Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – This Darn House

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Průměrná hra ze světa Amnesie, která má docela zajímavé úrovně a navíc si v ní užijete sbírání a kombinování chemikálií.

- - - - -

Vlevo v polici regálu na láhve je křesadlo a na vrcholu leží VELKÁ OLEJNIČKA. V dalším regálu v koutě jsou další 2 křesadla. Na komodě vedle regálu na láhve leží OLEJNIČKA a v zásuvkách jsou laudanum, lektvar zdravého rozumu a ještě jedno křesadlo. Ve výklenku odstraňte ze zdi obraz a seberte lucernu a dokument Maids Finall Works. Dveřmi se dostaňte na schodiště, vyjděte nahoru a vstupte do dveří naproti. V přihrádce psacího stolu leží Hall Key a ve skříni vlevo 2 křesadla. Vraťte se do místnosti se schodištěm a klíčem si odemkněte dveře vpravo. Na konci chodby seberte z rýsovacího prkna dokument Unknown a křesadlo a poté vejděte do dveří vlevo. Vlevo na zemi leží maso a na stoličce zrezivělý klíč a Normal Key. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte dveře vlevo. Vyjděte po schodech nahoru a druhým klíčem odemkněte železné dveře. V chodbě odstraňte ze zdi obraz vlevo a zatáhněte za páku ve výklenku. Projděte na konec chodby a vejděte do místnosti vlevo. Vzadu v truhle je kladivo a křesadlo. Vraťte se do chodby, kladivo použijte na prkna vlevo a v místnosti skočte do šachty.

Na konci tunelu zaplaveného vodou vyjděte po schodech nahoru a vlevo je SUD S OLEJEM (10% lucerny). Na konci chodby ručně odstraňte zámek z mřížových dveří a z psacího stolu vpravo seberte dokument To Ron a z přihrádky OLEJNIČKU a 2 křesadla. Z horní zásuvky komody seberte 2 laudanum, 2 lektvary zdravého rozumu a křesadlo. Zkuste oheň zapálit a poté do ohně vložte kus masa. Jděte se schovat do skříně a počkejte až monstrum odejde. Vylezte a nadzdvihněte poklop. Slezte po žebříku dolů, zvedněte ze země kámen a hoďte ho proti nedalekým dveřím. Ze země seberte Empty Glass Jar a z truhly vzadu dokument Mix Explosive Acid a Storage Key. Vyjděte z místnosti, jděte na konec pravé chodby a za dveřmi jsou ještě jedny dveře, které si odemkněte klíčem. Ze země seberte dokument Regarding Chemicals a sejděte po schodech dolů. V truhle vpravo je Chemical Bucket 3, na prvním regálu vlevo Chemical Jar 1 a 2 křesadla, na třetím regálu Chemical Jar 2, a na posledním OLEJNIČKA a další křesadlo, za bednami pod vinným sudem opět křesadlo, pod dřevěnou deskou laudanum a z druhé strany dřevěné desky ještě jedno křesadlo. Vraťte se po schodech nahoru a jděte opět do místnosti, kde je sud s kyselinou. Nalijte do sudu všechny tři chemikálie, použijte na sud prázdnou sklenici a získáte Jar of Explosive Acid. Jděte na konec levé chodby a použijte chemickou výbušninu na železnou mříž. Pak už jen vejděte do dveří do další úrovně.

Jděte na levou stranu ochozu a pokračujte do druhého vchodu vlevo. V místnosti seberte z psacího stolu vzadu dokument From Mayor a ze zásuvky Kitchen Key. Vraťte se na ochoz a klíčem si odemkněte dveře na opačné straně ochozu. Vlevo na plotně v druhém ohništi je Elevator Door Key. Vyjděte zpět na ochoz a nyní sestupte po jednom z postranním točitých schodišť o patro níž. Vejděte do vězeňské cely a seberte Elevator Key a dokument Elevator (nejsem si jist, zda komoda v cele neobsahuje skrytý mechanismus. Když jsem hru hrál, tak zazněl podivný tón, ale znovu jsem toto nezkoušel projít). Po dalším schodišti se dostanete dolů do haly, kde seberte uprostřed VELKOU OLEJNIČKU. Nyní se vraťte zpět nahoru na ochoz, kde jsou ještě jedny zamčené dveře. Odemkněte si je klíčem, druhým klíčem výtahové dveře, zatáhněte za páku a výtah vás vyveze nahoru. Vystupte z kabiny a vpravo posbírejte Explosive Chemical Finisher, Explosive Chemical 1, Explosive Chemical 2 a dokument From Mayor. Obě chemikálie zkombinujte a získáte Nearly Completed Expolosive, kterou následně spojte s finisherem a získáte Complete Explosives. Tento předmět použijte na mříž, projděte k domku a tím hru zakončíte.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář