Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – The Guardians of Fate (demo)

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Demo od cizojazyčného, možná tureckého autora, kombinuje prvky Amnesie a Penumbry a snaží se o celkově netradiční přístup.

- - - - -

Ze stolu seberte lucernu a dokument (bez označení). Projděte do bílého bludiště. Zde se držte stále jedním směrem, abyste nezabloudili. Myslím, že je lépe jít vpravo. V každém případě se musíte dostat do chodby, kde je bílý opar. Odtud se přenesete do velké místnosti, kde na vás budou ze soch vybíhat monstra. Když se objeví, doběhněte na začátek místnosti a stiskněte tlačítka na zdi a monstra poté zmizí. Na konci místnosti je vlevo je regál, který lze odklopit. Zalomcujte pořádně pákou a ve velké místnosti by se měl odklopit další regál. Za ním jsou dveře do další úrovně, do kterých vejděte.

Nastupte do výtahu a zatáhněte za páku. Až vyjedete nahoru, tak v chodbě jděte do dveří vlevo a ze stolu vlevo seberte OLEJNIČKU. O něco dál je na další posteli další OLEJNIČKA. Poté odtáhněte na stranu předposlední postel vpravo a klikněte na malá dvířka v podlaze. Dostanete se kamsi do podzemí, kde se držte vpravo a na konci chodby seberte ze země kladivo. Stejnou cestou se vraťte na začátek a dvířky ve stropě se vraťte do noclehárny. Vyjděte zpět do chodby a jděte ke schodišti, po kterém jděte nejprve dolů. Musíte uslyšet hluk, jak se monstrum probourává dveřmi (je to důležité pro další postup). Jděte zpět nahoru a poté ještě o patro výš. Vstupte do místnosti vlevo a ze stolu seberte Key, dokument HATIRLATMA a OLEJNIČKU. Vyjděte zpět do chodby a klíčem si můžete otevřít dveře vlevo. Ve strojovně třeba správně nastavit páky: První a druhou dejte dolů, třetí až pátou nahoru a poslední rovněž dolů. Nyní sejděte opět o patro níž a za druhými dveřmi vlevo je místnost zatopená vodou. Na trubku v rohu použijte kladivo a tím upravíte tok vody. Sejděte po schodech až dolů a vlevo vzadu pod potrubním vývodem leží na zemi Key. Vyjděte zpět o patro výš a klíčem si odemkněte zdobené dveře vlevo. Z přihrádky psacího stolu seberte OLEJNIČKU a poté odklopte regál a z výklenku seberte obřadní dýku. Rychle utečte před monstrem a jděte zpět do noclehárny, kde použijte dýku na konvičku na stole. Běžte stále vpřed nekonečnou noclehárnou a na konci vstupte do dveří vpravo. Z pultu seberte Key a poté se přenesete zpět do reality. Vyjděte zpět do chodby, vystoupejte po schodech až úplně nahoru a klíčem si odemkněte dveře. Ty se však stále nechtějí otevřít, takže použijte na dveře ještě kladivo. Projděte temnou chodbou a vstupte do dveří, čímž hru zakončíte.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář