Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – The Striker, Chapter 1 – Catacomb Rampage

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Minimalistický, avšak poměrně zajímavý a dost nadprůměrný projekt, který exceluje především netradičními puzzly.

- - - - -

West Wing Entrance

Jděte do dveří vlevo a z truhly seberte laudanum a lektvar zdravého rozumu. Uchopte těžký perlík a hoďte ho proti dřevěným dveřím v chodbě. Z truhly seberte lucernu a West Wing Key. Dále rozdrťte perlíkem bednu vlevo a seberte OLEJNIČKU. Vraťte se do chodby, klíčem si odemkněte dveře vpravo a vstupte do nich.

West Wing

Ze stolu vpravo seberte dokument Builder (Day 1) a lektvar zdravého rozumu. Použijte kladivo proti přibíhajícímu monstrum a to se rozpadne na prach. Jděte do chodby a poté do dveří vpravo. Za obrazem je tajný výklenek a v něm dokument Machine Instruction. Doneste si z první místnosti laboratorní nádobu s červenou tekutinou a vložte jí do výklenku, kde byl dopis. Vraťte se do chodby, dejte se vpravo, poté do další chodby a v místnosti vlevo jsou dveře, které byly předtím zamčené. Pak už jen vejděte do dveří do další úrovně.

Inner Rooms

Vlevo na leží na stolku OLEJNIČKA. O kousek dál vstupte do dveří vpravo.

South Outer Rooms

Projděte na konec chodby a vejděte do dveří vlevo. Na polici leží dokument Builder (Day 2) a lektvar zdravého rozumu. Vraťte se do chodby a použijte kladivo na monstrum. Za dveřmi vlevo je kbelík přilepený ke stolu. Jděte tudíž chodbou zpět a vpravo jsou zničené dveře, ze kterých předtím vyšlo monstrum. Ze stolu posbírejte laboratorní nádobu, OLEJNIČKU a lektvar zdravého rozumu. Poté se můžete vydat zpět do předchozí úrovně.

Inner Rooms

Použijte sklenici z inventáře na sud a získáte nádobu s kyselinou. Poté se můžete vydat zpět do South Other Rooms.

South Other Rooms

V zadní místnosti použijte kyselinu na kbelík na stole a seberte Drill Part (1/3), East Wing Key a dokument Drill Parts & Construction. Vydejte se zpět do předchozí úrovně.

Inner Rooms

Dejte se vpravo, na dveře vpravo použijte klíč a vejděte do nich.

East Wing

Nyní musíte utíkat před monstrem. V místnosti za dveřmi vpravo najdete v zásuvkách prádelníku Drill Part (2/3) a Drill Part (3/3). Pokračujte dál a zajděte do dveří vlevo. Z psacího stolu seberte dokument Table Manual a lektvar zdravého rozumu. Pota naskládejte na stůl všechny tři části vrtačku a následně seberte Assembled Drill. Vraťte se do chodby a vstupte do dveří na konci. Ze stolu seberte OLEJNIČKU a laudanum. Tím máte v této úrovni hotovo a můžete se vrátit zpět do Inner Rooms.

Inner Rooms

Jděte vpravo a za druhým ohybem okružní chodby a použijte na dveře vlevo vrtačku z inventáře. Pokračujte do dveří vlevo a z psacího stolu seberte lektvar zdravého rozumu a ze zásuvky laudanum. Vraťte se do chodby a jděte vlevo, rovně a do dveří vlevo. Ze stolu seberte OLEJNIČKU. Nyní se vraťte do první místnosti a vyneste ven kladivo. V jedné z postranních chodeb jsou dveře, u nichž se vám zobrazí nápis, že jsou „really really weak.“ Hoďte proti nim kladivo a v místnosti rozbijte láhve na stole a zatáhněte za páku směrem nahoru. Tím jste si odemkli dveře, které jsou naproti místnosti, kde bylo kladivo. Z truhly v koutě seberte dutou jehlu a dokument Builder (Day 3). Vraťte se do vnější okružní chodby a použijte jehlu přímo na dveře před sebou a vejděte do nich.

North Outer Room

Za dveřmi vpravo najdete v zásuvce prádelníku dokument ??? a v přihrádce psacího stolu lektvar zdravého rozumu. Vraťte se do chodby a pokračujte do protějších dveří. Ze stolu seberte OLEJNIČKU a poté odstraňte ze zdi obraz. Ve výklenku jsou tři tlačítka a také dokument Password. Tiskněte tlačítka následovně: prostřední, pravé, levé, prostřední, levé, levé a pravé. Jděte zpět do chodby a vstupte na konci do dveří s nápisem Guest Rooms.

Guest Rooms

Jděte na konci do dveří vpravo a z psacího stolu seberte laudanum. Za obrazem je ve výklenku kladivo, které hoďte proti stolní přihrádce. Seberte z přihrádky páčidlo, vraťte se do chodby a vylomte páčidlem dveře na opačném konci chodby. Z psacího stolu seberte Cellar Key a OLEJNIČKU a z přihrádky laudanum. Poté se můžete vrátit do předchozí úrovně.

North Outer Room

Klíčem si odemkněte dveře vlevo a vstupte do nich.

Cellar

Za dveřmi vlevo najdete v regálu OLEJNIČKU a za dveřmi vpravo v jiném regálu lektvar zdravého rozumu. Poté vejděte do dveří naproti schodišti a pokračujte do dveří na konci. Vzadu je za bednami páka, za kterou zatáhněte. Tím jste si odemkli postranní dveře v chodbě. Za nimi najdete na polici Special Guest Rooms Key. Poté se vraťte do předchozí úrovně.

North Outer Room

klíčem si odemkněte dveře vlevo a vejděte do nich.

Special Guest Rooms

Jděte do místnosti vpravo a z psacího stolu posbírejte dokument Builder (Day 4), laudanum a lektvar zdravého rozumu. Za obrazem je ve výklenku Unidentified Key. Klíčem si odemkněte stolní přihrádku a seberte dutou jehlu a OLEJNIČKU. Vraťte se do chodby, použijte jehlu na dveře do další úrovně vlevo a vstupte do nich.

North Catacombs

Jděte stále vpravo a prozkoumejte konce chodeb. Na jednom je lektvar zdravého rozumu, na dalším OLEJNIČKA a na jiném je na stole dokument Robert's Betrayal. Poté budete zajati.

Sacrifice Cave

Jděte chodbou vpřed, zpod stojanu seberte Agrippovu výbušninu a z truhly lucernu a Assembled Drill. Opodál leží na obětním stole páčidlo a dokument Revenge a na stole vpravo OLEJNIČKA, laudanum a lektvar zdravého rozumu. Vejděte do dveří a rychle utíkejte před monstrem zpět na místo, kde jste se probrali. Poté se vraťte a vejděte do dveří do další úrovně.

North Catacombs

Utíkejte opět tam, kde jste předtím ztratili vědomí a vstupte do dveří do další úrovně.

South Catacombs

Jděte rovně a u závalu použijte chemickou výbušninu. Pokračujte dál a přesunete se do další úrovně, ve které hra končí.

uložené pozice

čeština

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář