Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – The Cradle of Evil (demo)

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Demo k nedokončenému projektu, který rozhodně mohl být zajímavou hrou, protože autor měl velice originální nápady.

- - - - -

Ze stolu seberte dokument (prázdný), z jiného stolu lektvar zdravého rozumu a poté vyjděte ven do chodby. Pokračujte do dveří vlevo v místnosti seberte ze stolu laudanum, z jedné ze zásuvek najdete lucernu a v polici vlevo OLEJNIČKU. Vraťte se do chodby a vstupte do dveří do další úrovně.

Chvíli počkejte a přenesete se do jiné místnosti. Vzadu je prosklený výstavní stolek a v něm křesadlo. Rozbijte skleněný kryt nějakým předmětem. Odstraňte ze stěny obraz, zatáhněte za páku ve výklenku a nedaleký regál se odsune. Odházejte na stranu bedny a prolezte dírou ve zdi. V chodbě jděte vlevo a vstupte do dveří vlevo. Ze stolu seberte křesadlo a vzadu najdete na potrubí ventil, kterým otočte. Podívejte se, jestli se vám odblokovala páka na stěně (musí být ve vodorovné poloze) a poté za ni zatáhněte. Vraťte se do chodby a vejděte do protějších dveří. V zásuvce komody vpravo leží další křesadlo a na polici vlevo vzadu je ještě jedno křesadlo. Najděte dvě zářivé knihy a zatáhněte za ně, čímž si odemknete dveře. V místnosti je na stolku vlevo Key. Jděte zpět do chodby, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně na konci a vstupte do nich.

Jděte do široké chodby a přenesete se kamsi do jiného časoprostoru. Až působivé divadlo skončí a octnete se zpět v reálu, dejte se vpravo a vstupte do dveří vlevo. Za dalšími dveřmi vlevo je malá skladištní komora, kde najdete 2 křesadla. Jděte zpět do chodby a vraťte se na začátek. Jděte prozkoumat druhou chodbu, vejděte do dveří vpravo a v chodbě najdete po pravé straně páku. Zatáhněte za ni a zeď na konci chodby a odsune. Projděte na konec a vejděte do dveří vlevo. Ze stolu seberte laboratorní nádobu a dokument (neaktivní). Vyjděte zpět do chodby a vstupte do dveří do další úrovně.

Jděte do dveří vlevo a vzadu v železné skříni leží křesadlo. Jděte ještě do malé skladištní místnosti vpravo, kde najdete ještě jedno křesadlo. A tím demo zřejmě končí, protože odtud se nikam dál postoupit nedá.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář