Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – The Sacrifice

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké průměrné dobrodružství ze světa Amnesie. Abyste došli na konec, budete muset vykonat předepsaný rituál.

- - - - -

Vlevo od vás se otevřela tajná chodba. Projděte na konec a vpravo ze stolu seberte dokument Progress Report One a laudanum. Vraťte se zpět do první místnosti, počkejte až monstrum zničí dveře, vyjděte ven do chodby a poté vejděte do dveří do další úrovně na konci.

Jděte do prvních dveří vpravo a v místnosti seberte ze stolu 2 křesadla. Vyjděte do chodby a pokračujte do dalších dveří vlevo. Vpravo je mezi knihami zastrčený Small Key a také dokument Progress Report Two a v zásuvkách komody vlevo najdete OLEJNIČKU a laudanum. Vraťte se do chodby a pokračujte do dalších dveří vpravo. Z ložnice jděte do přilehlé místnosti, kde seberte z polic VELKOU OLEJNIČKU a 5 křesadel. Žebřík vyneste na chodbu a umístěte do šachty za posledními dveřmi vpravo. Vylezte po žebříku nahoru a vstupte do dveří do další úrovně.

Na malou truhlu použijte klíč z inventáře a seberte Cellar Door Key. Poté se můžete vrátit do předchozí úrovně.

Známou cestou se dostaňte na začátek úrovně a vejděte do dveří, které vedou zpět do úrovně, kde jste začínali.

V chodbě si klíčem odemkněte dveře vlevo, z truhly seberte Grease, nadzdvihněte poklop a slezte po žebříku dolů. Pak už jen vejděte do dveří do další úrovně.

Dveře na konci chodby jsou zamčené, takže vejděte do dveří vlevo. Zatáhněte za páku a otočte prvním a druhým ventilem. Třetí je však zaseknutý, takže na něj použijte láhev s mazadlem, či co to je. Vraťte se do chodby a vejděte do dveří do další úrovně.

Projděte na konec chodby a vstupte do dveří vlevo. V další chodbě vejděte do prvních dveří vpravo a v laboratoři seberte ze stolu dokument Door Security. Vraťte se do chodby a dveřmi vpravo vejděte do skladištní místnosti. Z okolních regálů posbírejte láhev, 2 OLEJNIČKY, 4 laudanum, lektvar zdravého rozumu a 5 křesadel. Vyjděte zpět do chodby a pokračujte do dveří hned naproti. Na konci chodby seberte ze stolu dokument Progress Report Three. Nyní se vraťte zpět do laboratoře a použijte prázdnou sklenici na zubatý kotouč pily na stole. Tím naplníte nádobu svou vlastní krví a získáte Blood Filled Jar. Tento předmět dejte na hořák a tím máte hotovo. Jděte zpět do chodby, dejte se vlevo a v další chodbě vstupte do dveří rovně, které byly předtím zamčené. Klikněte na orb na podstavci a tím hru zakončíte.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář