Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – The Host (demo)

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Demo odehrávající se v podivném starém domě je vcelku průměrným dobrodružstvím ze světa Amnesie, která vám nabídne jen několik notoricky známých a nijak zvlášť propracovaných úrovní.

- - - - -

Bedroom

Začínáte v ložnici. Slezte z postele a prohledejte přihrádku psacího stolu, kde najdete lucernu, a poté zásuvky, ve kterých jsou Bedroom Key a 2 křesadla. Klíčem si odemkněte dveře a vyjděte ven do chodby. Vpravo za hromadou beden je truhla a v ní laudanum a křesadlo. Projděte na konec chodby, sestupte po schodech dolů a poté vstupte do dveří do další úrovně.

Great Hall

Sestupte po schodech dolů a vlevo od kašny jsou pootevřené dveře, do kterých vejděte. Z beden seberte Storage Key a křesadlo a z regálu vlevo další křesadlo. Vraťte se do haly, vyjděte zpět na ochoz a vstupte do dveří skladiště vlevo.

Storage

Projděte dveřmi a vpravo mezi sudy najdete 2 křesadla. Dveře rovně před vámi si odemkněte klíčem a vzadu z police seberte křesadlo. Vyhněte se monstru a poté se vraťte zpět do haly.

Great Hall

Sejděte po schodech dolů, dejte se vlevo a na konci haly sestupte po schodech dolů ke dveřím kanceláře, do kterých vejděte.

Office

Dejte se vpravo, z police regálu seberte dutou jehlu, kterou si můžete otevřít dveře vlevo. Nicméně tudy se dostanete zpět na začátek, takže pokračujte na konec chodby, kde si vylomte dveře páčidlem. Z psacího stolu vzadu seberte Silver Key a poté se můžete vrátit zpět do haly.

Great Hall

Klíčem si odemkněte poslední neprozkoumané dveře naproti a vejděte do nich.

Descending Room

Nejprve se dejte vlevo a přijdete ke dveřím po pravé straně, pod které se táhne krvavá šmouha. V místnosti za dveřmi seberte ze zásuvky psacího stolu křesadlo. Jděte zpět na začátek a prozkoumejte pravou chodbu (bráno ze směru, ze kterého jste přišli na první rozcestí). Vstupte do dveře na konci vlevo a v místnosti se schovejte, protože na chodbě je monstrum. Počkejte až rozbije druhé dveře ve vaší chodbě a poté jděte prozkoumat nově zpřístupněnou místnost. Na policích s chemikáliemi vlevo jsou 2 křesadla, na stole vzadu kladivo a v koutě za sudy OLEJNIČKA. Vraťte se na křižovatku a jděte vpravo, kde jsou mřížové dveře zamčené na visací zámek. Použijte na zámek kladivo z inventáře a cesta dál je volná. Na konci chodby vylezte po žebříku nahoru a tím hru zakončíte.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář