Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – The Small Horse: Prologue

Autor návodu-Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké netradiční dobrodružství ze světa Amnesie je ve znamení honby za malým poníkem. Navštívíte několik originálních úrovní a svou pouť zakončíte v chrámu.

STATISTIKY

dokument – 1

Laudánum – 2

křesadlo – 1

Lektvar zdravého rozumu – 2

Začínáte na ostrově na molu. Běžte dozadu k jeskyni a klikněte na předmět – získáte Twilight Sparkle. Poté pokračujte dovnitř do jeskyně.

Na zamčené dveře použijte poníka z inventáře. Nejprve běžte vlevo a seberte Laudánum. Vpravo je kuchyně, kde seberte křesadlo. Na policích vlevo jsou další předměty – další Laudánum a 2 Lektvary zdravého rozumu. Jděte ke dveřím na druhé straně a vyjděte po schodech vlevo. Ze stolu seberte podlouhlý předmět a odneste ho dolů k pódiu. Poté jděte znovu po schodech nahoru a ze stolu seberte obří jablko. Doneste ho ke dveřím dole a dveře se rozpadnou. Pokračujte touto cestou dál.

Jste v podivné dlouhé chodbě s mnoha dveřmi po stranách. Projděte na konec a zkuste zalomcovat dveřmi. Otočte se čelem vzad a pokračujte k monstru. Za ním je MentleGen, kterým si odemkněte dveře na konci chodby. V další chodbě vstupte do prvních dveří vprav a vzadu seberte Picked up Picked up Picked up Picked up Picked up Picked up a také dokument Olla Hombre. Klíčem si odemkněte dveře v místnosti a poté pokračujte v chodbě do třetích dveří vpravo, které si rovněž zpřístupněte pomocí klíče. Promluvte si s podivnou bytostí a do inventáře získáte nový předmět – A Crate. Vraťte se do chodby, kde prolétne mrtvola zamčenými dveřmi vlevo. Vstupte do této místnosti a poté pokračujte do dveří do další úrovně.

Vyjděte po schodech nahoru a vstupte do jakéhosi chrámu, kde pobíhá poník, kterého musíte chytit. Nejprve ho však musíte oslabit. Uchopte žhavý kus uhlí a umístěte ho do uličky za krbem. Poté nahánějte poníka do této uličky. Každý kontakt s kusem uhlí ho zraní. Toto opakujte dokud unavený nezůstane ležet před krbem. Pak už jen na něj použijte bednu z inventáře a tím první dobrodružství The Small Horse končí.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář