Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – The Damned Tomb (demo)

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Jedná se o demo k dosud nedokončenému projektu. Rád bych řekl, že se jedná o průměrnou záležitost, avšak co hře dost sráží vaz jsou extrémně a až přehnaně rozlehlé úrovně, takže většinu času budete trávit pobíháním sem a tam.

- - - - -

Prison

Ze země seberte dokument Discovery (1/1) a křesadlo a v jiné části místnosti leží další křesadlo. Po chvíli se vám otevřou dveře do velké místnosti, kde jděte podél levé zdi. Ve výklenku vlevo najdete v truhle 2 křesadla, v kamnech další křesadlo a v levém koutě za sudy ještě jedno křesadlo. Vyjděte do haly a dejte se do průzkumu protější strany. Úplně vpravo je další výklenek, kde najdete lucernu, VELKOU OLEJNIČKU a křesadlo. Poté vejděte do nedalekých železných dveří a ze země seberte dokument No Hope a křesadlo. Poté jděte do mřížových dveří na konci haly a v jedné z postranních místností najdete křesadlo. Na konci široké chodby jsou vpravo dveře, za kterými prohledejte zásuvky stolu a seberte Torture Room Key a 2 křesadla. Vraťte se do chodby a vpravo jsou schody vedoucí nahoru. Nahoře si odemkněte dveře klíčem a v přihrádce psacího stolu je páka, za kterou zatáhněte. Nalevo od vás se odšoupne regál. Projděte krátkou chodbou a po levé straně je regál, na jehož policích leží laudanum, lektvar zdravého rozumu a 2 křesadla. Z druhé strany najdete na policích OLEJNIČKU a další 2 křesadla. Nakonec prohledejte skříňku na zdi a seberte Dungeon Key. Nyní se vydejte na začátek do velké haly. Na druhé straně jsou dveře do další úrovně, které si odemkněte klíčem a vejděte do nich.

Dungeon

Vyjděte do rozlehlé široké chodby a na její druhé straně je stůl a na něm leží dokument Reporting Lost a v jedné ze skříní je křesadlo. Vracejte se zpět a sestupte po schodech vpravo. Projděte dveřmi a po levé straně je výstavní stolek a v něm křesadlo. Pokračujte do další extrémně rozlehlé místnosti a jděte hned do první uličky mezi regály vpravo. Pod jedním regálem leží Wine Cellar Key, nahoře na polici křesadlo a v koutě vpravo vzadu další křesadlo. V sousední uličce najdete na polici opět křesadlo a ve vzdáleném koutě za těžkou bednou je ještě jedno křesadlo. Jděte k psacímu stolu a seberte z něj dokument (bez označení), z truhly vedle laudanum, z přihrádky křesadlo a ze zásuvky další 2 křesadla. Nyní se dejte do průzkumu levé strany místnosti. Na zídce jsou 2 křesadla, v truhle OLEJNIČKA a další 2 křesadla a také je tu SUD S OLEJEM (60% lucerny). Vracejte se zpět do horní široké chodby. V ohybu chodby jsou dveře, které si odemkněte klíčem a sestupte dolů do vinného sklepa. Vzadu je ve skříňce na zdi Equipment Storage Key a v polici dole OLEJNIČKA. Nyní jděte zpět do spojovací místnosti mezi oběma chodbami. Vpravo jsou zamčené dveře, které si odemkněte klíčem. Za nimi je vpravo na stole dokument (bez označení). Vzadu leží na zemi vedle poklopu Sewer Key, kterým si odemkněte poklop a vydejte se do stok.

Sewer

Držte se stále vlevo a přijdete do místnosti, kde leží na psacím stole dokument Prisoner Information a v zásuvce obřadní dýka. Pokračujte dál a stále se držte vlevo. Až před sebou uvidíte v dálce padací dveře, nechoďte tam a jděte stokami dál. Dostanete se do místnosti, kde leží na stole kladivo a na jiném dokument (prázdný). Nyní se můžete vydat do chodby s padacími dveřmi. Vlevo a vpravo jsou odbočky. Pravá vás dovede k závalu, kde leží na zemi dláto. To můžete rovnou spojit v inventáři s kladivem a získáte Hammer and Chipper. Nyní se vydejte na konec levé odbočky. Přijdete do noclehárny, kde na jednom stolku najdete Cabinet Key a dokument The Right Cupboard. Klíčem si odemkněte jednu ze skříní; ostatní dvě si můžete zpřístupnit pomoci kladiva a dláta. V prostřední skříni je páka, za kterou zkuste zahýbat nahoru a dolů.

Další postup je pravděpodobně vrátit se do místnosti s klecí a zde urazit kladivem a dlátem visací zámek mřížových dveří. Jak jsem se dočetl, více lidí tuto úroveň nedokončilo a demo by v této úrovni mělo končit.

uložené pozice

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář