Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Tricky Minds, Chapter 1

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké průměrné dobrodružství ze světa Amnesie o hledání ztraceného kamaráda vám nabídne několik docela děsivých úrovní.

- - - - -

Začínáte v temné sklepní místnosti. Ze skříně vlevo seberte Torture Chamber Key, 2 laudanum, 2 lektvary zdravého rozumu a měšec s 50 tolary. Poté prozkoumejte středovou zídku a posbírejte dokument To my bro!!!11, VELKOU OLEJNIČKU, 6 křesadel a nakonec z truhly lucernu. Nedaleko vás leží mezi sudy další měšec s 50 tolary. Jděte na konec místnosti, zahněte do chodby vlevo a klíčem si odemkněte dveře na konci. V mučírně najdete vlevo v mučící panně lektvar zdravého rozumu, 2 měšce s 50 tolary a váček s 25 tolary. Poté prozkoumejte pannu úplně vpravo a posbírejte pilku na kosti, VELKOU OLEJNIČKU a 2 laudanum. Vraťte se do chodby, jděte rovně, vyjděte po schodech nahoru, na prkna dveřích použijte pilku z inventáře a cesta dál je volná. Pak už jen vejděte do dveří do další úrovně.

Octli jste se v hale se schodištěm. Jděte do dveří vlevo a z polic regálu vlevo posbírejte 5 křesadel. Na sousedním regálu leží OLEJNIČKA a další 4 křesadla. Vyjděte do haly a prozkoumejte každé schodiště – na tom levém jsou 2 laudanum a na tom pravém 3 lektvary zdravého rozumu. Vyjděte nahoru a vstupte do levých dveří. Vlevo a vpravo jsou 2 prosklené výstavních stolky a v nich Prison Key a pilka na kosti. Použijte na rozbití skleněných krytů nějaký předmět. Poté ještě prohledejte přihrádku psacího stolu a seberte OLEJNIČKU. Vraťte se do haly a pokračujte do sousedních dveří vlevo. Ve výstavním stolku leží dokument How did this get in here a v zásuvkách komody kladivo a 2 lektvary zdravého rozumu. Před blížícím se monstrem se ukryjte do skříně a monstrum se rozpadne na prach. Vraťte se dolů do haly a vpravo je vchod zavalený balvany. Musíte tyto balvany vytahat a odhalíte vchod do tunelu. Pokud by vám nešlo balvany vyndat snažte se pohybovat jimi trhnutím (klávesa pro hození). Prolezte na konec pravého tunelu a seberte OLEJNIČKU a 3 křesadla a poté na konci levého tunelu najdete nádobu s kyselinou. Jděte zpět do haly a vstupte znovu do místnosti pod schody. Na rozleptání slizu použijte kyselinu, poté uražte kladivem visací zámek na mřížových dveřích a nakonec pomocí klíče z inventáře odemkněte dveře do další úrovně a vejděte do nich.

Sestupte po schodech dolů a v okolí malého stolku posbírejte dokument HEY!, 5 lektvarů zdravého rozumu a 8 křesadel. Jděte do chodby rovně a v cele vlevo seberte 2 lektvary zdravého rozumu a v cele vpravo z býka dokument (bez označení) a ze země pod býkem laudanum. Vraťte se do chodby a ta vás dovede do velkého sálu. Přejděte po mostě a poté z fialově ozářeného místa seberte obřadní dýku. Nyní se vydejte zpět ke schodišti a zahněte do chodby vpravo. Dýkou si odemkněte dveře vpravo a v místnosti seberte ze země 2 křesadla, u nohy postele úplně vpravo další křesadlo a z jedné panny vlevo Rusty Key. Vraťte se do chodby vedoucí do sálu a klíčem si odemkněte druhé dveře vlevo. Otevřte mučící pannu a seberte dokument … Tím jste v této úrovni skončili, takže vraťte zpět do haly.

Jděte vpravo, sestupte po schodech dolů, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a poté do nich vejděte.

Běžte jedinou cestou stále vpřed dokud se nespustí závěrečné titulky.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář