Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – The Tomb (nedokončený návod)

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.c)

ÚVODEM

Tato docela originální Custom Story dějově souvisí se základní hrou a odehrává se někdy v období mezi The Dark Descent a A Machine for Piggs.

- - - - -

Rooms

Z psacího stolu seberte dokument Location of The Thomb a z přihrádky 2 křesadla. Poté prohledejte skříň a seberte laudanum, následně seberte z bedny lucernu a páčidlo a nakonec můžete ještě zatočit klikou od gramofonu a poslechnout si melodii. Páčidlo vylomte dveře, vyjděte na chodbou a vstupte do místnosti vlevo. Přeskočte do zadní části místnosti, kde seberte ze stolu Hallway Key. Vraťte se do chodby, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vstupte do nich.

Vstupní hala

Octli jste se ve velké vstupní hale. Sestupte po schodech dolů, vlevo seberte dokument Cleanup a poté jděte do chodby vedoucí ke vstupním dveřím. Tam je vpravo ARTEFAKT, kde si můžete přečíst text. Vraťte se do haly, jděte do postranní chodby, na jejímž konci vejděte do dveří, které vedou do kuchyně.

Kitchen

Seskočte dolů a na vrcholu regálu vlevo najdete OLEJNIČKU a u poraženého regálu další OLEJNIČKU. Seskočte dolů do otvoru v zemi a z nedalekého regálu posbírejte další OLEJNIČKU, lektvar zdravého rozumu a 2 křesadla. Seskočte do tunelu, prolezte na konec a odházejte na stranu kameny. Projděte na konec chodby a vejděte do kuchyně. Vlevo na římse leží OLEJNIČKA, na regálu vpravo laudanum a vlevo vzadu leží na zemi dokument Things. Na jeden z regálů vpravo je možné vylézt. Nahoře seberte z truhly Tool Storage Key, OLEJNIČKU a 3 křesadla a vzadu za truhlou je ještě laudanum. Musíte obejít truhlu zprava, abyste se k lektvaru dostali. Seskočte dolů a známou cestou prolezte skrz tunel a poté se dveřmi vrátíte zpět do vstupní haly.

Vstupní hala

Dejte na stranu sudy a vyjděte po schodech nahoru. Klíčem si odemkněte dveře vpravo a v malé komoře seberte páčidlo. Vyjděte do haly a zatáhněte za páku, která je u jednoho ze sloupů. Jděte do chodby, která vede ke vchodovým dveřím, kde se odklopil regál. Ze stolu seberte dokument Opening to the Basement Door a z truhly OLEJNIČKU a 3 křesadla. V této místnosti máte celkem 4 tlačítka, která stiskněte a tím si odemkněte přístupové dveře do sklepení v hale. Vraťte se do haly, jděte rovně, sestupte po schodech dolů, ze stolu seberte dokument To the Basement a laudanum, použijte páčidlo na dveře do další úrovně a vstupte do nich.

Basement

U stolu je další ARTEFAKT. Dejte se vpravo a vstupte do strojovny. Zatáhněte nejprve za páku u ozubených kol, poté za páku vpravo a následně běžte zpět do místnosti se stolem, na jehož druhém konci se zavírají dveře. Rychle jimi proběhněte, přejděte přes most a na konci chodby vstupte do dveří do další úrovně.

Tunnel Operations

Jděte rovně a projděte temnou chodbou.

Svatyně

Spadnete dolů a skončíte tam, kde jste končili základní hru. Seskočte dolů z pódia a vejděte do dveří do další úrovně.

Corridor

Obejděte překážky a poté jděte stále vpřed do temné chodby a přenesete se do další úrovně.

The Tomb

Na regálu vpravo najdete OLEJNIČKU a 3 křesadla. Monstrum můžete zahradit těžkou bednou, aby na vás nemohlo.

Bohužel, zde jsem zakysl. Kdyby mohla postava normálně skákat, nebyl by problém dostat se dál. Možná se jednalo v mém případě o bug.

videoukázka

uložené pozice

čeština a bug-save

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář