Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – The Striker, Chapter 2: Death of the Alchemyst

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Průměrný mód, který jde v podstatě ve stopách prvního dílu, i když se mi adventurní puzzle zdají být méně nápadité.

- - - - -

Outside

Začínáte s lucernou a vrtačkou v inventáři. Jděte rovně a přijdete ke kabině výtahu. Vpravo za kabinou najdete v koutě OLEJNIČKU a lektvar zdravého rozumu. Když se podíváte nahoru, uvidíte ve škvíře ve stropě páčidlo. Přistavte si bedny pod škvíru, abyste mohli předmět sebrat. Vyjděte zpět na prostranství a dejte se vlevo. Poklop vylomte páčidlem a poté skočte dolů.

Sewer

Držte se vlevo a na konci chodby najdete OLEJNIČKU. Jděte dál vlevo a na konci další chodby najdete Adjustable Ladder. Pokračujte dál, vyjděte po schodech ke dveřím a v místnosti seberte dokument Mass Potion Experiments, laudanum a lektvar zdravého rozumu. Zatáhněte za páku na zdi a poté použijte těžké předměty ke zlikvidování monstra. Nyní se vydejte zpět tam, kde ležela na bedně olejnička a zde použijte žebřík z inventáře. Vyšplhejte se nahoru a přenesete se do další úrovně.

Mines

V pravé místnosti je lektvar zdravého rozumu a v levé OLEJNIČKA. Poté vstupte v hlavní místnosti do pravých předních dveří.

Tool Mining Region

Nedaleko leží dokument Sewer Transport, o kousek dál vlevo je OLEJNIČKA a v jiném výklenku vpravo laudanum. Téměř na konci zahněte vpravo a najdete 2 lektvary zdravého rozumu. Odházejte bedny a zatáhněte za páku. Poté se vraťte do předchozí úrovně.

Mines

Odklopte poklop a skočte do stok.

Sewer

Určitě jste si už předtím všimli zatopeného schodiště. To je nyní přístupné, tak po něm sestupte dolů. V první místnosti je OLEJNIČKA, v druhé lektvar zdravého rozumu a úplně vzadu Explosive Mining Region Key. Můžete se vydat zpět do dolů.

Mines

Klíčem si odemkěnte levé přední dveře a vstupte do nich

Explosive Mining Region

Pomocí kladiva, které leží na zemi, zničte velkou bednu a zatáhněte za páku. O kousek dál vlevo leží OLEJNIČKA a laudanum. V dalším výklenku najdete lektvar zdravého rozumu. Projděte na konec a pokračujte do dveří do další úrovně.

Miners Break Space

V místnosti na konci chodby vpravo je OLEJNIČKA a v místnosti na konci vlevo lektvar zdravého rozumu. Poté vejděte v chodbě do levých dveří do další úrovně.

Miners Equipment

Jděte rovně a poté se ukryjte za bednami před monstrem. Až zmizí vejděte do chodby, ze které přišlo, a pokračujte do dveří vlevo. Vlevo jsou dveře, které vedou do místnosti, kde je laudanum a také páka, za kterou zatáhněte. Vraťte se do chodby a jděte na konec a za dveřmi najdete lektvar zdravého rozumu a rovněž páku. Nyní se vydejte zpět na rozcestí a poté do dveří rovně. Dveře na konci chodby jsou nyní odemčené (předtím byly zamčené). Seberte dutou jehlu a vraťte se do předchozí úrovně.

Miners Break Space

Jehlou vypáčte sousední dveře do další úrovně a vstupte do nich.

Mines Resourced Storage

V místnosti vpravo je v truhle OLEJNIČKA. Projděte chodbou a v místnosti na konci seberte lektvar zdravého rozumu. Uchopte lopatu, odneste ji do chodby, vejděte do dveří vlevo a pusťte lopatu na hromadu zeminy. Z truhly seberte dokument Partially Erased Note a poté se vraťte do předchozí úrovně.

Miners Break Space

Odstraňte ze zdi obraz a proskočte otvorem do další oblasti.

Secret Passage

Uchopte kladivo, které leží vedle vás, a zničte jím prkna na dveřích. Prozkoumejte místnost, vraťte se do chodby a jděte do dveří vlevo.

Laboratory Equipment

Vlevo je ve výklenku na regálku Chemical Cellar Key a u schodiště leží na stole dokument Weight and Mass Potion Recipe a lektvar zdravého rozumu. Sejděte po schodech dolů a ze stolu seberte Jar of Aqua Fortis a OLEJNIČKU. Pokračujte do dveří vlevo, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vstupte do nich.

Chemical Cellar

Za dveřmi vpravo najdete v truhle Flask of Cuprite, OLEJNIČKU a lektvar zdravého rozumu a za dveřmi vlevo v policích regálu Flask of Aqua Regia a laudanum. Poté jděte do dveří naproti schodišti a v chodbě najdete za dveřmi vlevo Laboratory Key a za dveřmi vpravo Flask of Orpiment. Tím máte zde hotovo a jděte do předchozí úrovně.

Laboratory Equipment

Známou cestou se dostaňte do předchozí úrovně.

Secret Passage

Protější dveře do další úrovně si odemkněte klíčem a vejděte do nich.

Secret Laboratory

Jděte rovně a v místnosti na konci seberte Burner Fluid. Vraťte se na začátek a jděte vlevo. Za pravými dveřmi najdete OLEJNIČKU a za levými lektvar zdravého rozumu. V této poslední místnosti použijte na hořák zelenou tekutinu z inventáře, otočte kohoutem a na stojan dejte povařit Aqua Fortis. Až se bude vařit postupně přidejte zbylé tři chemikálie. Po chvíli budete moci kliknutím sebrat Weigt and Mass Increase Potion. Vydejte se do předchozí úrovně.

Secret Passage

Jděte do dveří vlevo a na kámen nahoře použijte chemikálii. Poté přejděte přes most a vstupte do dveří do další úrovně.

Hidden Shelter

Zde hra končí. Doufejme, že bude v budoucnu i třetí díl.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

čeština

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář