kterých vejděte.

Ze země seberte dokument The Path. Jděte po cestě značené fialovými svícemi a na konci klikněte na postavu. Nyní jděte po cestě značené zelenými svícemi a opět klikněte na postavu. Pokračujte dál podle modrých svící a po cestě seberte z truhly 2 laudanum a lektvar zdravého rozumu. Dojděte k další postavě a klikněte na ni. Pokračujte k osvětlenému výklenku a zde se setkáte s ďáblem. Nyní si vyberte, zda se k ďáblovi připojít nebo ne:

  1. Joint the Devil – proběhněte chodbou tvořenou ozubenými koly a vyhněte se monstrům. Po cestě seberte ze stolu 2 laudanum. Vstupte do dveří a tím hru zakončíte.
  2. Deny the Devil – Běžte chodbou tvořenou mřížemi, přeskakujte přes stoly a na konci vstupte do dveří, čímž hru zakončíte.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář