Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – The Stairs

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Lehce nadprůměrné dobrodružství ze světa Amnesie, kde se octnete v podivném snu a budete muset překonat několik pater schodišť.

- - - - -

Entry

Z psacího stolu seberte lucernu a dokument Warning, z přihrádky OLEJNIČKU a ze zásuvky laudanum a lektvar zdravého rozumu. Vlevo je obraz, za kterým je výklenek a za ním páka. Zatáhněte za páku, projděte ke dveřím do další úrovně a poté do nich vejděte.

The Stairway

Sestupte po schodech dolů, jděte do dveří vlevo a vstupte do dveří na konci chodby. Prohledejte zásuvky psacího stolu a seberte Second Stairway Key. Vraťte se do chodby, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vstupte do nich.

Second Stairway

Sejděte po schodech dolů a jděte do dveří vpravo. V místnosti na konci seberte ze stolu Third Stairs Key a dokument Patient Log #1. Vraťte se do chodby, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a poté do nich vejděte.

Third Stairs

Zew země seberte další lucernu, sestupte po schodišti a jděte do dveří vpravo. Ze stoličky seberte dokument Patient Log #2 a poté zatočte ventilem na stěně. Vraťte se do chodby a pokračujte rovně. Ze stoličky seberte dokument The Machine of Life a ze země Lever. Páku dejte na své místo v pultu a poté zatáhněte pákami nahoru v pořadí čtvrtá, třetí, první a druhá. Vlevo od vás se otevřely dvířka pece a uvnitř leží Fourth Stairs Keys. Vyjděte zpět do chodby, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a poté do nich vstupte.

Fourth Stairs

Sejděte po schodech a jděte do dveří na konci. V laboratoři seberte ze stolu Wooden Door Key. Vraťte se do chodby, klíčem si odemkněte dveře vpravo a ze stolu seberte dokument Patient Log #3. Vpravo na stěně je páčka, za kterou zatáhněte. Jděte zpět do laboratoře a uvnitř přístroje na extrahování leží Fifth Stairs Key. Vyjděte zpět do chodby a u schodiště jsou vpravo dveře do další úrovně, které si odemkněte klíčem a poté do nich vejděte.

Fifth Stairs

Sejděte dolů a na druhém mostě leží dokument Take the Leap. Skočte dolů do propasti a po oživení se octnete na druhé straně propasti. Za rohem seberte ze země dokument Choice. Vpravo jsou vchody do čtyřech místností, kde jsou šachty. Skočte do šachty v třetí místnosti a budete pokračovat do další úrovně.

Hospital

Vyjděte do chodby a vstupte do dveří vlevo na konci. Vyjděte po schodech nahoru a pokračujte do druhých dveří vlevo. V třetí záchodové kabince najdete Office Key. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte dveře na konci. V zásuvce psacího stolu leží Electric Cabinet Key. Tím si odemkněte skříň v druhém rohu a zatáhněte za páku. Vraťte se do chodby a po straně vpravo jsou dvě tlačítka, která stiskněte. Vejděte do druhých bočních dveří a dostanete se pod schodiště. Jděte do dveří vpravo a vzadu na psacím stole leží dokument Patient Log #4. Přihrádka je zamčená a do ní se potřebujete dostat. Běžte k televizi a vyťukejte kód 3251. Z přihrádky seberte Fourth Stairs Key, vraťte se do chodby, vyjděte po schodech nahoru a klíčem si odemkněte dveře. Projděte na konec a poté se přenesete do další úrovně.

Entry

Projděte dveřmi a poté bude následovat krátká scéna a konec hry.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

čeština

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář