Jdi na obsah Jdi na menu
 

Bulletstorm – seznam Skillshotů

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

GENERAL SKILSHOTS 1

25 Graffiti – zabij nepřítele kopem proti povrchu. Kopejte nepřítele proti stěně tak dlouho dokud ho neukopete.

100 Shocker – zabij nepřítele hozením do zdroje elektřiny. Až uvidíte jiskřící modré dráty, tak do nich kopněte nepřítele.

100 Nabodnutý (Pricked) – zabij nepřítele hozením na kaktus. Jednoduše kopněte na kaktus nepřítele, který stojí blízko u kaktusu.

100 Woodoo panenka (Voodoo Doll) – zabít nepřítele hozením na ostrý předmět. Cestou budete narážet na různé špičaté železné hroty, kterém ůžou být jak na stěnách tak na stropu. Kopněte proti těto hrotům nepřítele, abyste si splnili tento skillshot.

50 Závrať (Vertigo) – poslat nepřítele do hlubin. Zkrátka kopněte nepřítele z okraje plošiny do hlubiny.

100 Letec (Fly Guy) – zabít nepřítele hozením do roje elektrického hmyzu. Všímejte si rojů modrého hmyz. Až se vám naskytne příležitost, kdy bude tento hmyz poletovat nízko a budou poblíž nepřátelé, neváhejte se jich zbavit kopnutím do tohoto roje hmyzu.

50 Spalovač (Afterburner) – zabijte nepřítele, který hoří. Během hry se mnohokrát stane, že začnou nepřátelé z různých příčin hořet. Prostě zabijte nějakého nepřítele, který hoří.

50 Enviro-Mental – zabijte nepřítele okolním výbuchem. Nejlépe kopněte proti nepříteli červenou výbušnou nádobu nebo ji rozstřelte v jeho blízkosti.

100 Krmič (Feeder) – nakrmte masožravku nepřítelem. V pozdějších fázích hry se budete občas setkávat s masožravými rostlinami. Prostě nějakého nepřítele kopněte na masožravku, aby ho sežrala.

100 Špatné trávení (Bad Digestion) – nakrmte masožravku výbušným předmětem. Kopněte prostě proti masožravce červenou výbušnou kouli, abyste ji tak zničili.

50 Protijed (Antidote) – zabijte nepřítele, který je nakažený plynem pýchavky. S pýchvakami se budete setkávat v pozdějších fázích hry. Jedná se o malé žluté polokoule rostoucí většinou na zemi. Rozstřelte pýchavku pokud jsou v blízkosti nepřátelé a poté je postřílejte.

50 Toxická láska (Toxic Love) – zabijte nepřítele zatímco jste sami nakaženi plynem pýchavky.

50 Nominován (Nominated) – zabijte nepřítele s Nom parazitem na hlavě. V pozdějších fázích hry se budete setkávat s Nom parazity, což jsou velké žluté bobule rostoucí všude možně. Kopněte tuto bobuli proti nepříteli, aby se mu zachytila na hlavě a poté nepřítel zlikvidujte.

100 Strašák (Scarecrow) – umístěte Nom parazita na hlavu nepřítele a poté ho nabodněte. Musíte nepřítel s Nom parazitem na hlavě kopnout proti kaktusu nebo jinému špičatému předmětu.

50 Únik (Leak) – umístěte Nom parazita na hlavu nepřítele a poté ho střelte do hlavy.

100 Hlavy nahoru (Heads Up) – umístěte Nom parazita na hlavu nepřítele a poté mu ji usekněte. Toto budete moci splnit až v pozdější fázi hry, kdy získáte zbraň Penetrator. Musíte nepřítele s Nom parazitem na hlavě trefit výstřelem z této zbraně přesně do hlavy.

100 Fast Food – rozdrťte nepřítelem kopnutím Hot Dog stánku proti němu.

50 Festival klobás (Sausage Fest) – zabijte nepřítel pomocí vůbuchu Hot Dog stánku.

100 Exterminátor (Exterminator) – postřílejte celý roj elektrického hmyzu.

100 Zabijácké novinky (Killer News) – zabijte nepřítele výbuchem News Bota. Newsboti jsou malí modří pojízdní roboti, kteří hlásí zprávy. Kopněte ho proti nepříteli nebo ho rozstřelte v jeho blízkosti, abyste splnili tento skillshot.

100 Opojený (Intoxicated) – zabijte nepřítele zatímco jste opojení šťávou Noma. Občas budete narážet na láhve alkoholu, které můžete buď rozstřelit a získat nějaké body, nebo vypít. Pokud jste opojení splníte si tento skillshot, avšak budete se potácet a bude se vám špatně mířit.

 

GENERAL SKILLSHOTS 2

50 Prásknutí (Slam Dunk) – udeřte nepřítelem o zem pomocí Thumperu. Nejprve nepřítel vymrště do vzduchu pomocí Thumperu a poté ho ve vzduchu zachyťte a pomocí dalšího výboje Thumperu s ním udeřte o zem.

50 Srabácká střelba (Trap Shooting) – zabijte sraženého nepřítele. Nejlépe splníte, když vymrštíte nepřítel do vzduchu Thumperem a poté ho ve vzduchu zabijete.

50 Plácačka na mouchy (Flyswatter) – udeřte nepřítele, aby se nabodl nebo narazil do stropu. Musíte použít proti nepřátelům Thumper někde v uzavřených prostorách, kde je strop nízko.

100 Hnojič (Fertilizer) – zabijte 2 nebo více sražených nepřátel pomocí okolního výbuchu. Až budou minimálně 2 nepřátelé v blízkosti výbušné červené koule, vymrštěte je do vzduchu pomocí Thumperu a výbušnou kouli ve vzduchu rozstřelte, aby zabila i nepřátele.

100 Přistání (Touchdown) – sraž omráčeného minibose, aby zemřel. Až minibosovi odstraníte helmu, omračte ho znovu výbojem a poté použijte Thumper, čímž ho zabijete.

250 Machr (Bossed) – zabijte minibose.

100 Oheň v zadku (Fire in the Hole) – až bude minibos omráčený nakopněte ho zezadu a poté ho střelte do zadku. Musíte ho omráčit pomocí výboje z útočné pušky a poté ho zezadu kopněte do zářivého krytu a následně ho do zadku střelte.

250 Výkop (Kick Off) – strhněte minibosovi hlemu, znovu ho omračte výbojem a poté mu zblízka ukopněte hlavu.

250 Stětí (Whiplash) – odstraňte helmu minibose a poté mu utrhněte hlavu pomocí Echo poutače.

100 Vypumpování žaludku (Stomach Pump) – střelte minibose nabitým vrtákem do břicha a poté ho kopněte do břicha nakopněte. Splníte až téměř na konci hry až se vám dostanete do ruky zbraň Penetrator. Až odemknete výboj pro tuto zbraň, použijte poté nabitou střelu proti minibosovi tak jak je výše popsáno.

50 Přátelská střelba (Friendly Fire) – zabijte nepřítele nahnáním do střelby jiného nepřítele. Pravděpodobně splníte automaticky, ale nejlepší je kopnout nepřítele proti střílejícímu minibosovi.

25 Bomba (Bombshell) – zabijte nepřítele výbuchem Flalbombera. Flailbmbeři jsou rychle se pohybující nepřátelé s červeným výbušným tělěm. Prostě ho rozstřelte, aby vybuchl a zničil jakéhokoliv dalšího nepřítele.

50 Výbuch zadku (Assplosion) – zabijte Burnouta střelou do výrůstku na zadku. Burnouti jsou monstra s oranžovými výrůstky na těle. Musíte si najít Burnouta, který má vůrůstek na zadku a bejlépe ho do stat do vzduchu pomocí Thumperu, což vám situaci může usnadnit.

100 Střelba naslepo (Blind Fire) – zabijte nepřítele osvětleného světlicí. Počkejte si až proti vám Skull vystřelí světlici, aby byli v blízkosti i další nepřátelé a poté je postřílejte.

50 Propuštění (Discharged) – použijte výboj z karabiny proti Heavy Echo zatímco nabíjí sám výboj. Budete moci splnit až na úplném konci hry, kdy budete bojovat proti zvláštním jednotkám, které používají také karabiny a výboje. Počkejte si až nepřítel začne koncentrovat výboj k vystřelení a v ten okamžik ho sami výbojem střelte.

100 Skyjack – zabijte pilota gyroptéry zatímco je helikoptéra ve vzduchu. Prostě přesně zamiřte a střelte pilota gyroptéry do hlavy.

50 Parashoot – pomocí poutače Echo vymrštěte pilota z gyroptéry, ale zabijte ho ještě ve vzduchu.

100 Flak – zničte gyroptéru pomocí okolního výbuchu. Toto je jedinečný skilshot, který můžete uskutečnit jen jednou a to tuším v druhé kapitole, kde se dotanete na místo, kde na vás útočí gyroptéry spolu s velkou hordou nepřátel. Střelte do výbušného barelu a zničte všechny nepřátele včetně gyroptéry.

50 Mám tě! (Gotcha) – přitáhněte Echo poutačem střelce světlic Skullů a zabijte ho ve vzduchu.

50 Na plný plyn (Full Thottle) – zabijte dva a více nepřátel bez puštění spouště. V průběhu hry splníte automaticky mnohokrát.

100 Pěkně popořadě (First in Last Out) – dostaňte nepřítele do vzduchu, zabijte druhého nepřítele a poté prvního dřív než dopadne na zem.

 

KARABINA MÍROTVŮRCE (PMC)

25 Trefa do palice (Headshot) – střelte nepřítele do hlavy.

25 Kopni a střel (Bullet Kick) – vykopněte nepřítele do vzduchu a poté ho zastřelte.

25 Kulka ve skluzu (Bullet Slide) – podražte nepřítele pomocí skluzu a zastřelte ho ve vzduchu.

50 Dávicí reflexy (Gag Reflex) – zabijte nepřítele střelením do krku. Trochu nepříjemný skillshot, protože trefit se nepříteli přesně do krku je docela obtížné.

50 Zadní vrátka (Rear Entry) – zabijte nepřítele střelením do zadku.

50 Podražený (Trip Wire) – sražte nepřítele na zem střelbou do nohou a poté ho na zemi doražte.

100 Soucit (Mercy) – střelte nepřítele mezi nohy a poté mu ukopněte hlavu.

25 NABITÝ Vykostěný (Boned) – zabijte výbojem nepřítele v okamžiku, kdy ho spatříte.

50 NABITÝ Přeháňka (Overkill) – zabijte nepřítele do hlavy výbojem.

100 NABITÝ Rentgen (X-Ray) – zabijte 2 a více nepřátel pomocí jednoho výboje.

 

SCREAMER (revolver)

25 Zázračná trefa (One Hit Wonder) – proveďte čistou popravu nepřítele jediným výstřelem (nejlépe do hlavy)

25 Chirurg (Surgeon) – zabijte nepřítele opakovanou střelbou do jedné končetiny.

50 Rychlé tasení (Fast Draw) – zabijte nepřítele v okamžiku, kdy ho spatříte.

50 Momentka (Snapshot) – zabijte nepřítele ve vzduchu v okamžiku, kdy ho spatříte. Asi jeden z nejtěžších skillshotů vůbec. Je lépe počkat až se vám odemkne Thumper a poté vymrštit nepřátel do vzduchu a jediným přesným výstřelem jednoho z nich zabít. Mně osobně se toto podařilo až když jsem se setkal s Burnouty (monstra s oranžovými výrůstky); vymrštěním Burnoutů do vzduchu a poté přesným výstřelem do výrůstku.

100 Pistolník (Gunslinger) – proveďte dva a více rychlých tasení nebo momentek v řadě. Musíte rychle po sobě odstřelit nejméně dva nepřátele. Buď si počkejte až budete mít odemčený Thumper, což vám situaci dost usnadní, nebo můžete v kapitole Dáma v nesnázích až se otevřou velká vrata a před vámi přistane kontejner s čtyřmi nepřáteli střelit před nepřátele světlici, a až budou hořet, rychle je postřílet.

50 NABITÝ Osvícení (Enlightenment) – střelte nepřítele světlicí do hlavy a nechte ji vybuchnout.

50 NABITÝ Zapalovač (Misfire) – zapalte nepřítele světlicí a zabijte ho dřív než světlice vybuchne.

50 NABITÝ Ohnivá koule (Fireball) – střelte nepřítele světlicí, aby následující výbuch zabil i dalšího nepřítele.

50 NABITÝ Ohňostroj (Fireworks) – střelte nepřítele světlicí, aby vubuchl minimálně 20 metrů nad zemí. Nejlépe vymrště nepřítele do vzduchu Thumperem a poté ho zespodu střelte světlicí, aby vylétl ještě výš a poté vybuchl.

100 NABITÝ Požárník (Firfighter) – zapalte světlicí minimálně 3 nepřátele a zabijte je než zemřou následkem ohně. Musíte světlici střelit ne přímo do nepřítele, ale na zem před ně, aby je výbuch hned nezabil, ale jen zapálil.

 

FLAILGUN (bolo granátomet)

25 Granátový roubík (Grenade Gag) – omotejte flail kolem hlavy nepřítele a nechte ho vybuchnout.

25 Grůpáč (Gang Bang) – zabijte dva a více nepřátel jednou explozí flailu.

25 Minové pole (Minefield) – zabijte nepřítele explozí flailu přichyceného k povrchu nebo ke stěně.

50 Sadista (Sadist) – zasáhněte flailem nepřítele, ale zabijte ho dřív než flail vybuchne. Buď si rychle přehoďte na karabinu a normálně ho odstřelte, nebo ho kopněte na špičatý předmět.

50 Plátkovač (Meat Slicer) – přeřízněte flailem nepřítele stojícího v blízkosti objektu. Poměrně obtížná záležitost. Nejlépe je pro splnění tohoto a následujícího skillshotu počkat na místo, kdy budete přepadeni ve zhroucené budově a nepřátelé budou útočit z prvního patra, kde se budou krýt za sloupy. Musíte flail vystřelit tak, aby se zachytil za okraj stěny a zároveň zasáhl nepřítele.

100 Popravčí (Head Slicer) – popravte flailem nepřítele stojícího u obejktu. V podstatě stejné jako předchozí skillshot; jen musíte nepřítele zasáhnout přesně do hlavy.

100 Naváděná střela (Homie Missile) – zasáhněte flailem nepřítele, kopněte ho proti stojícímu nepřítele a poté nechte flail vybuchnout, aby oba zabil.

100 Chytrá mina (Smart Mine) – omotejte flail kolem stojícího nepřítele, kopněte dalšího nepřítele na prvního a poté nechte flail vybuchnout, aby oba zabil.

50 NABITÝ Řetězová reakce (Chain Reaction) – přeřízněte dva nepřátele jedním nabitým výstřelem.

100 NABITÝ Francouzská revoluce (French Revolution) – totéž jako předchozí skillshot, jen se musíte nepřátelům trefit přesně do hlav.

 

BONEDUSTER (brokovnice)

25 Nahoře bez (Topless) – odstřelte horní polovinu těla nepřítele.

25 Beznožka (Legless) – ustřelte nepříteli nohy.

50 Vymalováno (Splatterpunk) – zabijte sraženého nepřítele jeho rozstřelním o zem.

50 Pumpovačka (Pump Action) – vymrštěte nepřítele do vzduchu a poté ho střelte proti nebezpečnému předmětu. Nejlépe splníte hned jak získáte zbraň v zábavním parku, kde je replika města. Některé modely domů jsou nabité elektřinou, takže toho využijte ke splnění tohoto skillshotu.

50 Torpédo (Torpedo) – zabijte nepřítele zatímco jste ve skluzu.

100 Mrskač (Piledriver) – vymrštěte nepřítele do vzduchu a poté ho rozdrťte střelením proti stěně.

100 Žonglér (Juggler) – dostaňte nepřítele do vzduchu (nejlépe pomocí Thumperu) a střelte ho minimálně 2x Bonedusterem než dopadne zpět na zem.

50 (Slugfest) – zabijte dva nebo více nepřátel jedním standartním výstřelem.

25 NABITÝ Požár (Burn) – zabijte 2 nepřátel jedním nabitým výstřelem.

50 NABITÝ Kyselinový déšť (Acid Rain) – zabijte nejméně 2 nepřátele ve vzduchu jedním nabitým výstřelem. Opět si nejprve nepřátele vymrštěte do vzduchu pomocí Thumperu.

 

HEAD HUNTER (odstřelovací puška)

25 Vychloubání (Show Off) – zabijte nepřítele na nejméně 10 metrů bez použití optiky. Namiřte si na vzdáleného nepřítele pomocí optiky, oddalte pohled a střelte.

50 Zlomená křídla (Broken Wings) – zabijte nepřítele, který je vymrštěný do vzduchu (nejlépe pomocí Thumperu).

50 Nehoda (Accident) – trefte nepřítele tak, aby spadl na nebezpečný předmět a zabil se. Nejlépe, když je za zády nepřítele elektřina nebo výbušný předmět. Nesmíte samozřemě trefit nepřítele do hlavy, aby hned nezemřel.

50 Trik (Bluff) – zabijte nepřítele, který není aktuálním cílem střelby. Při  vypuštění střely je vždy jeden nepřítel červeně zvýraznění, což je cíl střelby. Počkejte si až budou 2 nepřátelé v těsné blízkosti u sebe a při výstřelu stočte kulku na toho, který není označený.

50 Louskáček (Nutcracker) – zabijte nepřítele střelou mezi nohy. Nejlépe si vymrště nepřítele do vzduchu Thumperem a poté snadněji zasáhnete.

100 Skvělá trefa (Hotshot) – zabijte uskakujícího nepřítele do krku nebo hlavy.

50 NABITÝ Předčasně (Premature) – nechte explodovat nabitou střelu ve vzduchu než dosáhne svůj cíl, aby však cíl zabila.

50 NABITÝ Dopisní bomba (Letter Bomb) – zabijte dva nebo víc nepřátel jednou nabitou střelou.

100 NABITÝ Šrapnel (Shrapnel) – zabijte dva nebo více nepřátel ve vzduchu jednou nabitou střelou. Opět použijte Thumper na 2 u sebe stojící nepřátele a poté je ve vzduchu zlikvidujte.

100 NABITÝ Brzká penze (Early Retirement) – zasáhněte nepřítele nabitou střelou a zabijte ho dřív než střela vybuchne. Po zásahu střely navigujte pohyb těla nepřítele myší a nejlépe ho naveďte na nějaký nebezpečný předmět (ostny, výbušný předmět).

 

BOUNCER (vrhač koulí)

25 Přímý zásah (Direct Hit) – zabijte nepřítele přímý zásahem.

25 Pořádná pecka (Money Shot) – vystřelte kouli a nechtev ji exlodovat dřív než do čehokoliv narazí, aby ale zabila alespoň jednoho nepřítele.

50 Bum (Boom) – zabijte dva nebo více nepřátel jednou koulí.

50 Kobercový nálet (Carpet Bombing) – nechte vystřelenou kouli nejméně 2x se odrazit a teprve poté ji naveďte na nepřítele. Pohyb koule řídíte pohybem myši.

50 Surovec (Bully) – odpalte kouli a zabijte nepřítele po jeho sražení. Prostě vystřelte proti nepříteli kouli a v okamžiku, kdy půjde k zemi, nechte ji explodovat.

50 Záškodník (Trickshot) – zabijte nepřítele dělovou koulí odrazem za rohy. Zkrátka koule se musí nejprve od něčeho odrazit a teprve poté zasáhnout nepřítele a usmrtit ho.

100 Šťastná trefa (Lucky Shot) – zabijte nepřítele koulí, která předtím procestovala nejméně 100 metrů. Jednoduše na nějakém otevřeném prostranství zabijte přesným zásahem vzdáleného nepřítele.

100 Masová fontánka (Meat Fountain) – zabijte dva nebo více nepřátel ve vzduchu jedním výstřelem.

50 NABITÝ Kopanec záhuby (Kick of Doom) – vypusťte na zem nabitou kouli a poté ji odkopněte na nepřítele.

100 NABITÝ Perlík (Sledgehammer) – zabijte jednou nabitou koulí tři nebo více nepřátel. Nejlépe je toto uskutečnit v pasážích, kde proti vám hromadně útočí Burnouti. Stůjte na místě, vypuťte nabitou kouli a nechte ji ať poskakuje na místě a zničí všechny nepřátele okolo vás.

 

PENETRATOR (vrták)

25 Breakdance – připíchněte nepřítele k zemi (nejlépe poté co ho skopnete na zem).

50 Fantastické (Fan-Tastic) – připíchněte nepřítele ke stropu. Nejlépe použijte Thumper v místnosti s vysokým stropem, aby nepřátelé nedolétli až ke stropu a poté vystřelte vrták.

50 Zubař (Root Canal) – zasáhněte vrtákem nepřítele do hlavy.

50 Zvrácenost (Twisted) – zasáhněte nepřítele vrtákem, ale nechte ho zemřít jiným způsobem. Jde o to, aby za nepřítelem byl nějaký nebezpečný předmět (výbušný předmět, ostny, elektřina)

50 Klub letců (Mile High Club) – pošlete nepřítele do vzduchu. Použijte Thumper v místě, kde máte nad hlavou otevřené nebe a následně vystřelte vrtákem nepřítele do nebe.

100 Vzdušný útok (Air Strike) – zasáhněte prvního nepřítele ve vzduchu vrtákem a přišpendlete ho ke stojícímu nepříteli. Tento skillshot a skillshot Wingman je nejlépe nechat až budete mít dostupný výboj, ačkoliv ho lze splnit i bez výboje. Jen je to mnohem těžší. Vymrštěte nepřátele do vzduchu Thumperem (ale aby alespoň jeden vzdálenější nepřítel zůstal stát na zemi), trefte prvního nepřítele nabitým výstřelem, zaměřte druhého nepřítele na zemi a stiskněte levé tlačítko myší, čímž nepřítele ve vzduchu navedete na stojícího nepřítele.

100 Šiškebab (Shishkebab) – zabijte 2 nepřátele jedním vrtákem.

100 Letec (Wingman) – zasáhněte 2 nebo více nepřátel ve vzduchu jedním vrtákem. Postupujte podobně jako při Air Striku. Do prvního nepřítele ve vzduchu střelte nabitý vrták, zaměřte dalšího nepřítele ve vzduchu a naveďte zasaženého na druhéhzo stisknutím levé myši.

100 NABITÝ Nabodávač (Stinger) – pošlete nabitým vrtákem nepřítele do vzduchu a poté ho kopněte na dalšího nepřítele.

100 NABITÝ Drilldo – přepněte zbraň na výboj, a skluzem zabijte nejméně 2 nepřátele. Nestřílejte, ale jen si zbraň přepněte; poté se rozběhněte proti dvěma nepřátelům, jděte do skluzu a roztočeným vrtákem automaticky nepřátele zabijete.

 

TAJNÉ SKILLSHOTY

50 Palačinka (Pancake) – v kapitole 2-1 kopněte do zátarasů, zpoza kterých po vás pálí nepřátelé a tím je rozplácnete.

50 Masové vyhlazení (Mass Extinction) – v kapitole 2-2, kde ovládáte obřího dinosaura ho nechejte, aby některé nepřátele rošlapal, čímž tento skillshot splníte.

50 Kill-o-Watt – v kapitole 2-2, kde se dostanete do zábavního parku, jsou některé modely mrakodrapů pod proudem. Do těchto mrakodrapů nakopejte nepřátele.

50 Rybí potrava (Fish Food) – až v kapitole 2-1 vstoupíte do města, po levé straně je malé jezírko, do kterého nakopejte otravné nepřátele. Budete mít i později několik příležitostí tento skillshot splnit, například v kapitole 3-1, kde se dostanete na molo, kde bude spousta nepřátel.

100 Plaváček (Floater) – v kapitole 3-2 budete po mostě překračovat rozbouřenou řeku. Kopněte alespoň jednoho do řeky.

100 Drtič (Grinder) – na konci kapitoly 3-2, kdy se dostanete k obrovskému mlýnskému kolu, kopněte nepřítele do tohoto kola.

100 Lidská topinka (Man-Toast) – v kapitole 3-2 ve slévárně, kopněte nepřítele do rozžhaveného železa.

50 Tatarák (Tenderizer) – v kapitole 4-3, kde je ve vodorovné poloze výtahová kabina, stiskněte vlevo ovládání a výtahem tak rozdrtíte nepřátele v šachtě.

100 Ding-Dong – v kapitole 4-3 jakmile projdete holografickými hodinami, tak vlevo nahoře za zátarasem lze pomocí Echo poutače strhnout suť ze stropu. Učiňte tak v okamžiku, kdy bude na tomto místě někdo z nepřátel, aby ho padající suť zabila.

100 Halloween – v kapitole 5-3 na volném prostranství, kde rostou Nom paraziti, umístěte Nom parazita na hlavu nepřítele a poté nepřítele kopněte proti reklamnímu sloupu, který je pod proudem.

100 Pevná ruka (Steady Hand) – v kapitole 5-3, kde budete bojovat proti burnoutům, odstřelte burnouta jedinou dobře mířenou ranou do oranžového výrůstku (použijte nejlépe revolver).

50 Dino-Score – splníte automaticky v kapitole, kde poletíte ve vrtulníku a budete střílet proti obřímu dinosaurovi.

Erupce (Outburst) – v kapitole 6-1, kde zuří venku gamma bouře, vykopněte jednoho z nepřátel ven, aby se usmažil v gamma bouři.

100 Vysavač (Sucker) – v kapitole 2-1, kde jdete po střechách jsou ventilátory, do kterých nakopejte nepřátele.

100 Síla (Forced) – v kapitole 6-3 poblíž generátoru, kde vypínáte enegetické bariéry bránící vám v cestě, kopněte jednoho z burnoutů do aktivované bariéry.

25 Výstřik (Ejaculated) – v kapitole 7-1, kdy budete na kosmické lodi, použijte boční páky, abyste nepřátele za sklem vycucli do vesmíru.

1750 Zabiják trávy (Weed Killer) – splníte automaticky po zabití obřího travního bosse Flytrapa.

1250 Mleté maso (Minced Meat) – splníte automaticky kopnutím obřího burnouta do listů vrtule havarované helikoptéry.

1250 Grilovačka – splníte automaticky natlačením obřího burnouta do elektřiny a následným stržením sutě na něj.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

 

Náhledy fotografií ze složky Bulletstorm

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář