Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – The Game

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké podprůměrné dobrodružství ze světa Amnesie, které kromě docela povedených úrovní nemá co nabídnout.

- - - - -

Beginning

V komodě je OLEJNIČKA a 2 křesadla a na stole na druhé straně postele další křesadlo. Z regálu seberte lucernu a dokument Wellcome. Vyjděte do chodby a vstupte do dveří vlevo. Na stole vpravo je dokument The Game, v koutě vlevo lektvar zdravého rozumu a ve skříni 2 křesadla. Vraťte se do chodby a pokračujte do dveří vlevo. Na konci krátké chodby je obraz, který lze ze zdi odstranit. Z výklenku seberte Storage Room Key, dokument Last Chance a 2 křesadla. Klíčem si odemkněte dveře vpravo a vstupte do skladu. Vzadu na stole leží Stairway Door Key a dokument Explosion... Vraťte se do první chodby a železné dveře vlevo na konci jsou pryč. Projděte místností, odemkněte další dveře, vyjděte po schodech nahoru a vstupte do dveří do další úrovně.

Archives

Jděte na konec chodby a z kulatého stolku seberte Archive Room Key a dokument Key. Otočte se čelem vzad a klíčem si odemkněte druhé dveře vpravo. V místnosti je vpravo v proskleném výstavním stolku laudanum. Použijte na rozbití skleněného krytu nějaký předmět. Dále v kamnech najdete křesadlo a na polici regálu posledního regálu vlevo dutou jehlu. Tou si odemkněte truhlu a seberte z ní Main Hall Key, OLEJNIČKU a 2 křesadla. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte dveře na druhém konci vpravo. V hale je pod schody měšec s 50 tolary. Vyjděte po schodech nahoru a jděte do dveří na levé straně ochozu. Na polici regálu jsou 2 křesadla a v zásuvkách psacího stolu další 2 křesadla. Vraťte se na ochoz a pokračujte do dveří na opačné straně. Ze stolu seberte dokument Well Done! a z vnitřku skříně Kitchen Key a křesadlo. Vyjděte zpět na ochoz a klíčem si odemkněte pravé dveře vlevo. V jídelně vyjděte po točitých schodech nahoru a jděte do levých dveří. Vzadu na rýsovacím prkně je páčidlo. Sestupte po schodech dolů, páčidlem vylomte zabouchnuté dveře a vraťte se na ochoz. Na druhé straně jsou dveře do další úrovně, do kterých vejděte.

 

Machinery

Na středové zídce leží dokument Vixtim's Note, v kbelíku na druhé strany zídky dláto a v truhle vlevo OLEJNIČKA a lektvar zdravého rozumu. Vejděte do dveří vlevo, odtáhněte na stranu postel a seberte kladivo. Vyjděte z místnosti a jděte k mřížovým dveřím vlevo, které jsou zamčené na visací zámek. V inventáři spojte kladivo s dlátem a získáte tak kladivo a dláto. Takto zkombinovaný předmět použijte na zámek a ten odpadne. V místnosti seberte Prison Cell Key. Vyjděte z místnosti, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vstupte do nich.

Prison Cells

Projděte na konec dlouhé vězeňské chodby, vyjděte po schodech nahoru a vzadu seberte ze stolu Final Corridor Key a dokument Final Corridor. Běžte po schodech opět dolů do chodby a klíčem si odemkněte první dveře vpravo. Projděte na konec chodby a zde hra končí.

uložené pozice

čeština

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář