Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Useless Creepy World

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Mnoha v ohledech originální hra ze světa Amnesie, jejíž autoři se zaměřili na použití různých netradičních prvků.

- - - - -

Vyjděte z místnosti, proběhněte na konec a klikněte na bránu od výtahu. Vraťte se zpět do temné místnosti, kde je monstrum. Jděte za postel a monstrum zmizí. Po asi minutě budete pokračovat do další úrovně.

Jděte do vedlejší místnosti a z psacího stolu seberte dokument (prázdný), z přihrádky lucernu a ze zásuvek 2 křesadla. Sestupte po schodech dolů a jděte do malé místnosti vlevo, kde seberte dokument (prázdný), OLEJNIČKU a další 3 křesadla. Jděte dlouhou chodbou vpřed a vlevo je výklenek, kde najdete křesadlo a v zásuvkách další 2 křsadla. O kousek dál je vpravo výklenek, kde leží dokument (prázdný), OLEJNIČKA a ještě jedno křesadlo. Pokračujte dál a vstupte do druhých dveří vlevo. Na konci chodby je ve skříni VELKÁ OLEJNIČKA a laudanum. Pod schodištěm leží na zemi dokument (prázdný). Dojděte na konec a skočte do kruhové šachty.

O kousek dál jsou u stolu vlevo laudanum a 2 křesadla. Projděte do další části a na psacím stole najdete dokument (prázdný). Dejte se vpravo a proskočte dveřmi, kde je povalený stůl. Z police stolu seberte dokument (prázdný) a dále v místnosti je vpravo láhev, na stole chemikálie a v koutě na zemi jedová žláza. Spojte v inventáři láhev a chemikálii a získáte nehotovou směs. Přidejte část rostliny a máte nádobu s kyselinou. Vraťte se do předchozí místnosti a použijte žíravinu na visací zámek u mříže vpravo. Dojděte do místnosti s židlemi, kde najdete v okolí jedné židle 2 křesadla. Pokračujte ke schodišti, po kterém sestupte dolů a za sudy vpravo leží lektvar zdravého rozumu. Vlevo je truhla a v ní OLEJNIČKA a 2 křesadla. Na konci poslední místnosti vlezte do nízké chodby vpravo a cestou seberte další OLEJNIČKU. Projděte na konec a vstupte do dveří do další úrovně.

V místnosti je vlevo truhla a v ní 2 křesadla a opodál leží na zemi dokument (prázdný). Jděte rovně, vyjděte po schodech nahoru, projděte místností se zavěšenými prasaty a v následující místnosti leží na stole vlevo dokument (prázdný). Pokračujte jedinou možnou cestou vpřed a na konci vejděte do dveří do další úrovně.

Na křižovatce zahněte vlevo a na konci chodby seberte ze stolu dokument (prázdný) a 2 křesadla. Vraťte se na rozcestí a pokračujte dál vlevo. Jedinou možnou cestou se dostaňte až do strojovny, kde leží na stole dokument Test Note. Abyste odemkli dveře, musíte do pece naházet větší množství láhví, které najdete na regálu u dveří. Až to hlasitě zasyčí můžete vejít do dveří.

Jděte vpřed a dorazíte do místnosti, kde najdete dokument Test Note a v zásuvkách komody jsou 2 křesadla. Pusťte se do temné chodby vpravo, po cestě seberte laudanum a vstupte do dveří na konci. Jděte ke dveřím, klikněte na ně a přenesete se kamsi jinam. Jedinou možnou cestou dojděte do velkého sálu, kde přistupte k židli na konci. Až se ozve ráno, tak to znamená, že kousek od vás se otevřely tajné dveře. Na konci tajné pasáže jsou dveře do další úrovně, do kterých vejděte.

Vpravo u převrženého stolu je kbelík s vodou, v ohništi křesadlo a za krbem ještě jedno křesadlo. Nyní musíte uhasit všechny svíce na stěnách. Poté se odemknou troje dveře. Ty vedou do temného bludiště, které musíte projít. Na konci je obrovský sál, kde se jděte postavit na železný podstavec a tím hru zakončíte.

videoukázka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář