Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent: Terrets Mansion (demo)

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Při laboratorním experimentu jsi byl vážně zraněn a ležel dlouho v kómatu. Po probuzení zjišťuješ, že tvůj dům je prázdný. Kde jsou tví nejbližší? Proč je všude kolem takové ticho? Vydáváš se na průzkum domu... – Jedná se o demo k zřejmě nikdy nedokončené hře. Je to velká škoda, protože je vidět, že autor opravdu uměl.

Great Hall

Main Hall

Začínáte tradičně v ložnici. Ze zásuvek komody seberte OLEJNIČKU a 2 křesadla. Na druhé straně místnosti leží na kulatém stolku další OLEJNIČKA. Nakonec prohledejte přihrádku psacího stolu a seberte lucernu a z jedné ze zásuvek další křesadlo. Vyjděte do jídelny a dejte se do chodby vlevo. Jedinou možnou cestou projděte na konec dlouhé chodby. Zalomcujte dveřmi a chvíli počkejte, než je jakýsi mechanismus odblokuje. V chodbě za dveřmi vejděte do dveří vlevo a v místnosti seberte z přihrádky psacího stolu 2 křesadla a ze zásuvky laudanum. Vraťte se do chodby a na konci se dejte vpravo. V malé skladištní komoře najdete ve skříni nádobu s olejem. Jděte zpět do jídelny, na druhé straně sestupte po schodech ke dveřím do sklepa, použijte na dveře olej a vstupte.

Cellar

Sejděte po schodech dolů a vlevo vedle regálu na láhve leží OLEJNIČKA. Dveřmi projděte do chodby a pokračujte vlevo. V místnosti na konci chodby jsou v zásuvkách dvou komod 2 křesadla. Vpravo je na zdi páka, za kterou zatáhněte směrem vzhůru. Vraťte se do chodby a vlevo je průchod do další místnosti, který byl předtím blokovaný padací mříží. Sestupte do zatopeného podzemí a dveře za vámi zapadnou. Jděte nejprve rovně a v malé místnosti vlevo na konci najdete Celldoor Key. Vraťte se ke vstupu do sklepa a dejte se vpravo. Dostanete se ke dveřím zamčeným na visací zámek. Odemkněte si je klíčem, vyjděte po točitém schodišti nahoru a vstupte do dveří do další úrovně.

Great Hall

Vpravo pod schody jse SUD S OLEJEM (80% lucerny) a vzadu je truhla, která obsahuje VELKOU OLEJNIČKU a křesadlo. Vyjděte po schodech nahoru a z truhly seberte další 2 křesadla. Dveřmi vyjdete do velké a nádherné hradní haly. Dejte se vlevo a vpravo je v regálu lektvar zdravého rozumu a 4 křesadla a v nedaleké truhle jsou další 3 křesadla. Když se vydáte na opačnou stranu haly, najdete vlevo SUD S OLEJEM (10% lucerny) a v truhle OLEJNIČKU a křesadlo. A tím toto demo končí. Do žádných z šesti dveří vedoucích do dalších úrovní vstoupit nelze, takže jděte na začátek a vejděte do vchodových dveří, čímž hru zakončíte.

videoukázka

uložené pozice

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář