Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Trombon64

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

V mnoha ohledech originální italský mód, který se snaží brát svět s Amnesie s jistou nadsázkou a používat různé netradiční prvky, což ho vytahuje z průměru.

- - - - -

Ze země seberte lucernu a na nedalekém stolu dokument Nota d'Intreduzione, laudanum a lektvar zdravého rozumu. Vlevo za rohem je skříň a v ní 3 křesadla a za pravým rohem je skříň a v ní další 3 křesadla. Vejděte do dveří vlevo a ze zásuvky psacího stolu seberte opět křesadlo. Odstraňte ze zdi obraz a seberte Chiave della la porta. Vraťte se do chodby a pokračujte do dveří naproti. Každá skříň je jako matrjoška, takže jsou v ní další malé. V druhé skříni zleva je Chiave della 2a porta. Chtěl bych upozornil, že prostřední skříně se zasekávají. Nejsou zamčené, jen někdy nejdou hned otevřít, takže to budete muset zkoušet opakovaně. Vyjděte zpět do chodby a první klíč použijte na dveře vpravo. Druhé dveře odemkněte druhým klíčem, vyjděte po schodech nahoru a ze země seberte dokument Avvertimento. Proběhněte několika dveřmi až do místnosti, kde je dokument Attenzione, laudanum a lektvar zdravého rozumu. Vlevo od vás je křesadlo, pod zásuvkami komody další 3 křesadla a v komodě vlevo ještě jedno křesadlo. Z druhé strany desky ve středu místnosti leží OLEJNIČKA, další laudanum a další lektvar zdravého rozumu. Ve skříni vpravo je Chiave fasulla non funzionante. Tady je trochu problém, že tento klíč je falešný a zamčené dveře jím tudíž neodemknete. Musíte se před ně postavit a donutit tak monstrum, aby je rozmlátilo. Zdraví si doplňujte pomocí lektvarů. Sestupte po schodech dolů a odházejte bedny vpravo. Zatáhněte za páku a regál na opačné straně místnosti se odklopí. Projděte chodbou a vstupte do dveří do další úrovně.

Ze stolu seberte VELKOU OLEJNIČKU, laudanum a lektvar zdravého rozumu. Vyjděte na konec točitého schodiště a seberte dokument Una dura trova ti aspetta. Pokračujte do další místnosti a seberte dokument PRIMA domanda! Na konci levého chodníku je dokument Risposta... a na konci pravého rovněž dokument Risposta... Přeskočte na další plošinu a zde seberte dokument SECONDA domanda! Zde je to stejné – vlevo je dokument Risposta... a vpravo další dokument Risposta... Na další plošině seberte dokument TERZA domanda! Opět je vlevo dokument Risposta... a vpravo další dokument Risposta... Dál je dokument QUARTA domanda! Vlevo je opět dokument Risposta..., avšak ten vpravo nesbírejte. Je tu chyba ve hře a octli byste se v pasti. Projděte na konec mostu a vejděte do dveří. Seberte dokument Per proseguire! Jděte rovně a poté do dveří vpravo. V přihrádce psacího stolu je VELKÁ OLEJNIČKA a ve škvíře za stolem Chiave del successivo livello. Vraťte se do chodby, klíčem si odemkněte dveře na konci a vejděte do dveří do další úrovně.

Seberte VELKOU OLEJNIČKU, laudanum a lektvar zdravého rozumu. Projděte dveřmi a u mříže leží dokument Per proseguire... Vraťte se do předchozí místnosti a pokračujte do modře osvětlených dveří vpravo. V bludišti se raději držte jedním směrem, abyste nezabloudili. Na konci osvětlené chodby zatáhněte za páku a poté se vraťte k místu, kde jste předtím sebrali dokument. Jak vidíte, mříž zmizela. Vyjděte po schodech nahoru a na konci chodby seberte Chiave della porta blu. Vraťte se po schodech dolů a klíčem si odemkněte modré dveře vlevo. Projděte na konec, kde vás zabijí monstra tím hra končí.

uložené pozice

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář