Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – The Dolan's House

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké amatérské DLC, které si nesnaží hrát na kdovíco, ale pár logickými problémy dokáže potrápit.

STATISTIKY

příběhový předmět – 9

dokument – 10

olejnička – 1

křesadlo – 2

laudanum – 3

lektvar zdravého rozumu – 2

Evan's Bedroom

Nejprve otevřte kamna a z nich seberte dokument Player Pls. Jděte do rohu za postele a seberte ze země lucernu. Nyní prozkoumejte komodu mezi postelemi a z horní zásuvky si vezměte Dinning Room's Key a také křesadlo.Běžte ke dveřím, odemkněte si je klíčem a vstupte.

Dinning Room

Prozkoumejte podlahu pod stolem u okna a seberte 3 laudanum. Dále se zaměřte na přihrádku psacího stolu, ve které najdete dokument Numbers Pls. Přejděte do pravé části místnosti, kde je na stole dokument Knowledge Pls. Na židli u pravého rohového stolu se povaluje dokument Luck Pls. Nyní po vás půjde monstrum. Běžte do levé části místnosti, kde se zpřístupnila místnost, ve které je plno mrtvol. Z kulatého stolku seberte Kitchen's Key. Ten je od dveří přesně naproti. Odemkněte si je klíčem a vstupte do kuchyně. Vlevo na stole je dokument Imagination Pls a také Livnig's Key. Vyjděte zpět do jídelny a běžte na konec místnosti, kde jsou masívní dveře. Odemkněte si je klíčem z kuchyně a vstupte.

Living

Z kulatého stolku vpravo si seberte dokument Help Pls. Prohledejte prostory za brněními vlevo. Za jedním z nich je ukryté kladivo. Dojděte do středu místnosti a ze země seberte dokument Puzzle Pls. Vzadu pod okny jsou na stolech zelené láhve. Musíte kladivem praštit do té správné. Měla by to být devátá zleva. Pak se vám otevřou dveře do hlavních ložnic. Pokud se spletete přiběhne monstrum a zabije vás.

Main Bedrooms

Projděte chodbou a vstupte do třetích dveří vpravo. Na stole najdete Diana's Bedroom Key. Vyjděte na chodbu a klíčem si odemkněte druhé dveře vlevo. Uvnitř almary najdete Edward's Bedroom Key. Opět se vraťte na chodbu a vstupte hned do dveří vpravo (odemkněte si je klíčem). Prohledejte psací stůl a v přihrádce najdete olejničku a za ní vzadu je Ruben's Lab Key. V zásuvkách můžete ještě najít 2 lektvary zdravého rozumu. Vyjděte opět na chodbu a klíčem si odemkněte poslední zamčené dveře. Sejděte po schodech dolů a z psacího stolu seberte dokument Ruben Pls. V přihrádce psacího stolu najdete ještě křesadlo. Jděte přímo pod schodiště, kde na zemi povaluje Capel's Key. Vyjděte po schodech zpět nahoru, dveře vlevo na konci chodby si odemkněte klíčem a vstupte.

Capel

Běžte na rozcestí chodeb a ze země seberte dokument Last Level Pls. Chodbami se dostaňte do místnosti, kde si z kulatého stolku seberte klíč od strojovny. Odemkněte si dveře a sejděte po schodech dolů. Vpravo leží na zemi dokument Final Pls. Pravá chodba je slepá, takže se dejte levou a pokračujte stále vpřed dokud se nespustí závěrečné titulky.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

screenshot

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář