Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – xTenenteMors Revenge

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Jedná se o průměrný avšak docela vtipný italský mód, který si úrovně vypůjčuje z jiných módů. Na druhou stranu – je to opravdu jen pro pobavení.

- - - - -

Sestupte o patro níž a vejděte do dveří do další úrovně.

Z krbové římsy seberte laudanum a křesadlo a ze stolu Chiave libreria a dokument Strani incubi. Vejděte do dveří do další úrovně.

Jděte do protějších dveří a z psacího stolu seberte dokument Email da Boris a z přihrádky křesadlo. Vraťte se do chodby, klíčem si odemkněte dveře knihovny a vejděte do nich.

Ze stolu seberte lucernu, dokument Pauro del buio a VELKOU OLEJNIČKU a ze země Chiave Portone. Opusťte knihovnu.

Klíčem si odemkněte dveře na konci chodby a vstupte do nich.

Projděte na konec cesty a vejděte do domu. Pokračujte do dveří vlevo a v regálu za knihami najdete křesadlo a v přihrádce psacího stolu jsou rovněž za knihami VELKÁ OLEJNIČKA a lektvar zdravého rozumu. Na stole leží Chiave ??? a Martello di mors. Vyjděte z místnosti a klíčem si odemkněte dveře vlevo. Z komody seberte Chiave ??? a dokument B-bello no? V zásuvkách levé komody je OLEJNIČKA, laudanum a křesadlo a v zásuvkách pravé komody další křesadlo. Klíčem si odemkněte další dveře a ze země seberte Chiave dell'uscita sul retro a dokument Nota di Boris. Klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vejděte do nich.

Vejděte do domu a vstupte do dveří do další úrovně.

Jděte do dveří vlevo a na regálu vlevvo vzadu je křesadlo a na dalším regálu o kousek dál vpravo je další křesadlo. Vraťte se do chodby a jděte do otevřených dveří vlevo. Ze stolu seberte dokument DOVE' IL MIO MARTELLO!? a Chiace sotterranei. Vyjděte zpět do chodby a dál vlevo je vchod do skladištní místnosti, kde najdete křesadlo, a vpravo je kanceláře, kde najdete v přihrádce psacího stolu další křesadlo. Vydejte se do chodby na začátek, kde monstrum probouralo jedny ze dveří. Za nimi jsou dveře do další úrovně, na které použijte klíč a poté do nich vstupte.

Běžte stále rovně a projděte do dlouhé chodby, kde najdete na stole ležet Chiave ??? Jděte do předchozí místnosti, klíčem si odemkněte dveře vlevo a v knihovně vejděte do dveří do další úrovně.

Jste opět venku na kraji lesa. Zahněte vlevo a přenesete se zpět do lobby, kde už jste jednou byli. Jděte do dveří s nápisem Cantina.

Sejděte po schodech dolů a vejděte do dveří do další úrovně.

Jak vidíte jste v pasti, takže zde hra končí.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář