Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – The Dungeons

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátký, avšak dost nadprůměrný mód odehrávající se v podzemních žalářích a stokách stavějící na ne úplně tradičním přístupu.

- - - - -

Ze země seberte lucernu, dojděte na rozcestí a dejte se po schodech vlevo nahoru. Seberte OIL a pokračujte do zadní místnosti, kde najdete Wooden Bucket a 2 křesadla. V předchozí místnosti je vpravo vodní nádrž, na kterou použijte kbelík a získáte tak Bucket of Water. Vraťte se na křižovatku a pokračujte do dveří naproti. Vlevo u panny leží křesadlo a poté použijte kbelík na ohniště pod býkem. Z vnitřku býka poté seberte Crowbar. Jděte zpět na křižovatku a poté do chodby vpravo. Páčidlem vylomte dveře, na rozcestí se dejte vlevo a v místnosti na konci chodby seberte z psacího stolu dokument Code for Secret Passage a OIL. Otevřte skříň na stěně a postupujte přesně podle návodu. Čili: tlačítko 1 stiskněte 2x, tlačítko 2 stiskněte 3x, otočte ventilem pod tlačítky vpravo, otočte druhým ventilem a nakonec zatáhněte za páku. Vraťte se do chodby a jděte vlevo do chodby s celami po stranách. V druhé cele vpravo najdete OLEJNIČKU. Nakonec vstupte do dveří na konci chodby a seberte křesadlo. Zde jak vidíte se odsunul na stranu regál. Nyní je před vámi dlouhá chodba, ve které vás bude pronásledovat rychle se přibližující zeď. Jedinou možnou cestou se dostaňte do místnosti, která se začne plnit vodou. V podlaze je malý poklop, který vylomte páčidlem, seberte kámen a ucpěte jím díru v potrubí, ze kterého teče voda. Projděte dveřmi dál a slezte po žebříku dolů.

Vpravo leží na zemi ve vodě 2 křesadla. Dejte se vlevo a vstupte do místnosti s monstrem. Vzadu je mučící panna a zde leží Sewer Door Key a další křesadlo. Vraťte se na začátek a klíčem si odemkněte dveře vlevo. Projděte k žebříku a vylezte dlouhou šachtou nahoru. Na římse studny je OIL. Prolezte nízkou chodbou a seberte křesadlo. Nakonec vás zajmou monstra a skončíte ve vězeňské cele. Přistavte si bednu pod otvor v mříži a prolezte ven. V třetí cele najdete v kbelíku křesadlo. Jděte do chodby a projděte do stoky do velké místnosti. Dejte se vlevo a v místnosti na konci zatáhněte za páku na zdi. Poté použijte monitor vlevo a podíváte se skrz bezpečnostní kameru do chodby. Není to však nezbytné; jen si tím přivoláte monstrum. Vraťte se do velké místnosti a jděte dál rovně. Dojdete do místnosti, kde je psací stůl a v přihrádce Pouch with 10 Thalers a v zásuvce křesadlo. Žlutý předmět, který máte v inventáři, použijte na truhlu a seberte Wooden Crank. Jděte zpět do chodby a vlevo je dřevěná plošina. Do otvoru ve zdi vložte páku a zatočte jí. Vylezte po žebříku nahoru a poté běžte stále vpřed jedinou možnou cestou až se dostanete do místnosti, kde si můžete vybrat ze dvou konců. Vlevo je čekat na smrt hlady a vpravo zabít se sám.

uložené pozice

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář