Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – The Mysterious Case of Uncle Freidrich (nedokončený návod)

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Průměrné dobrodružství ze světa Amnesie, ve kterém je poměrně mnoho dokumentů, ale samotná náplň hry je vcelku průměrná

- - - - -

Intro

Nejprve běžte ke dveřím do další úrovně a ze země seberte dokument My Nephew. Následně seberte z přihrádky psacího stolu lucernu a poté přiběhne monstrum a srazí vás.

Prison

Takže jste skončili ve vězeňské cele. Odtáhněte na stranu postel a seberte Needle. Tímto předmětem si otevřte dveře cely a z nedalekého stolu seberte dokument Welcome to Hell. Další dveře si rovněž zpřístupněte pomocí jehly. V chodbě jděte do dveří vpravo a posbírejte ze země dokument Prison Rat, VELKOU OLEJNIČKU, laudanum a 2 křesadla. Vraťte se do chodby a jděte do dalších dveří vpravo. Zde najdete další OLEJNIČKU a ještě 2 křesadla. Vyjděte zpět do chodby a vejděte do dveří vlevo. Ze země seberte dokument The Brazen Bull a z býka Prison Key. Vraťte se do chodby, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vstupte do nich.

Flooded Area

Z mučící panny seberte OLEJNIČKU a křesadlo a poté sestupte po schodech do zatopené oblasti. Dejte se vlevo a v ohybu chodby seberte páčidlo a dokument An Unseen Enemy. Vraťte se kousek zpět a páčidlem vylomte dveře vlevo. Vylezte po žebříku nahoru a poté se přesunete do další úrovně.

Cellar

Nedaleko vás leží na zemi dokument Hauntings, OLEJNIČKA a lektvar zdravého rozumu a nahoře 2 křesadla. Vyjděte po schodech nahoru a ze středové římsy seberte dokument Desperating. Pokračujte do dveří rovně a vlevo za bednami je páka, za kterou zatáhněte. Ve sklepě jsou ještě zamčené dveře. Nenapadá mě však jiný způsob, jak se do nich dostat, než na ně vždy kliknout a postavit se před ně, aby monstrum údery dveře rozmlátilo. V ohybu chodby je za bednami OLEJNIČKA a křesadlo a na konci seberte ze stolu Exit Key a dokument Jonah's End. Vraťte se do velké místnosti, dejte se vlevo, kde vystoupejte po schodech nahoru, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vstupte do nich.

First Floor

Jděte vpravo dozadu a vejděte do dveří vpravo. Z regálu posbírejte láhev, kladivo a dokument Tranforming the Masses. Vraťte se do chodby a vstupte do druhých postranních dveří. Zde najdete dokument The Only Means of Escape a také je tu sud s kyselinou, na který použijte sklenici z inventáře a získáte tak nádobu s kyselinou. Vyjděte zpět do haly, dejte se se pod schody a z beden seberte OLEJNIČKU a křesadlo. Pokračujte do nedalekých železných dveří a seberte dláto a další OLEJNIČKU. Na jiné posteli zase leží dokument My Creation. Vraťte se do haly a vyjděte po schodech nahoru. Pod dveřmi seberte dokument Extra Security Creation. Na visací zámek použijte kyselinu z inventáře, poté spojte kladivo s dlátem a získáte tak kladivo a dláto. Tento předmět použijte na visací zámek a následně vejděte do dveří do další úrovně.

Bedrooms

Jděte do dveří a ze stolu seberte dokument Second Floor Guard, OLEJNIČKU a 2 křesadla.Vzadu je poškozená zeď. Hoďte proti ní nějaký předmět a prolezte vzniklým otvorem. Z komody seberte dokument Runaway a ze spodní zásuvky Door Key. Ten použijte na závoru u dveří a projděte do chodby. Jděte do dveří vlevo a z komody vzadu seberte dokument Evolutuion Always Wins a z výklenku ve zdi vlevo Door Key. Jděte zpět do chodby a na druhé straně jsou zamčené dveře, které si odemkněte klíčem. Na zárubni následujících dveří je další Door Key, kterým si odemkněte i tyto dveře. V inventáři vám zbyl ještě jeden klíč, ale tím dveře do další úrovně odemknout nejde. Tak nevím, jestli to není bug, protože žádný jiný klíč v okolí k nalezení není.

uložené pozice

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář