Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – The Nightmare

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Vcelku nezáživný španělský mód, ve kterém budete bloudit po nepříliš povedených úrovních. Myslím, že tento mód nemá co nabídnout ani skalním příznivcům Amnesie.

- - - - -

Jděte vpřed a přesunete se do další úrovně.

Přistupte ke stolu a vrátíte se zpět.

Běžte vpřed a kousek dál seberte ze země dokument (bez označení). Přejděte přes vodu, nastupte do výtahové kabiny a stiskněte tlačítko.

Z prádelníku posbírejte lucernu, dokument Diario del mayordomo, OLEJNIČKU a křesadlo a z horní zásuvky další OLEJNIČKU a křesadlo. Projděte do jídelny a z jednoho stolu seberte křesadlo a z jiného laudanum a další křesadlo. Pokračujte dál po točitém schodišti dolů a na konci chodby vstupte do dveří do další úrovně.

Utíkejte vpřed, protože chodba se za vámi bude řítit. Až se vzpamatujete vejděte do dveří do další úrovně.

V truhle vlevo je laudanum. Jděte do dveří vlevo a vzadu najdete dokument Acceso al Pasillo a Key. V jiném rohu místnosti je lektvar zdravého rozumu. Pokračujte do dveří vpravo a poté se přesunete do další úrovně.

Přistupte ke stolu a následně se vrátíte zpět.

Klíč použijte na dveře do další úrovně a vstupte do nich.

Vlevo na stole leží Cuchillo de disección a v regálu vpravo OLEJNIČKA, lektvar zdravého rozumu a 2 křesadla. Vpředu na stole leží dokument Diario del mayordomo. Dýku použijte na tělo na stole a získáte klíč od strojovny. Přistupte ke dveřím do další úrovně.

Jděte ke stolu a vrátíte se zpět.

Klíč použijte na dveře do další úrovně a vejděte do nich.

Jděte vlevo a vstupte do dveří. V zásuvce prádelníku jsou 2 křesadla a na jiném prádelníku leží laudanum. Vzadu pak najdete Punta hueca. Vraťte se na začátek a jděte do chodby naproti. Pokračujte do dveří vpravo a ze stolu seberte lektvar zdravého rozumu, z přihrádky psacího stolu OLEJNIČKU a na konec zatáhněte za páku u vstupu. Jděte zpět do chodby a dveře na konci si odemkněte pomocí jehly z inventáře. Za pákou skočte dolů a octnete se v dolním patře. V chodbě jděte do dveří vpravo a mezi bednami leží Key. Nyní se mi nepodařilo přijít, jak se dostat zpět nahoru. Řešení tu ale je: Jděte zpět k páce a skočte po okraji dolů do propasti. Až obživnete, octnete se v horním patře. Klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vstupte do nich.

Za obrazem je tajný výklenek a v něm Key. Jděte do dveří vpravo a v malé místnosti seberte křesadlo. Poté vstupte do dveří na konci vlevo a zatáhněte za páku. Regál se odklopí. Prolezte na konec tunelu a vlevo najdete na stoličce křesadlo a ve skříni lektvar zdravého rozumu a vpravo pro změnu dokument Diario del mayordomo. Posledně sebraným klíčem si odemkněte zamčené dveře. Projděte na konec a přesunete se do finále.

Jděte ke stolu, vyslechněte si závěrečný monolog a tím hra končí. Titulky se nespustí.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář