Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – The Curse of Brewer Manor

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Píše se rok 1856. Pracujete jako detektiv u Scotland Yardu a jste pověřeni vyšetřením záhadného zmizení Andrewa Brewera. Vydáváte se na odlehlé sídlo Brewer Manor kdesi na anglickém venkově. Vstupujete do domu a ocitáte se v liduprázdné hale. První věc, která vás zaujme, je podivná krvavá šmouha táhnoucí se do dveří pod schody.

STATISTIKY

předmět v inventáři – 4

dokument – 3

olejnička – 2

velká olejnička – 1

křesadlo – 6

laudanum – 1

lektvar zdravého rozumu – 1

Mansion

Vstupte do haly a ze země seberte lucernu. Vpravo na stole jsou 3 křesadla a dál vpravo na krbové římse OLEJNIČKA. Jděte do dveří vpravo na konci místnosti a v chodbě zajděte do dalších dveří vlevo. Ze zásuvky psacího stolu seberte Bedroom Key a ze zásuvky komody laudanum a lektvar zdravého rozumu. Vraťte se do haly a nyní vstupte do dveří přímo pod schodištěm. Z regálu vpravo seberte 3 křesadla a ze stolu dokument The Curse 2/3. Vyjděte zpět do haly a jděte po schodech nahoru. Dveře na konci chodby si odemkněte klíčem z inventáře. Z psacího stolu seberte dokument The Curse 1/3, ze zásuvky stolu Storage Key a z přihrádky OLEJNIČKU. Vraťte se zpět do haly a jděte opět do dveří pod schody. Na konci vlevo si odemkněte dveře klíčem a octnete se v malé komoře s poklopem v podlaze. Odstraňte z poklopu pytel, nadzvedněte poklop a slezte dolů, kde jsou dveře do další úrovně, do kterých následně vejděte.

Solambrum

Sejděte po schodech dolů a na rozcestí vstupte do dveří vpravo. V malé cele najdete v kbelíku laudanum. Vraťte se do chodby a jděte rovně. Sejděte po schodech do zaplavené chodby, po dalších schodech vyjděte na horu a pokračujte dál až na konec chodby, kde vyjděte po dalším schodišti nahoru a vstupte do dveří. Z psacího stolu vpravo seberte dokument The Curse 3/3 a ze zásuvky si vezměte Key to Solambrum. Vlevo v almaře je VELKÁ OLEJNIČKA. Nyní se vraťte zpět do chodby, kde jsou po stranách vlevo a vpravo dvoje zamčené dveře. Pravé dveře si odemkněte klíčem a projděte do velké obětní svatyně. Vyjděte po schodech k oltáři, kde leží Andrew a tím hra končí.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář