Jdi na obsah Jdi na menu
 

Carol Reed Mystery 14 Fall of April

Autor návodu- Standa Madukas 26.1.2024

Toto je 14. díl ze série Carol Reed. Každý, kdo hrál předchozí díly, ví, jak funguje ovládání. Kliknutí levým tlačítkem myši je pohyb a interakce s objekty. Přesuňte kurzor do horní části obrazovky a zobrazí se inventář. Můžete jej zobrazit kliknutím pravým tlačítkem myši na položku. Předměty ve svém inventáři můžete kombinovat, to uděláte levým tlačítkem myši. Tlačítkem Esc se dostanete do nabídky, kde můžete hru uložit. Když spustíte novou hru, můžete si vyzkoušet tutoriál. Pokud již víte, jak používat ovládací prvky, můžete tento tutoriál přeskočit.  

Carol's Apartment

Po úvodu jste v bytě Carol. Jděte 2x vpřed a zahněte doleva, klikněte na dveře,jste v Carolině pracovně.  Na zemi je kbelík, ve kterém se vyrábí víno. Prohlédněte si kbelík.   Oddalte se a otočte se doprava, Carolin mobil je na stole. Přibližte si telefon, musíte na něj několikrát kliknout, abyste jej uchopili. Uslyšíte, že Carol zapomněla nabít telefon, telefon se vám uloží do inventáře. Otočte se doprava a klikněte na kliku, jste zpět v obývacím pokoji. Zahněte doprava a jděte do haly, zahněte doleva a uvidíte kuchyň.   Jděte do kuchyně a otočte se k lednici, je tam poznámka k setkání s Jonasem na "The Stairs".   Vidíte, že na mapu je přidáno nové místo. Oddalte se, opusťte kuchyň a projděte z chodby do ložnice, kde se můžete podívat na běžecký pás.Vyjděte z ložnice do chodby a klikněte na exit u výchozích dveří. Dostanete se na mapu. Jonasova poloha je nyní na mapě, takže cestujte na

Jonas

Využijte všechny možnosti hovoru, které získáte.  Jonas dá Carol  vychlazený nápoj a  také lubrikant na běžecký pás.   Jonas požádá Carol, aby něco udělala, vypráví o Andree. (získáte Andreinu polohu na mapě). , tak se rozlučte a jděte k

Andrea

 Promluvte si s Andreou o všech možnostech. Na mapě je další nové místo, Andrein dům. Po rozhovoru jdete do Andreina domu.  

Andrein dům

Stojíte přede dveřmi, dáte se doleva a vidíte odpadkový koš.   Přibližte si zámek koše, potřebujete klíč. Oddalte se , otočte se zpátky vpravo a vejděte dveřmi, zahněte doleva a jděte do kanceláře. Přibližte si pracovní stůl a klikněte na taštičku, klikněte na zip a znovu klikněte na taštičku. Vidíte holítko. Oddalte se a zahněte doprava, vidíte stůl s mnoha věcmi. Vidíte mnoho lahviček. Před stolem je krabice a v ní pár obálek. Klikněte na obálku, uvidíte adresu. Oddalte se a vraťte se do haly a klikněte na dveře přes halu naproti vám . Otočte se doprava a klikněte na kliku,vidíte garáž. Vraťte se do haly a sejděte dolů. Vlevo je komora / šatna.   Napravo je koupelna, jděte do koupelny. Na okraji vany je sáček s vatovými tampony. Několikrát klikněte na tento sáček a získáte vatový tampon. Vyjděte z koupelny, otočte se vpravo a jděte vpřed. Dveře nalevo jsou zamčené, chybí klika. Otočte se na druhou stranu, jsou tu dvě dětské ložnice, doleva můžete vstoupit. Vstupte do levé místnosti a otočte se ke dveřím a klikněte na levou nálepku,  odlepte nálepku a uvidíte vizitku. Je to od učitele klavíru, ale nemůžete přečíst adresu. Vyjděte po schodech k hlavním dveřím, otočte se a pokračujte nahoru. Vstupte do obývacího pokoje vlevo, zahněte doprava a jděte ke stolu. Přibližte si notebook, musíte zde zadat heslo, které ale ještě nemáte.  Oddalte se a zahněte doprava, na stole je vysoká plechovka na sušenky. Jděte vpřed a přibližte si plechovku, otevřete ji a získejte klíč.  Oddalte se a jděte do kuchyně, před vámi na pultu jsou 2 poznámky. Přibližte si je, je tu žlutá a modrá poznámka. Opět získáte nové umístění na mapě.  Oddalte se a zahněte doprava, dopředu a zase doprava. Jste zpět v hale. Jděte ještě po schodech o patro výš. Vlevo je ložnice. Vstupte do místnosti napravo a dojděte ke krbu,  je tu obrázek. Je to obrázek muže s různými zvířaty, můžete na zvířata kliknout, ale v jakém pořadí?  Jděte dolů po schodech k předním dveřím a vyjděte ven. Otočte se doprava a jděte ke koši, použijte klíč na zámek. V koši najdete dopis od vraha dcery. Přečtěte si vrahův dopis. Oddalte se, zahněte doleva, klikněte na exit a jděte do Domus.  

Domus

Promluvte si s Domusem a vypijte citronový čaj. Znovu získáte nové umístění na mapě.  Přejděte na horu Largo přes mapu.  

hora Largo

 Jděte 2x vpřed a zahněte doleva. Jděte jednou vpřed. Otočte se 2x doprava a jděte 3x vpřed do haly, šikmo doleva , na bedně jsou šrouby. Klikněte na šrouby. Oddalte se a zahněte doprava. Vidíte dopis v červeném domečku. Přečtěte si přední a zadní stranu dopisu, na zadní straně je vodítko. Musíte se podívat do kontejneru na odpad. Vyjděte z haly a otočte se k hale čelem. Pod přístřeškem vlevo od haly je kontejner na odpad. Přibližte dvakrát  kontejner a najdete v něm brožuru. Je to brožura od The Andrew Suchet Museum. Na zadní straně brožury je vodítko, musíte udělat Suchetův test. Na mapě máte také nové místo: Suchetovo muzeum. Opusťte tuto lokaci a pokračujte po silnici zpět k exitu. Přejděte do Suchetova muzea přes mapu.  

Suchetovo muzeum: Suchetův test

 Otočte se doleva a přibližte si fotografii vlevo a přečtěte si text. Zahněte znovu doprava a jděte vpřed, zahněte doleva a přibližte si 2 fotografie a přečtěte si texty. Zahněte doprava a jděte vpřed k velkému sudu. Pod sudem 1 je skupinová fotografie, přibližte si fotografii a přečtěte si text. Oddalte se a zahněte doleva, prohlédněte si fotografii a přečtěte si text. Oddalte se a otočte se, jděte 2x dopředu. Otočte se doprava a jděte znovu 2x vpřed. Prohlédněte si všechny fotografie na vaší cestě.  Nyní jste u dveří Suchetova testu. Vstupte do místnosti. Pokud nemůžete vstoupit do místnosti, pak jste neviděli všechny fotografie. Na fotkách najdete všechny odpovědi na otázky. Stisknutím tlačítka spustíte test. Stisknutím správného tlačítka získáte správnou odpověď na 4 otázky.  

Otázka 1 , správná odpověď je 1.

Otázka 2 správná odpověď je 2.

Otázka 3 správná odpověď je 2.

Otázka 4 správná odpověď je 3.

  Prošli jste testem a objeví se nové místo na mapě. Oddalte se a zahněte doprava, jděte vpřed a zahněte doleva. Klikněte na exit. Přejděte do továrny Miliva přes mapu.  

Továrna Miliva

 Stojíte před 2 informačními tabulemi , přibližte si je, abyste je viděli obě. Oddalte se a projděte vpřed mezi tabulemi. Jděte vpřed.  Zahněte doleva a jděte 2x vpřed, zahněte doleva a vezměte si paletu, která je u zdi. Zahněte doleva a jděte 3x vpřed, zahněte doleva ,vidíte díru ve zdi. Vidíte také koleje železniční trati. Vezměte si paletu z inventáře a klikněte s ní na zeď pod dírou. Kliknutím na paletu prolezte dírou, jste na kolejích. Otočte se ke zdi a přibližte si zeď. Čtete, že byste měli jít do: The Grand Coral Quarry. Na mapě máte opět nové místo. Jděte 1x vpřed a zahněte doprava, vpřed, otočte se vlevo a 2x vpřed mezi tabule. Otočte se vlevo k exitu. Přejděte přes mapu do The Grand Coral Quarry.  

The Grand Coral Quarry(Velký korálový lom)

Jděte 4x vpřed přes dřevěnou prkennou cestu a poté si přibližte informační tabuli, abyste si mohli přečíst, co je na ní psáno. Oddalte se, jděte jednou vpřed, otočte se a přibližte zadní stranu informační tabule. Zde se dočtete, že musíte projít kolem modrého kamene.  Oddalte se a otočte se, jděte 3x vpřed a zahněte doleva. Jděte ke dveřím, které tam vidíte, bohužel je teď nemůžete otevřít.  Oddalte se a otočte se, jděte jednou vpřed a zahněte doleva. Pak jděte 2x vpřed a otočte se doleva, přibližte si gril. Zvedněte víko , najdete dopis, přečtěte si ho. Oddalte se a zahněte doprava, jděte 1x vpřed a přibližte modrý kámen. Modrý kámen můžete zvednout, ale nevezmete si ho.Takže se oddalte  a otočte se doprava. U velkého kamene je něco na zemi. Přibližte se a uvidíte dláto, vezměte si dláto. Otočte se zpět k modrému kameni a posuňte se 3x vpřed. Přibližte si peněženku, která leží na zemi. Vezměte si peněženku, otevřete ji a přečtěte si, co je uvnitř. Musíte jít do The Aviation Gallery, je to nové umístění na mapě. Oddalte se, otočte se a jděte 14x vpřed k exitu. Přes mapu přejděte do letecké galerie.  

 The Aviation Gallery (Letecká galerie)

 Jděte jednou vpřed a zahněte doleva ke zdi. Na zdi je mapa a také periodická tabulka prvků. Přibližte si mapu, klikněte znovu na mapu a uslyšíte, jak Carol říká, že chce mít obrázek této mapy.  Klikněte na svůj telefon v inventáři a poté klikněte na mapu. Nyní máte fotografii ve svém inventáři. Oddalte se a zahněte doprava, jděte 1x vpřed a zahněte doleva. Na stole je kniha hostů. Přibližte si knihu návštěv a pak na ni klikněte, najdete tam stopu. Musíte hledat fotku Sucheta a medvěda. Vraťte se ke vchodu a zahněte doleva, visí tam fotografie, kterou hledáte. Je to fotografie, kde stojí osamocený muž s puškou, nad mrtvým medvědem. Přibližte si a otočte fotografii:je zde psáno.... Za Dudleyho stolem. Oddalte se a přejděte k obrázku, kde je periodická tabulka prvků. Na zadní straně si můžete přečíst: Použijte tyto brýle, abyste se dostali dále. Klikněte znovu na zadní stranu ,Carol říká, že tady něco bylo přilepeno. Brýle zmizely. Oddalte se a zahněte doleva, jděte ke vchodu. Přijde zpráva od Stiny.   Stina se zeptá, jestli ji nechce Carol vyhledat v knihovně, máte novou lokaci na mapě. Klikněte na telefon a klikněte na exit. Přejděte přes mapu na  

Stina

 Stina se ptá, zda nechcete najít její elektronickou cigaretu, poloha je nyní na mapě. Carol to udělá, když Stina vyhledá všechno o Andrew Suchetovi. Až rozhovor skončí, znovu se vám zobrazí mapa, nyní musíte jít na molo . Klikněte na Jetty na mapě 

Jetty (Molo)

Jděte 5x dopředu,odbočte vpravo a jděte vpřed. Zahněte doleva, na okraji mola je elektronická cigareta. Přibližte se a vezměte si cigaretu. Zahněte doleva, vpřed a zase doleva. Jděte 2x vpřed a opět zahněte doleva. Jděte 2x vpřed do oblasti grilování a přibližte se, vezměte si žlutou láhev, s tekutinou do zapalovače.  Oddalte se. Na jednom z prken kolem grilování vidíte nabíječku pro elektronickou cigaretu, vezměte si ji. Oddalte se a otočte se, jděte 2x vpřed a zahněte doleva. Jděte 3x dopředu a klikněte na exit. Vraťte se zpět ke Stině přes mapu 

Stina

Promluvte si se Stinou a Carol jí dá věci, které našla. Stina zatím nemá informace o Suchetovi. Až bude mít informace, pošle Carol SMS. Jděte zpět k

Andrein dům

 Jděte dovnitř. Jděte dolů a pak vpřed, zahněte doprava a vstupte do levé ložnice. Otočte se ke dveřím, tam kde jste předtím odstranili nálepku, ale nemohli jste přečíst adresu. Zkombinujte vatový tampon s tekutinou do zapalovače ve vašem inventáři. Poté vizitku přibližte a použijte vatový tampon na zbytky lepidla. Nyní si můžete přečíst adresu učitele klavíru, opět získáte nové umístění na mapě.  Opusťte dům a projděte mapou k domu učitele klavíru

Seth Andrews  

Promluvte si se Sethem a získáte nové místo na mapě: Hotel, tak tam hned běžte

Hotel

 Jděte ke dveřím a zkuste je otevřít. Bohužel potřebujete klíč. Jděte zpět k

 Andrein dům

Na předních dveřích je nyní červený kabát. Na dveřích je také poznámka. Přečtěte si poznámku. Oddalte se a poté přibližte červenou bundu, klikněte na bundu a z vnitřní kapsy vyndejte ultrafialové brýle. Klikněte na brýle , uloží se vám do inventáře. Oddalte se a otočte se, klikněte na exit. Jděte  zpět k 

The Aviation Gallery (Letecká galerie) 

 Nasaďte si ultrafialové brýle, to uděláte kliknutím s brýlemi na obrazovku. Pak jděte 2x vpřed  a otočte se vlevo k návštěvní knize. Na zdi je napsáno vodítko: Pohřeb a letadla a pak návštěvní kniha. Jděte zpět ke vchodu a zahněte doprava, přibližte si fotku s pohřbem a letadly.Otočte fotku a přečtete: strana 37. Vraťte se k návštěvní knize, přibližte si knihu, klikněte na ni a uvidíte stranu 37.  Přibližte si stránku 37 a získáte nové umístění: Potápěčský trezor. Oddalte se a opusťte galerii, přejděte přes mapu do The Diving Vault  

The Diving Vault (Potápěčský trezor)

Toto je potápěčské muzeum. Můžete jít dál do místnosti, ale nemůžete tam nic dělat. Pokud se otočíte doleva, můžete si přiblížit 2 věci. Jsou to vysvětlivky pro vystavená zařízení.  Zahněte opět doleva a jděte vpřed, ve směru ke schodům, vejdete do další místnosti. Napravo vidíte řadu potápěčských člunů pro jednoho muže.  Jděte 2x vpřed a zahněte doleva, pak jděte diagonálně k dekompresní nádrži.  Jste v dekompresní nádrži. Otočte se 2x doprava a uvidíte fotografii s papírem vespod.  Přibližte si papír a přečtěte si text. Oddalte se a přibližte si fotku, otočte fotku a na zadní straně uvidíte „Pt a Xe“. Oddalte se a zahněte doleva, jděte 3x vpřed. Otočte se a jděte po schodech nahoru. Nahoře vyjdete po dalších schodech.  Otočte se doleva a přibližte si místnost na druhé straně.  Klikněte na kufr s nálepkou na přední straně. Nyní vidíte horní část, musíte zde zadat kód. Právě jste našli vodítko: Pt a Xe, to jsou zkratky pro chemické prvky. Ve skutečnosti byste měli jít do letecké galerie, protože existuje periodická tabulka, kde můžete vyhledat atomové číslo Pt a Xe.Jinak  Pt = 78 a Xe = 54.  Zadejte kód , klikněte tedy na čísla 7, 8, 5, 4 a kufr se otevře. Uvidíte vodítko, které říká, že musíte jít do hotelu. Oddalte se a otočte se, obdržíte zprávu od Andrey. Přečtěte si zprávu a poté na zprávu klikněte. Místo fotografie nyní získáte 4 slova: Kočka, Motýl, Pták a Rty. Znovu klikněte na telefon a uvidíte fotografii dcery.  Opusťte potápěčské muzeum a jděte přes mapu do Andreina domu.  

 Andrein dům

Jděte dovnitř a pak do nejvyššího patra, zahněte doprava. Na krbu nad kamny je fotografie, přibližte si jí. Vidíte na obrázku řadu zvířat, klikněte postupně na Kočku, Motýla, Ptáčka a Rty, podle vodítka, které jste získali od Andrey v Potápěčském trezoru. Vidíte, že fotografie funguje jako schránka na klíče, vidíte klíč od Domusu, ale také klíč od hotelu. Vezměte si klíč od hotelu.  Znovu opusťte dům a přejděte přes mapu do hotelu

Hotel

Vezměte klíč z inventáře a klikněte na zámek. Nyní jste uvnitř hotelu. Jste v hale v přízemí. Vlevo jsou schody. Vedle schodů jsou dveře, ale jsou zamčené. Hotel má 3 patra a suterén a je zde spousta pokojů. Během zbytku hry se budete muset do tohoto hotelu několikrát vracet. Otočte se doprava, záchodové dveře jsou vpravo. Před vámi jsou také dveře, těmi dveřmi můžete vstoupit i do ostatních místností. Otočte se ke dvěma místnostem, jejichž dveře jsou otevřené. Vstupte do místnosti nalevo a otočte se, vedle dveří je na skříni stínidlo. Přibližte si stínidlo a vezměte si červenou cyklistickou svítilnu. Oddalte se a zahněte doprava, dopředu a pak doleva. 2x dopředu do kuchyně, otočte se doprava k dřezu. Na okraji dřezu je rukavice, klikněte na ni. Na rukavici je napsáno Bigge. Oddalte se, otočte se a klikněte na dveře skříně.Uvnitř skříně pod telefonem je krabička, přibližte si ji. Vidíte obraz Vitruviánského muže, který namaloval Michelangelo. Můžete kliknout na ruce a nohy, získají barvu. Musíte na to samozřejmě kliknout ve správném pořadí, ale správné pořadí zatím neznáme.  Vraťte se do haly a pak po schodech nahoru do 2. patra. Nahoře odbočíte doprava. Nahoře na věšáku je truhlička, přibližte si ji. Na víku uvidíte čísla od 1 až do 0. Musíte kliknout na čísla ve správném pořadí. Pokud kliknete na špatné číslo, rozsvítí se číslo 0, pokud kliknete na správné první číslo, rozsvítí se číslo 1. Poté hledejte druhou číslici, i zde platí, že nesprávná číslice a rozsvítí se číslice 0. Při správné druhé číslici se rozsvítí číslice 2 a tak dále. Kód je: 0386, takže klikněte na ta čísla a v truhličce najdete klíč. Vezměte tento klíč, uloží se vám do inventáře. Vraťte se do haly níže a otočte se k zavřeným dveřím vedle schodů. Vezměte si oranžový klíč z inventáře a klikněte na zámek. Jste ve sklepě. Jděte vpřed do temné místnosti. Pak vytáhněte z inventáře červenou cyklistickou svítilnu a klikněte s ní na tmavou obrazovku. Nyní máte červené světlo. Otočte se 2x doleva nebo doprava a zamiřte vpřed do místnosti vedle schodiště. Otočte se doprava k troubě. Přibližte si ji a klikněte na levé spodní dveře a několikrát se přibližte.  Dočtete se, že byste měli vyzkoušet ultrafialové brýle v uzavřeném lomu Grand Coral. Vezměte si kus zmuchlaného papíru ze zásuvky. Na papíře vidíte barevné končetiny. Klikněte na papír, uloží se vám do inventáře. Oddalte se a klikněte na dvířka trouby, zavřou se. Oddalte se a zahněte doprava, dopředu a zahněte doleva. Vstupte do levé místnosti. Tohle je prádelna . Zahněte doleva a klikněte na dveře, vstupte do místnosti a zahněte doleva. V levém rohu budete mít kurzor oka, přibližte se a zvedněte šroubovák, uloží se vám do inventáře. Zahněte doleva a jděte 2x vpřed, zahněte doleva a vstupte do temné místnosti. Vezměte si červené světlo na kole a klikněte v místnosti, v místnosti máte opět červené světlo. Zahněte doprava, na polici je láhev. Vezměte si láhev.Otočte se vpravo, jděte vpřed a vyjděte po schodech. Otočte se k dvojici otevřených dveří, projděte těmi nalevo, otočte se vlevo a jděte vpřed. Otočte se vlevo a projděte 2x vpřed do kuchyně a otočte se vlevo. Znovu otevřete skříň. Vezměte krabičku a klikněte na končetiny ve správném pořadí.Z vašeho pohledu : levá je modrá noha(A), pravá je červená paže(B), levá je zelená paže(C) a pravá je žlutá noha(D). V krabici najdete klíč, vezměte si ho. Jděte do 2. patra, otočte se doleva a klikněte na prosklené dveře. Potřebujete klíč, vezměte si klíč z inventáře a klikněte na zámek.  Dveře , respektive zámek se pohne, ale ještě se neotevře. Vezměte lahvičku oleje z inventáře a klikněte na zámek, tím ho promažete. Poté znovu použijte klíč a klikněte na zámek, dveře se otevřou. Jděte do levé místnosti, na podlaze je stínidlo. Vezměte klíč, který tam je. 2x se oddalte a zahněte doleva, vstupte do levé místnosti. Otočte se a přibližte si umyvadlo, vidíte tu kliku od dveří, vezměte si jí. Oddalte se a opusťte tuto místnost, zahněte doprava. Na zdi vedle dveří, kterými jste vešli, je schránka s kódem. Uvidíte v něm 5 červených symbolů.  Zahněte doprava a vstupte do pravé místnosti, otočte se 2x vpravo, vidíte trezor. Přibližte si trezor, vidíte, že potřebujete kód. Oddalte se a projděte prosklenými dveřmi do haly a jděte do nejvyššího patra. Stojíte před zavřenými dveřmi, vezmete klíč a klikněte na zámek. Uvnitř napravo vidíte řadu trubek ležících na podlaze, přibližte se a vezměte si páčidlo. Oddalte se a opusťte místnost, jděte dolů po schodech a opusťte hotel. Přejděte přes mapu do The Grand Coral Quarry.

The Grand Coral Quarry (Velký korálový lom)

Jděte 8x vpřed a zahněte doleva, jděte ke dveřím ve skále. Přibližte si dveře  2x. Uchopte páčidlo z inventáře a klikněte na dveře. Vezměte si z inventáře ultrafialové brýle a klikněte na dveře. Na vnitřní straně dveří je text, přibližte si ho. Čtete: podívali jste se do kovové plechovky v Suchetově muzeu? Oddalte se 3x a otočte se, 1x dopředu a zahněte doprava. Vraťte se k exitu. Musíte se vrátit do Suchetova muzea, takže tam jděte

Suchetovo muzeum

Jděte 2x vpřed a zahněte doprava. 1x vpřed a zahněte doprava, nyní jste před schody. Sejděte po schodech dolů a zahněte doleva, 1x vpřed a otočte se.Otočte se ještě vlevo ,vidíte vchod do dřevěné chatrče, jděte dovnitř. Na stole je plechovka, kliknutím na plechovku ji otevřete. Klikněte znovu na plechovku a uvidíte kámen s textem: Máte chuť na lov kamene, otočte se doleva a najděte místo. Oddalte se a zahněte doleva, uvidíte obrázek řeky Marigold. Na mapě máte opět nové místo. Zahněte doleva a jděte vpřed, zahněte znovu doleva a uvidíte schody. 1x vpřed a zahněte doprava, vyjděte po schodech nahoru. Nahoře odbočíte doleva, dopředu a znovu doleva a dvakrát dopředu k východu. Přejděte přes mapu k řece Marigold.

Řeka Marigold

Jděte 5x vpřed, vlevo vidíte prkno, které je v horní části natřeno oranžovou barvou . Pokračujte 3x vpřed, přes prkennou cestu. Odbočte doleva a na dřevěném sloupku uvidíte zelený kámen. Vezměte kámen a otočte ho, je tu napsáno číslo 4. Carol si to poznamená na papír do inventáře. Oddalte se a zahněte doprava, jděte 3x vpřed a zahněte doprava. Na mostě u prvního sloupku leží červený kámen, přibližte si kámen a otočte ho. Je tu napsaná číslice 2. Carol si opět udělá poznámku. Oddalte se a zahněte doleva, jděte 1x vpřed. Na stromě vpravo vidíte modrý kámen. Přibližte si kámen a otočte ho. Na kameni je číslo 1 a Carol si to poznamená. Oddalte se a jděte 3x vpřed, zahněte doprava a na pařezu uvidíte modrý kámen. Vezměte kámen a otočte jej, uvidíte číslo 0. Oddalte se a zahněte doleva, jděte vpřed a zahněte znovu doleva. Na stromě vidíte zelený kámen, přibližte si kámen a otočte jej. Je tu číslo 3. Oddalte se a zahněte doprava, jděte 1x vpřed a poté si přibližte červenou destičku na levém sloupku. Zakázaný průchod, ptačí oblast je na ní psáno. Vezměte si šroubovák z inventáře a klikněte s ním na šroub .Po odmontování destičky uvidíte zelené kolečko s číslem 5. Carol si to všechno poznamenala do poznámkového bloku . Oddalte se, tady dál se jít nedá, otočte se a vraťte se 17x zpět k exitu, nyní se musíte vrátit do hotelu

Hotel

Zpátky v hotelu jděte do prvního patra, otočte se doleva a projděte prosklenými dveřmi. Otočte se 2x doleva, vidíte na zdi nad vypínačem krabici s 5 tlačítky, teď jim musíte dát správnou barvu. Kliknutím na tlačítko změníte barvu. Musí to být podle čísel na kamenech, které jste viděli u řeky Marigold,  takže: zleva doprava: modrá, červená, zelená, zelená a zelená. Zatáhněte za tlačítko na spodní straně, objeví se nová stopa: Breton Horseback, Riding Trail zleva doprava. Oddalte se a projděte dveřmi, dolů po schodech a ven k exitu. Přejděte přes mapu na The Horseback Riding Trail.

The Horseback Riding Trail (Stezka pro jízdu na koni)

Hledáte několik barevných kamenů. Poznamenejte si je podle pořadí, tak jak je na své cestě uvidíte. Jděte vpřed dvakrát na štítek, jděte doleva a jděte vpřed 3krát. Otočte se doprava. Jděte jednou vpřed a zahněte doprava, vidíte zelený kámen. Zahněte doprava, 1x vpřed a zahněte doleva. Jděte jednou vpřed a zahněte doleva. Nyní vidíte modrý a červený kámen.Zahněte doprava a jděte vpřed 1x, zahněte doleva a vidíte zelený a modrý kámen. Zahněte doprava, 1x vpřed a zahněte doprava. Jděte 2x vpřed na silnici a odbočte doleva, klikněte na exit . Jděte zpět do hotelu, protože máte nové kódy barev.

Hotel

Projděte do hotelu a jděte do prvního patra. Projděte skleněnými dveřmi a otočte se, jste opět před krabicí nad vypínačem. Nyní musíte zadat kódy, které jste našli u velkých kamenů.Takže zleva doprava nastavte tyto barvy- zelená, modrá, červená, zelená a modrá.  Znovu zatáhněte za tlačítko na spodní straně ,uvidíte vodítko: kde byla nalezena vaše dcera. Oddalte se a opusťte hotel, u vchodových dveří dostanete zprávu od Domuse. Kliknutím na zprávu si ji přečtete, chce s vámi mluvit. Klikněte na telefon , opusťte hotel a jděte do Domus.

Domus

Promluvte si s Domusem a získáte nové umístění: Lucida Ski Slope.

Lucida Ski Slope (Sjezdovka Lucida)

Jděte 8x vpřed a přibližte si napájecí skříň na stožáru. Na krabici je napsáno: Což mi připomíná: Vždycky jsem nesnášel přezdívku vaší dcery. Oddalte se a poté přibližte spodní část stožáru. Carol přemýšlí, jestli na spodní části může stát, a pak se oddalte. Nyní se vám zobrazí kurzor nohy na spodní části stožáru, klikněte na stožár. Nyní jste vylezli nahoru, blízko napájecí skříňky, vezměte si dláto z inventáře a klikněte na zámek napájecí skříňky. V rámečku vidíte červené pruhy u čísel 5, 8, 6 a 7, poznamenejte si to. Oddalte se a stoupněte si na pevnou zem, otočte se a jděte vpřed 1x. Zahněte doprava a jděte přes pole 3x vpřed ke kůlně, na dveřích je kombinační zámek. Zadejte kód 5867 a jste v kůlně. Nahoře na radiátoru je text, je tu psáno: naproti místu, kde v úterý a ve čtvrtek obědváte. Oddalte se a jste zase venku. Znovu se oddalte a otočte se. Dostanete novou zprávu, je od Domusa a ten zjistil, kde Bigge pracuje. Získáte nové umístění na mapě, jděte 2x vpřed, otočte se vpravo  a vraťte se 7x dolů a klikněte na exit. Přejděte k Biggeovi přes mapu a promluvte si s ním.

Bigge (Velký)

Je to nový Bigge, mnohem lépe vypadající než starý Bigge. Musíte najít dům Andreina manžela.  Carol tu adresu někde viděla, jděte do Andreina domu.

Andrein dům

Jděte dovnitř a zahněte doleva, jděte vpřed a zahněte doprava. V krabici je pár obálek, přibližte si obálky.  Klikněte na  obálku a přibližte si ji, Carol říká: toto je adresa, o které mluvil Bigge. Nyní máte opět nové místo na mapě. Opusťte dům a jděte do domu Andreina manžela.

Andrein manžel

Promluvte si s Andreinim mužem, jejich dcera má přezdívku Winch. Vraťte se do Andreina domu.

Andrein dům

Jděte dovnitř a sejděte po schodech dolů, jděte vpřed a zahněte doleva ke dveřím bez kliky.Přibližte si dveře a vezměte si kliku z inventáře, poté klikněte na dveře. Uvnitř místnosti se otočte doleva a na podlaze pod zrcadlem vidíte klíč, přibližte si ho  a vezměte si klíč. Vyjděte z místnosti a zahněte doprava, jděte po schodech dolů. Zahněte doleva a použijte klíč z inventáře na zamčené dveře, jste v hudební místnosti. Otočte se doprava a jděte vpřed, vlevo na stole je čtečka karet a na reproduktoru karta Visa. Vezměte si čtečku karet , uloží se vám do inventáře. Na reproduktoru mezi monitorem a počítačem je karta Visa, vezměte si ji. Vraťte se do haly , vyjděte nahoru po schodech a pak vyjděte 2x po schodech nahoru ,do obývacího pokoje, kde je notebook na jídelním stole. Přibližte si notebook a klikněte na klávesnici a zadejte jako heslo přezdívku dcery: Winch. Máte přístup k notebooku, nyní zkombinujte čtečku karet s kartou Visa ve svém inventáři. Na ploše notebooku vidíte výpis z účtu, klikněte na něj. Naleznete kód: 4375, zůstaňte na této obrazovce a přejděte do svého inventáře. Klikněte pravým tlačítkem na kombinaci karta+čtečka karet.  Zadejte kód 4375 na čtečce karet. Nyní vidíte seznam účtů, zejména Asian Garden. Přibližte si účty ,uslyšíte komentář Carol a získáte také nové umístění na mapě. Několikrát se oddalte, sejděte dolů po schodech a opusťte dům. Přejděte do Opposite Asian Garden přes mapu.

Opposite Asian Garden (Naproti Asijské zahradě)

Je tu výstava Nilse Strindberga, odbočte vpravo a přečtěte si informační tabuli. Získáte nové umístění na mapě. Otočte se k exitu a přejděte přes mapu do The Adventure's Grave

The Adventure's Grave (Hrob dobrodružství)

Jděte 2x vpřed směrem ke kostelu. Zahněte doprava a jděte 2x vpřed, zahněte doprava k náhrobku. Přibližte si růži na podlaze a pak si přibližte i poznámku. Přečtěte si poznámku, musíte hledat dále v: The Coquina Mine. Na mapě máte opět nové místo. Oddalte se a zahněte doprava, 2x dopředu a zahněte doleva. 2x vpřed a klikněte na exit. Přejděte přes mapu do dolu Coquina.

The Coquina Mine

Stojíte před srubem a máte v pohledu mapu dolu. Klikněte levým tlačítkem myši, nyní můžete vidět, kde jste na mapě ve svém inventáři. Nyní jste na chatě Barbecue.  Vstupte do srubu, stojíte před grilem. Otočte se doprava a před oknem je kniha návštěv, prolistujte si knihu návštěv. Vraťte se ven a zahněte doprava. Musíte si přečíst všechny informační značky, se kterými se setkáte. Jděte 3x vpřed a zahněte doleva, jste před cedulí The Long Mine. Zahněte doprava a jděte 1x vpřed, zahněte doleva a jste před cedulí The Coquina Mine. Přibližte si vodu za plotem, vepředu uvidíte peněženku. Přibližte si , uslyšíte, jak Carol říká, že tam nepůjde. Oddalte se 2x a zahněte doprava, jděte 2x dopředu a zahněte doprava. Jste před cedulí Virgin Marys Mine. Zahněte doleva a jděte 1x vpřed, zahněte doprava a jste před cedulí Lime Kiln. Jděte jednou vpřed, jste u policejní pásky. 2x si přibližte důl. Carol říká, že tady leželo tělo. Oddalte se a otočte se, dostanete zprávu od Stiny. Našla něco, co vás zajímá. Jděte jednou vpřed a zahněte doprava. Jděte vpřed a zahněte doleva, jste před cedulí The Capelli Mine. Můžete tam vstoupit, ale není zde nic k nalezení. Zahněte doprava a jděte 1x vpřed. Zahněte opět doprava a na informační tabuli se dočtete o "Hadím smrku". Odbočte doleva a jděte vpřed jednou, jste zpět u Barbecue Hut. Otočte se doleva a klikněte na exit. Přejděte ke Stině přes mapu

Stina

Našla informace a vytiskla je, ale potřebuje zjistit, kde to je. Zeptá se, jestli Carol může jít k ní domů a vyrobit kostky ledu z vína. Jděte tedy do Stinina domu.

Stiny dům

Vstupte do kuchyně a zahněte doprava. Ve čtvrté zásuvce je podnos na výrobu kostek ledu, přibližte si a vezměte. Zavřete zásuvku a otočte se doleva, dopředu a doleva ke kombinaci chladničky s mrazničkou. Klikněte na levé dveře, toto je díl chladničky. Vezměte si láhev vína, klikněte na hrdlo láhve a uvidíte korek. Láhev vína se vám uloží do inventáře.V inventáři spojte šroubovák s lahví. Láhev je nyní otevřená. Zkombinujte láhev vína s tácem na led ve vašem inventáři. Klikněte na pravé dveře chladničky s mrazničkou, toto je díl s mrazničkou. Kliknutím na zásuvku ji vytáhněte, vezměte nádobu naplněnou vínem a klikněte na zásuvku. 2x se oddálte a otočte se doleva, 2x dopředu a klikněte na exit. Vraťte se ke Stině

Stina

Stina našla článek. Jde o profesora Barka. Carol se také ptá na nedávnou vraždu . Informace o tom má i Stina. Nyní máte také nové místo na mapě: univerzitu. Přejděte na univerzitu přes mapu 

Univerzita

Promluvte si s asistentkou profesora Barka. Získáte polohu profesorovy psací chaty. Jděte do profesorovy chaty

Chata profesora Barka

Před domem zahněte doleva, 1x vpřed a zase doleva. Nyní stojíte před stodolou se 3 dveřmi. Přibližte si levé dveře a klikněte na háček, uvidíte uvnitř řadu věcí, ale nemůžete je zatím použít. Přibližte si dveře uprostřed a kliknutím na ně dveře otevřete. Vidíte spoustu starých nástrojů, přibližte se, Carol říká, že teď nemůže nic použít. Oddalte se a poté si přibližte pravé dveře, klikněte na dveře. Na zadní stěně můžete vidět šipku nad hromadou dříví. Přibližte si šipku a uchopte jí, je to modrá šipka. Oddalte se a zahněte doleva, jděte 3x vpřed a jste u studny. Můžete si přiblížit studnu, ale není v nic zajímavého. Otočte se vpravo a obdržíte další zprávu od Stiny. Přečtěte si zprávu, je o Veronice Heglerové. Jděte jednou vpřed a zahněte doleva, uvidíte vchod do tmavého kamenného sklepa. Jděte dovnitř a pak si z inventáře vezměte červenou svítilnu, klikněte s ní na tmavý prostor. Uvidíte kladivo, popadněte kladivo , uloží se vám do inventáře. Otočte se a vyjděte ven, zahněte doprava a jděte 3x vpřed k domu. Zahněte doprava, jděte 1x vpřed a zahněte doleva. Jděte jednou vpřed a jste u předních dveří. Klikněte na vstupní dveře a Carol vstoupí do domu. Jděte do kuchyně, zahněte doleva a podívejte se na kalendář na zdi. Přibližte si ho, v kalendáři vidíte červený, zelený a modrý křížek. Oddalte se a zahněte doleva, nad skříní nalevo od dveří uvidíte viset záclonu. Přibližte si záclonu a kliknutím na ní ji odtáhněte. Klikněte na tašku, která tu leží, klikněte na zip.Taška je prázdná .Oddalte se a zahněte doleva, 1x dopředu a zahněte doprava. Vidíte toustovač, dvakrát se přibližte a získejte klíč z toustovače.   Zahněte doprava, 1x vpřed a zahněte doleva. Jděte ke vchodovým dveřím a zahněte doprava, stojíte před schody. Jděte nahoru a vpřed ke dveřím, vezměte si klíč z inventáře a klikněte na zámek. V ložnici si přiblížíte skříň, klikněte na skříň a najdete malý trezor. Trezor má kombinační zámek. Oddalte se a zahněte doleva, přibližte si noční stolek napravo od postele. Otevřete zásuvku a získejte poznámku, poznámka se týká loděnice.  Oddalte se a otočte se 2x doleva nebo doprava, uvidíte hnědý závěs. Klikněte na závěs, je tam velká tma. Popadněte svou červenou cyklistickou svítilnu a klikněte do prostoru. V levé spodní polici je poznámkový blok. Přibližte si poznámkový blok a otevřete jej, získáte klíč, který je schovaný v bloku. Oddalte se a zahněte doprava, klikněte na dveře a jděte vpřed. Zahněte doleva a sejděte po schodech dolů. Jděte vpřed k jídelnímu stolu a zahněte doprava, Stojíte před komodou. Vezměte klíč z inventáře  a klikněte na zámek komody. Klikněte na zápisník. Přečtěte si ho a prolistujte až na poslední stránku . Najdete tam adresu Veroniky Heglerové, získáte novou polohu na mapě. Oddalte se a zahněte doprava, 1x dopředu a odbočte doleva. Klikněte na přední dveře a jste venku, zahněte doprava a jděte vpřed k exitu. Jděte na univerzitu

Univerzita

Promluvte si s asistentkou profesora. Zeptejte se na loděnici, získáte nové umístění na mapě. Jděte do profesorovy loděnice.

Lodní bouda profesora Barka

Jděte 2x vpřed a zahněte doleva, jděte vpřed ke stodole. Přibližte si závoru, která zavírá dveře, vezměte si kladivo z inventáře a klikněte na zámek. Uvnitř jděte jednou vpřed a otočte se, uvidíte červený klíč visící na boku stroje. Přibližte si klíč ,klikněte na něj, uloží se vám do inventáře. Vyjděte ze stodoly a dejte se doleva, 1x vpřed a zase doleva. Vidíte dveře na straně stodoly. Vezměte si červený klíč z inventáře a klikněte na zámek těch dveří. Uvnitř se otočte doprava a přibližte si police napravo u zdi. Na horní polici je hák na loď, chcete ho uchopit, ale nemůžete na něj dosáhnout. Oddalte se a zahněte doleva, jděte vpřed a zahněte doprava. Jděte 2x vpřed a otočte se doprava, uchopte schodišťovou stoličku, která je na podlaze. Zahněte doprava a jděte 2x vpřed, zahněte doleva a jděte vpřed ke dveřím. Odbočte doleva a opět uvidíte prkna a police vpravo na zdi, pod prkny se zobrazí ikona ozubeného kola. Vezměte schodišťovou stoličku a umístěte jí tam. Až se vám objeví kurzor nohy, tak na stoličku klikněte a pak uchopte hák lodi na polici nahoře. Zahněte doprava a vyjděte dveřmi ven, otočte se 2x doprava a jděte 4x vpřed k exitu. Nyní musíte jít do dolu Coquina

Coquina Mine

Stojíte před grilovací chatkou, zahnete doleva a jdete 4x vpřed. Odbočte doleva a jste před The Coquina Mine. Přibližte si louži vody, vepředu stále leží malá brašnička. Vezměte lodní hák a klikněte na brašničku, kliknutím ji otevřete. Znovu na ní klikněte, zobrazí se vám obsah. Vezměte si kapesní nůž, klikněte na další předměty a poté klikněte na brašničku. Ta se i s obsahem uloží do  vašeho inventáře. Oddalte se a zahněte doleva, jděte 4x dopředu a zahněte doprava. Klikněte na exit. Přejděte přes mapu do bytu Veroniky Heglerové.

Veronika Heglerová

Uvnitř odbočíte doleva a jste před bytem Veroniky Heglerové. Na podlaze je balíček, přibližte si jej a seberte balíček. Vezměte si kapesní nůž z inventáře a klikněte na balíček, uvidíte mobilní telefon. Nemůžete si ho vzít, takže se oddalte a dostanete zprávu od Andrey. Přečtěte si zprávu a opusťte budovu. Přejděte na Andreu přes mapu.

Andrea

Promluvte si s Andreou a získáte nové místo: Ekenbergské skalní rytiny. Až si s Andreou promluvíte, přejděte přes mapu k rytinám Ekenberg Rock.

Ekenberg Rock (Ekenbergské skalní rytiny)

Jděte 3x vpřed, otočte se doprava a jděte vpřed 2x. Přečtěte si čistou i špinavou informační tabuli. Zahněte doprava a jděte 2x vpřed, přečtěte si informační tabuli. Pak se podívejte na šedou plochu za informační tabulí, uvidíte barevné malůvky. Všimněte si tvaru a barvy té napravo, je fialová. Otočte se a jděte vpřed 3x, otočte se vpravo a jděte vpřed 1x. Podívejte se na informační ceduli. Otočte se doprava , jsou tu dvě místa pro přiblížení pohledu. Poznamenejte si tvar a barvu (modrá) tvaru , který je dole a zelený tvar je nahoře.  Oddalte se a zahněte dvakrát doleva, na zemi vlevo od stromu je krabice. Přibližte si krabici. Na víku vidíte 3 figurky(tvary), kliknutím na tvary jim dejte správnou barvu. Takže zleva doprava nastavte tvary na : zelená, fialová a modrá. Poté klikněte na oranžové tlačítko a uvnitř krabice najdete další nápovědu a nové umístění na mapě. Odstupte 3x, otočte se vlevo a jděte vpřed,otočte se vlevo,vpřed, otočte se vpravo,2x vpřed a otočte se vlevo a3x vpřed a otočte se vpravo k exitu.Na mapě jděte do Lourdeshill Rock Carvings

Lourdeshill Rock Carvings

Musíte hledat ovečku s oranžovou ušní známkou. Jděte vpřed a zahněte doleva, jděte vpřed 9krát a přibližte si tyč. Přečtěte si, co je napsáno na cedulce: oranžové ucho.Oddalte se a otočte se, jděte vpřed 7krát a zahněte doprava. Na oranžové ušní známce je číslo, toto číslo si poznamenejte. Zahněte doprava a jděte 5x vpřed, zahněte doprava a vidíte krabici na zemi. Přibližte si ji a zadejte číslo ušního štítku: 13028. V krabici si přečtete vodítko, slyšíte, jak Carol říká, že obsah převzala Andrea. Musíte se vrátit k chatě Barbecue na trase Coquina Mine. Oddalte se a zahněte doprava, jděte vpřed 7krát a zahněte doprava. Jděte vpřed a klikněte na exit. Přejděte přes mapu na

Coquina Mine

Podle vodítka musíte mrknout do návštěvní knihy v Barbecue Hut. Jděte dovnitř a zahněte doprava, klikněte na knihu návštěv a přejděte na poslední stránku.Vzkaz je napsán na dřevěných zádech návštěvní knihy.Klikněte na zprávu a uslyšíte Carol. Musíte se vrátit do hotelu, takže jděte ven a klikněte na exit a jděte do

Hotel

Jděte dovnitř, zahněte doprava na záchod, otevřete dveře. Podle pokynů zde musíte použít červenou cyklistickou svítilnu. Vezměte červenou cyklistickou svítilnu a klikněte na záchod, na zdi vidíte svastiku. Jděte do nejvyššího patra a otočte se doleva, jste před záchodem. Otevřete dveře a červenou cyklistickou svítilnou klikněte na záchod , na zdi uvidíte napsanou adresu: Garbo Road 1.Na mapě máte nové místo. Opusťte hotel a přejděte přes mapu na

Garbo Road 1: Armádní muzeum

Toto je armádní muzeum, jděte dovnitř. Jděte 2x vpřed a zahněte doleva, na policích je brožura Suchetova muzea. Otočte brožuru a přečtete si: V zeleném sáčku. Oddalte a zahněte doleva, 1x dopředu a zahněte doleva. 2x vpřed a zahněte doprava, jsou tu 4 uniformy, přibližte si uniformu se zelenými náprsními kapsami. Klikněte na náprsní kapsu a přečtěte si zadní stranu registrační karty. Oddalte se a zahněte doprava, 3x dopředu a zahněte doleva. 1x vpřed a odbočit vpravo, 1x vpřed a zase vpravo. Uvidíte pokoj s palandami, vejděte dovnitř. Otočte se doleva a přibližte si bundu visící z patrové postele. Klikněte na kapsu, najdete tam dopis.Přečtěte si přední a zadní část dopisu. Oddalte se a zahněte doleva, 1x dopředu a zahněte doleva. 1x vpřed a odbočit vlevo, 1x vpřed a odbočit vpravo. 1x vpřed a odbočit vpravo a 2x vpřed. Vyjděte z muzea , obdržíte zprávu od Johanny Kaser, asistentky profesora.Jděte na univerzitu

Univerzita

 Promluvte si s asistentkou, dostanete barevný disk. Jděte do profesorova spisovatelského domu.

Chata profesora Barka

Jděte vpřed, otočte se vlevo a projděte do domu. Vstupte do kuchyně a zahněte doleva. Přibližte si kalendář na zdi, : zelený křížek je na čísle 15, modrý křížek na čísle 25 a červený křížek na čísle 30. Oddalte se a zahněte doleva, jděte do haly a zahněte doprava. Vyjděte po schodech nahoru a projděte dveřmi do ložnice.Přibližte si skříň a otevřete dveře, na podlaze je trezor. Klikněte na trezor, má kombinační zámek, v kalendáři jste našli 3 čísla, ale jaké je pořadí?  Podívejte se na barevný disk, který vám dala profesorova asistentka. Vidíte, že pořadí by mělo být: červená, zelená a pak modrá. Pokud to zkombinujete s barvami a čísly kalendáře, dostanete kód: I červená, 2 zelená a pak modrá , takže převedeno na čísla 30 -15 – 25. Klikněte na čísla a trezor se otevře, přečtěte si všechny stránky rodinné knihy. Když si přečtete o sjezdovce Domus, získáte nové umístění na mapě. Několikrát se oddalte a jděte po schodech dolů, jděte ven. Otočte se vpravo a vpřed, klikněte na exit a na mapě jděte

Sjezdovka Domus

Jděte 2x vpřed a znovu uslyšíte Carol, zahněte doleva.Vstupte do boudy, zahněte doprava a uvidíte sněžné dělo. Přibližte si ovládací skříňku, za sklem vidíte pouzdro na cigarety. Rukojeť boxu je uzamčena. Oddalte se a zahněte doprava, na poličce napravo od vchodu je obal na DVD. Přibližte si DVD a poté na DVD několikrát klikněte.Krabička se otevře a tam uvidíte další stopu. Musíte zkontrolovat střechu horního zvedacího mechanismu. Oddalte se a projděte otvorem, zahněte doleva a jděte 8x vpřed.Odbočte doleva k tunelovému tubusu, budete trochu rozmazaní a uvidíte, že se dějí zvláštní věci. Zahněte znovu doprava a jděte vpřed 3x na vrchol. Zahněte doleva a uvidíte mechanismus výtahu, přibližte si budovu. Poté uvidíte ozubené kolo, ale nemůžete zkontrolovat střechu. Potřebujete žebřík. Oddalte se a jděte vpřed přímo kolem budovy. Uvidíte lavičku, jděte ještě jednou dopředu a zahněte doprava. Přibližte si paletu a pak uvidíte žebřík, vezměte si ho. Otočte se doprava a vraťte se 2x šikmo k mechanismu výtahu. Otočte se. Přibližte se na zadní straně a umístěte tam žebřík. Klikněte kurzorem nohy na žebřík, na střeše najdete klíč. Klikněte na klíč , uslyšíte Carol , pak si vezměte klíč. Oddalte se a zahněte doleva, jděte vpřed 11x a zahněte doprava. Jste zase před boudou. Jděte dovnitř a zahněte doprava ke sněžnému dělu.Přibližte kliku se zámkem a použijte na ní klíč, box se otevře.Pak vezměte pouzdro na cigarety, otevřete pouzdro a přečtěte si stopu. Nalevo od lavičky v parku je velký kámen. Oddalte se 4x a zahněte doprava, přejděte na cestu a zahněte doleva. 8x vpřed a zahněte doleva, jste opět před tunelem. Jděte 2x vpřed tunelem, opět se dějí podivné věci. Jděte znovu 2x vpřed a jste u piknikového stolu v parku. Nalevo od něj vidíte v trávě velký kámen, přibližte si kámen a klikněte na něj. Pod kamenem je poznámka, vezměte si poznámku. Na přední straně je vodítko: Zelené ucho. Otočte poznámku a přečtěte si zadní stranu. Poznámka se vám uloží do inventáře.Oddalte se a otočte se, projděte tunelovou trubkou a zahněte doprava. Jděte dolů, cestou se stane něco divného. Pokračujte vpřed k exitu. Projděte na mapě do

The Lourdeshill Rock Carvings.

Musíte hledat ovečku se zelenou ušní známkou. Jděte vpřed a otočte se doleva, jděte 5x vpřed a zahněte doleva.Leží tu ovečka se zelenou ušní známkou, přibližte a zapište si číslo: 75016. Oddalte se a zahněte doleva, jděte 2x vpřed. Obdržíte zprávu od Jonase,pokračujte 3x vpřed a odbočte vpravo. Vpřed a klikněte na exit. Musíte se vrátit do hotelu, kde je také trezor.

Hotel

Vyjděte po schodech nahoru, tam získáte další vizi. Zahněte doleva a projděte prosklenými dveřmi, zahněte doleva a vstupte do místnosti napravo. Otočte se , je tu sejf, přibližte si jej a zadejte číslo ze zeleného štítku na uchu ovečky: 75016. Klikněte na papíry a přečtěte si oba dopisy, váš pohled bude opět rozmazaný. Oddalte se , nyní mluvíte s Domusem. Všechno je rozmazané, Domus Carol omámil čajem a brutálně jí znásilnil, Carol se to ale docela líbilo a nic hlásit nebude. Carol se nějak vrátila domů

Domov

Klikněte na postel, Carol usne a až se znovu probudí, podívejte se na lampu na stropě. Oddalte se a opusťte byt a jděte do

Jonas

Promluvte si s Jonasem a pak jděte do

Domus

Ke vstupu potřebujete klíč. Otočte se a klikněte na exit, projděte mapou do

Andrein dům

Jděte do horního patra a zahněte doprava. Přejděte k fotografii nad krbem, přibližte si fotografii a klikněte na ni. Jak jste již dříve zjistili, jedná se o schránku na klíče. Vezměte Domus klíč a poté opusťte dům.Vraťte se přes mapu do

Domus

Použijte klíč na Domusovy dveře. Uvnitř zahněte doleva a jděte vpřed, zahněte doleva ke skříni. Otevřete dveře skříně, klikněte na plechovku, která tam je. Na víku vidíte ozdoby.Oddálte se a otočte se, vstupte do pokoje pro hosty, vlevo je police. Přibližte si poznámku na druhé polici, přečtěte si poznámku. Oddalte se a zahněte doprava, projděte kuchyní do obývacího pokoje. Zahněte doprava a jděte vpřed, zahněte doleva ke stolu. Baterie vašeho telefonu je vybitá. Přibližte si černou složku na stole, kliknutím na složku ji otevřete. Klikněte na papír uvnitř, je to rozhodnutí soudce o porušení zákona. Znovu se přibližte a znovu uslyšíte Carol. Otočte se a na stoličce napravo od dveří je oranžový štítek. Otočte štítek a vidíte kódy barev. Vezměte si s sebou štítek a vraťte se ke skříni na chodbě, jděte 2x dopředu a zahněte doleva. Stojíte znovu před skříní, otevřete dveře a klikněte na plechovku. Klikněte na dekoraci a uprostřed se rozsvítí barevný symbol. Každá dekorace má jinou barvu. Poté klikněte na ozdoby ve správném pořadí, podle barevného kódu na štítku. Takže je to modrá, zelená, žlutá a bílá. V plechovce najdete 2 poznámky, přečtěte si je. Oddalte se a jděte ke vchodovým dveřím, byl doručen dopis do schránky.Přečtěte si dopis a máte nové umístění na mapě: UFO Pads. Vyjděte z Domusova bytu na mapu a nyní cestujte do

UFO Pads (UFO podložky)

Jděte vpřed a zahněte doleva. Jděte vpřed 4x do kopce, zahněte doleva a jděte vpřed 2x. Zahněte znovu doleva a podívejte se přes kopec. Oddalte se a zahněte doleva, 2x dopředu a zahněte doprava. Mluvíte s vrahem, chce zabít i Carol, rychle si vezměte láhev mazacího oleje z inventáře. Klikněte lahví na obličej vraha Setha. Seběhněte kolem vraha a klikněte na exit. Pomocí mapy jděte na policejní stanici. Podívejte se na konec.

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář