Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – The Old Brother

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Jedná se o poměrně zajímavý projekt, který má docela zajímavě navržené úrovně a v neposlední řadě obsahuje netradiční adventurní prvky.

- - - - -

Back Area

Hned na začátku vpravo je křesadlo a vpředu je na bedně další křesadlo. Dejte se vlevo a jděte k psacímu stolu, ze kterého seberte dokument Oliver's Diary a další křesadlo. Vlevo visí na stěně lucerna na vrcholu nedalekého regálu je kladivo. Pokračujte dál a vpravo na vrcholu velké bedny jsou ještě 2 křesadla. Použijte na zamčené dveře kladivo a jste volní. Sestupte po schodech dolů a dveřmi se dostanete ke dveřím do další úrovně, do kterých vejděte.

Entrance Hall

Nyní musíte najít a stisknou celkem 5 tlkačítek. První je uprostřed na orlí soše, druhé je v levém zadním rohu, za brněním a třetí je v pravém zadním rohu za vlajkou. Jděte do dveří vpravo a stiskněte čtvrté tlačítko, které je pod kuchyňským stolem, a poslední, které najdete na stěně za velkým pytlem. Tím jste si zpřístupnili dveře vedoucí z kuchyně. Vyjděte do haly, poté po schodech nahoru a vstupte do dveří do další úrovně.

Living Qurters

Jděte do druhé chodby vlevo a vstupte do dveří. Na pianě najdete křesadlo, na nočním stolku další křesadlo a u podstavce brnění ještě jedno křesadlo. Vraťte se do chodby a projděte na konec. V malé skladištní komoře najdete v regálu páčidlo a OLEJNIČKU. Páčidlem si vylomte dveře v první postranní chodbě vpravo. Ze stolu seberte dokument Mining Log 342, ze zásuvky Eugene's Room Key, z prádelníku křesadlo, ze stolku u postele další křesadlo a z temného kouta ještě jedno křesadlo. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte dveře po pravé straně. Seberte vpravo Basement Key a z prádelníku křesadlo. Tím máte v této úrovni vše hotové a můžete se vrátit zpět do haly-

Entrance Hall

Sejděte dolů, klíčem si odemkněte druhé dveře vlevo, sestupte po schodech a vejděte do dveří do další úrovně.

Basement

Nejprve se dejte vlevo a z psacího stolu seberte Wine Cellar Key, dokument (bez označení) a 3 křesadla, z přihrádky OLEJNIČKU a z horní zásuvky laudanum. Kromě toho prohledejte regály a najdete VELKOU OLEJNIČKU, další laudanum, lektvar zdravého rozumu a 8 křesadel. Vraťte se do hlavní místnosti a dejte se vlevo po schodech dolů. Vstupte do dveří vlevo a z police seberte Torch Fuel. Jděte zpět do chodby a projděte na konec, kde použijte na visací zámek klíč z inventáře. Vpravo najdete červený sud, který odneste do chodby a jděte do prvních dveří vpravo. Na hořák použijte nádobu z inventáře, zapalte křesadlem a poté dejte nad plamen sud. Běžte s hořícím sudem do místnosti na začátku, dejte se vlevo a hoďte sud k závalu pod schodištěm. Běžte se ukrýt, protože bude následovat mohutný výbuch. Zatáhněte za páku a poté se vydáte výtahem dolů do podzemí.

Mines

Projděte dveřmi a další dveře si vylomte páčidlem. Dejte se vlevo a vstupte do dveří. Z psacího stolu seberte dokument (bez označení). Vyjděte z místnosti a dejte se rovně na druhou stranu. Na konci chodby leží na zemi Oil. Vraťte se do hlavní chodby a dejte se podél drážek na zemi. Jděte do poslední chodby vpravo a na konci najdete vedle mrtvoly Fuel Pot. Jděte opět na začátek, kde je vozík a v něm nějaké sudy. Dejte do vozíku obě kapaliny co máte v inventáři (musíte akci provést v místě, kde se vám zobrazuje symbol ruky). Vozík se rozjede úžasnou rychlostí a probourá stěnu na druhém konci chodby. Temný tunel je pro vás cestou do další úrovně.

Catacombs

Držte se světel, jak vám to radí tajemný hlas. Dostanete se do jakési svatyně. Použijte kameny, který je po okolí víc než dost, k rozbití zářícího orbu. Vyhýbejte se monstrům a nepřestávejte házet kameny proti orbu. Poté dojde k ukončení hry.

čeština

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář