Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent: The Will

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké amatérské demo skládající se ze 3 úrovní. Zřejmě další hra, jejíž plná verze nikdy nevznikla. Za zmínku stojí snad jen úvodní úroveň.

- - - - -

Nedaleko vás na cestě leží pochodeň, tak ji uchopte a jděte směrem k osvětlenému domu. Vpravo je na zemi Crowbar, kterým vylomte nedaleké dveře. Projděte ke dveřím do další úrovně a vstupte do nich.

Vlevo leží Flashligt, BATTERY a dokument Jessica's Last Words. Vpravo na zemi je křesadlo, mezi truhlami další křesadlo a uvnitř obou truhel 2 BATTERY, 3 laudanum, lektvar zdravého rozumu a 2 křesadla. Pokračujte do dveří vpravo a v místnosti odstraňte ze stěny obraz nad pianem. Z výklenku seberte Door Key a vraťte se do předchozí místnosti. Klíčem si odemkněte dveře vpravo a poté vstupte vlevo do dveří do další úrovně.

Sejděte po schodech dolů a na konci zídky vlevo leží 2 BATTERY a 2 křesadla. Přeskočte za zídku a ze země v blízkém okolí truhly seberte další 3 křesadla. Klikněte na dveře a ty se rozpadnou. Projděte k dalším dveřím, rovněž na ně klikněte a tím hru zakončíte.

uložené pozice

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář