Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – The Rats Down – Patkanyok Hajnala (demo)

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Demo k maďarskému módu, který zřejmě nikdy nebyl dokončen. Jistou originalitu mu nelze upřít, avšak přesto je to maximálně průměrný mód.

- - - - -

Ze země seberte dokument Apám levele. Projděte na konec, vstupte do brány a na nádvoří seberte ze země Bedroom Key a dokument Egy szektás zsebébl kihullott feljegyzés. Klíčem si odemkněte dveře za sloupem a poté vstupte do dveří do další úrovně.

Z přihrádky psacího stolu vlevo seberte OLEJNIČKU a ze zásuvek laudanum a křesadlo. Dále seberte ze skříně lucernu, z komody dokument Jegyzet 1 / Levél egy barátnak a ze zásuvky křesadlo. Projděte dveřmi do sousední místnosti a u mrtvoly leží dokument Jegyzet a hulla zsebébl. Na druhé straně je v proskleném výstavním stolku křesadlo. Rozbijte sklo helmou od brnění. Jděte dál do dveří vlevo a ze spodní zásuvky komody vezměte 2 křesadla a ze skříně VELKOU OLEJNIČKU. Jděte do dalších dveří a mezi mrtvolami leží dokument Jegyzet 1 / Apánk jegyzete a 2 laudanum. Dále najdete na velké bedně vpravo Workroom Key a dokument Jegyzet 1 / Cripta. Nyní jděte zpět do místnosti s mrtvolou uprostřed. Odemkněte si dveře naproti a vlevo je ve zdi výklenek a za vycpaným zajícem leží Corridor Key. Dále je vlevo ve výstavním stolku laudanum a na zemi u pravé stěny OLEJNIČKA. Vyjděte z místnosti a klíčem si odemkněte dveře vpravo. U padlého trámu najdete dokument Jegyzet 1 / Marvel naplója a OLEJNIČKU. Projděte ke dveřím do další úrovně a vejděte do nich.

Ze země si můžete sebrat další lucernu. Sestupte do rozlehlé haly a vyjděte po schodech naproti nahoru. Ze země seberte dokument Apánk Jegyzete / Valóság Stelláról. Vraťte se do haly a projděte mezi pochmurnými sochami pod schody. Zde leží na stoličce Cellaroom Key. Klíč mi však nešlo sebrat. Podařilo se až poté co jsem stoličku odtlačil trochu dál. Jděte do druhých dveří po levé straně haly, projděte dlouhou chodbou, klíčem si odemkněte dveře na konci a nakonec vstupte do dveří do další úrovně.

Ze země seberte dokument Tanács. Projděte na konec, vstupte do dveří a v další chodbě pokračujte do dveří vlevo. Na konci jsou dveře do další úrovně, ovšem vstoupením do nich vám hra spadne. Zde totiž demo končí.

uložené pozice

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář