Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – The Visitor

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Lehce nadprůměrné dobrodružství ze světa Amensie, které se částečně snaží o netradiční přístup, což se mu v adventurní rovině docela daří.

- - - - -

Vyjděte do chodby, vstupte do dveří na konci a ze stolu seberte dokument Goodnight. Poté klikněte na postel, abyste se prospali.

V této úrovni si dávejte pozor, ať nespadnete dolů. Vydejte se po chodníku tvořeném z velkých dlaždic. Z křesla seberte lucernu a dokument Mysterious Note 1. Vydejte se k železným dveřím vlevo, kde leží na podlaze dokument Mysterious Door. Projděte dveřmi a v chodbě seberte ze stolu vlevo dokument Get Going. Poté se vydejte chodbami stále vpřed jedinou možnou cestou, odstraňujte překážky ode dveří a na konci klikněte na psací stůl.

Probouzíte se opět v ložnici. Vyjděte do chodby a jděte stále vpravo. Skočte z poškozeného schodiště a vejděte do dveří vpravo. Vzadu leží dokument Test Subject VI a vlevo na stole mezi nářadím najdete dokument Further Tests. Vraťte se do chodby a vyjděte do velké haly. Hned za dveřmi vpravo je v regálu křesadlo a na opačné straně haly vpravo jsou v okolí komody další 2 křesadla. Jděte do nedalekých dveří a poté do dalších vpravo. Ze stojanu seberte křesadlo a v jednom z horních regálů je ventil (odházejte knihy). Otočte ho vlevo až nadoraz, vraťte se do chodby a rychle proběhněte zavírající se mříží. Sestupte po schodech dolů a u mučící panny seberte lucernu a dokument Test Subject II. Vraťte se nahoru, mříž si opět otevřte dalším ventilem a v hale vyjděte po schodech na balkón a vstupte do dveří do další úrovně.

Dejte se vlevo a ze stolu seberte dutou jehlu a z regálů vpravo dokument Ritual 1 a křesadlo. Vraťte se stejnou cestou na začátek a jehlou si odemkněte dveře naproti. V regálu najdete kladivo. Opusťte místnost, jděte vpravo a poté do druhých dveří vlevo. Na polici vlevo najdete křesadlo a na stole vpravo dokument Servant Marlowe a další křesadlo. Kladivo použijte na zabedněné dveře vlevo a z regálu vlevo seberte křesadlo a ze země u mrtvoly dokument Servant's Final Note. Odstraňte žíněnku, odklopte mřížku a seberte Iron Key a dokument Servant's Note. Nyní se vydejte zpět do hlavní chodby, kde je zával. Odstraňte velké balvany a prolezte vzniklým otvorem. Vyjděte po schodech nahoru a vejděte do dveří na konci. Na druhé dveře použijte klíč z inventáře a v místnosti seberte ze stolu Rusted Key, dokument The Ritual II a 2 křesadla. Sejděte dolů, jděte do dveří vlevo a kliknutím na dveře si je odemkněte. Jste opět v hlavní chodbě. V této úrovni máte vše hotové, takže se můžete vydat zpět do haly.

Sejděte po schodech dolů, dveře do další úrovně vlevo si odemkněte klíčem a vejděte do nich.

Za vinnými sudy je v koutě truhla a v ní 2 křesadla. Projděte dveřmi na konci a pokračujte do dveří vpravo. Seberte dokument Chemical Location a z police křesadlo. Vraťte se do velké místnosti. Na druhé straně jsou dvoje dveře. V levé místnosti najdete v koutě laudanum a křesadlo a v té druhé v koutě za bednami OLEJNIČKU. Sestupte po schodech vpravo dolů. Následující komplex je poměrně spletitý. Jděte vlevo a poté do dveří vlevo. Na římse najdete páčidlo a na polici křesadlo. V pravé zadní části komplexu je na jedné polici OLEJNIČKA a na bedně křesadlo. Jinak když půjdete od vchodu vpravo, poté vlevo a pak znovu vpravo přijdete do místnosti, kde je SUD S OLEJEM (10% lucerny). Nedaleko je vchod do kuchyně. Zde jděte do dalších dveří na opačné stěně a za nimi jsou dvě schodiště vedoucí k dalším dveřím. Jděte do levých dveří a v místnosti najdete Sulphur. Vraťte se do kuchyně, vyjděte z kuchyně ven do chodby a pokračujte do dveří vlevo. Jděte do dalších dveří vpravo a ze stolu seberte Saltpetre a dokument Saltpetre. Na druhé straně místnosti najdete v regálu 2 křesadla. Jděte vpravo za roh a ze stolu seberte dokument Exit. Nyní musíte jít do vzdálenějších dveří, které vedou na schodiště. Nahoře vylomte páčidlem dveře a jedinou možnou cestou se dostaňte do místnosti, kde jsou vlevo vzadu dveře vedoucí zpět do haly.

Nyní jděte do dveří do další úrovně, které jsou v protilehlé části haly.

Jděte stále rovně přes několikery dveře a v místnosti, kde je obrovské množství slizu, najdete v prostřední zásuvce psacího stolu dokument Vitriol. Vraťte se do chodby a projděte do temného vchodu na konci. Jděte dál do dveří vlevo, vpravo pod židlí najdete křesadlo a v zásuvce psacího stolu je dokument Mechanism. Ještě prohledejte police regálů a posbírejte OLEJNIČKU, laudanum a křesadlo. Na panelu dejte první, třetí a čtvrtou páku nahoru a zbylé tři dolů. Odklopte regál vpravo, za kterým se odsune zeď. Z psacího stolu seberte dokument Vitriol II a z police vlevo vzadu laboratorní nádobu. Vraťte se do chodby a nyní jděte do sousedních dveří vlevo. Ze stolu seberte laudanum, z truhly křesadlo, ze zadního stolu dokument Fire in Lab a ze stolu vlevo dokument Oven Manual. Nyní přistoupíme k mísení chemikálií. Nejprve v inventáři spojte obě dvě chemikálie a získáte Powdery Mixture. Vyjděte do chodby, dejte se vpravo a poté do dveří vlevo. Dole v místnosti je SUD S OLEJEM (10% lucerny) a také kbelík s vodou, na který použijte kombinovanou chemickou směs. Poté kliknutím seberte dřevěný kbelík a zároveň se vám do inventáře přidá nový předmět – Aqueous Mixture. Vraťte se do laboratoře a vložte pod vývod extrakčního přístroje sklenici z inventáře. Do přístroje vložte chemikálii, zatáhněte za páčku a poté seberte Vitriol. Tím máte hotovo a můžete se vrátit zpět do haly.

V hale sejděte po schodech dolů, na visací zámek použijte kyselinu a poté ho urazte kladivem. Projděte na konec a kliknutím na dveře hru zakončíte.

uložené pozice

screenshot

čeština

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář