Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – To Give Is To Force

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké, avšak docela působivé a promyšlené dobrodružství ze světa Amnesie. Vaším úkolem bude shromáždit několik předmětů, které bude potřebovat k závěrečnému obětnímu rituálu.

- - - - -

Forming

Nedaleko vás leží na stole dokument Past or Future? Projděte dveřmi do rozlehlého sálu, kde vpravo vzadu leží na židli A Cold, Cracked Key. Vraťte se zpět na začátek, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a poté do nich vejděte.

Tunnelling Honesty

Vpravo v koutě leží Ladder. Dále seberte z psacího stolu dokument Father a z přihrádky láhev. Na druhém konci místnosti leží na stole dokument Birthday, na komodě u dveří zrezivělý klíč a v regálu vpravo 5 laudanum. Vejděte do chodby, na rozcestí se dejte vlevo, podlezte pod dřevěnými trámy a rychle běžte k poklopu v podlaze, na který klikněte.

Forming

Vejděte znovu do dveří do Tunelling Honesty.

Tunelling Honesty

Jděte do chodby, kde vás předtím pronásledovala monstra. Vpravo pod okny leží na zemi pavouk. Klikněte na něj a do inventáře si přidáte nový předmět – Spider Legs. Poté se můžete vrátit zpět do Forming.

Forming

Jděte do velkého sálu, dejte se do temné chodby vpravo, kde vás bude pronásledovat neviditelné monstrum. V jednom místě chybí strop. Zde umístěte žebřík z inventáře, vylezte po něm nahoru a vstupte do dveří do další úrovně.

Stairs

Na stole leží dutá jehla a dokument Suicide. Projděte otvorem v mříži a vystoupejte po soustavě schodišť až na vrchol, kde skočte dolů do propasti.

The Womb

Jděte na druhou stranu místnosti. Po chvíli se k vám začnou přibližovat vodní monstra a poté budete pokračovat do další úrovně.

Forming

Do inventáře vám přibyl nový předmět – Boils. Jděte vlevo a projděte na konec dlouhé chodby. Dostanete se do sálu se schodištěm. Přímo pod schodištěm leží u kruhové jámy dokument Ungrateful Servant 1 of 3 a o kousek dál vpravo dokument Ungrateful Servant 2 of 3. Vlevo je malá postranní místnost, kde leží u mrtvoly monstra Strange Dagger a dokument Ungrateful Servant 3 of 3. Vraťte se do místnosti se schodištěm a pod schodištěm použijte dýku na zavěšený trup – získáte Heart. Vystoupejte po schodišti nahoru k oltáři. Vlevo leží dokument Sacrifice. V inventáři použijte jehlu na Boils a získáte Pus. Tento předmět poté společně s pavoučími nohami a srdcem umístěte na talíř na stole. Klikněte na obětní trn vpravo, abyste obětovali trochu své krve. Pak už jen sledujte závěrečné titulky.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

čeština

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář