Jdi na obsah Jdi na menu
 

TOPlist

Robert D.Anderson & The Legacy of Cthulhu

14.12.2010 Autor návodu-Standa Madukas

Legacy of Cthulhu je hra vytvořená herními fanoušky z Homegrown Games, kteří si vzali program FPS Creator a vytvořili příběh,který právě budete hrát.Ve hře nejde nic nastavit,nakonfigurovat.Je tu celkem 15 misí,nemusíte hru procházet postupně,stačí když otočíte stránkou v menu a klikněte na vybranou kapitolu.Moc vám to nedoporučuju,protože tím ztratíte příběhovou linku a budete v podstatě hrát jen jednotlivé mise.O co v příběhu jde?

Robert D. Anderson,chlápek z New Yorku přišel v mládí o oba rodiče.Stal se soukromým detektivem a čistě náhodou se dostal k případu,který se týkal jeho rodiny,respektive dědečka, který žije v Německu na hradě.Vše se odehrává v době druhé světové války. I přes přísná opatření se Anderson vydává do Německa.Zde jej však uvězní nacisté, hlídající okolí celého hradu.Je zde několik dějových zvratů,budete pátrat po experimentech,které nacisté na hradě provádějí.Hra má mnoho nedostatků,tím největším je dlouhá doba nahrávání.Obtížnost je nastavena dost vysoko .Ukládejte pokud možno co nejvíc,protože zemřít je zde velmi snadné.Ve hře je také celkem málo munice,takže šetřete s každým nábojem.Budete bojovat převážně s vojáky později i s několika příšerami.Hra je čistokrevná střílečka i když jsou zde určité prvky,kdy musíte zapojit mozek a trochu popřemýšlet co vlastně máte udělat.Grafika je poplatná tomu,že to dělali amatéři,ale výsledek není vysloveně špatný.Ve hře je také slušný arzenál zbraní.Legacy of Cthulhu má slušnou hororovou atmosféru a pokud máte rádi obtížné střílečky tak tato je opravdovou výzvou.Pokud se někde zaseknete a nebude se moci hnout,tak zmáčkněte klávesu C nebo mezerník,to vám opět umožní volně se pohybovat.

Ovládání je přednastaveno takto

W,S,A,D-pohyb

W+shift-rychlý běh

mezerník-skok

C-dřep

R-nabít

Enter-otevřít dveře

num 1-vytasit zbraň

num 0-schovat zbraň

1.kapitola Ankunft auf Landers

Jděte k vojákovi vlevo a ze země před ním automaticky seberete náboje.Jděte ke kostře vzadu a získáte revolver.Střelte z bezpečné vzdálenosti do sudu u okna a pak do cisterny za oknem.Prolezte do místnosti a vyjděte po schodech nahoru.Vejděte do místnosti naproti schodům a vezměte si munici.Vyjděte zpět ke schodišti a jděte do dveří vpravo.Uvnitř zabijte vojáka a ze stolu napravo si vezměte medicínu.Zabijte vojáka nahoře na patře a pak projděte dveřmi nalevo od schodiště.Jděte až dozadu,skrčte se a projděte až dolů ke kulaté díře do které skočte.Vidíte před sebou plot pod napětím.Vyskočte na bednu vpravo a z ní skočte na potrubí.Přejděte na druhou stranu,skočte dolů a vezměte si medicínu.

2.kapitola Scheryen des 3.Reichs

Otevřete dveře,jděte chodbou vpravo,po schodech nahoru projděte na druhou stranu.Seberte munici u schodů,skrčte se a zabijte vojáka dole vepředu.Pod schody si vezměte lékarničky a jděte kupředu ke dveřím ,které si otevřete.U krbu zabijte civilistu,projděte chodbou k vojákovi,kterého zabijte a na stole si vezměte munici.Opět jděte chodbou ke dveřím,vstupte dovnitř a zabijte vojáka napravo.Pak si vezměte lékarničky u beden,projděte dveřmi do místnosti,ze stolu seberte klíče .Nyní se vraťte k zavřeným dveřím na začátek,jde jsou prosklená okna.V místnosti použijte dělo,tím rozstřelíte bedny v místě, kde na vás střílel voják.Jděte tedy touto novou cestou do chodby.Sejděte po schodech dolů,projděte dveřmi,jděte chodbou a na konci projděte dveřmi.V místnosti zastřelte vědce. Projděte do protějších dveří a vejděte do chodby.Narazíte zde na zamčené dveře. Projděte do místnosti a v rohu na stole seberte munici a klíč. Vraťte se zpět,sejděte po schodech dolů,do místnosti,kde jste zastřelili vědce.Jděte k pultu v cele ,kde vidíte kostru.Aktivujte páku na ovládacím pultu.Vraťte se do chodby nahoru a jděte zpět do místnosti, kde byl vědec.Na konci jsou otevřené dveře,projděte do místnosti s kostrou v modrém energetickém poli. Zabijte vědce a ze stolu seberte klíč. Nyní se vraťte zpět do chodby a jděte ke dveřím které předtím nešli otevřít.Vejděte do velké místnosti, kde je voják s panzerfaustem.Rychle se skrčte a schovejte za stůl.Střílejte mu do hlavy,je nesmírně odolný,takže vystřílíte hodně munice.Až ho zabijete ,tak projděte na konec a mise je hotová.

3. Kapitola – Geheime Forschung

Jděte vpřed ,vlevo ve výklenku zastřelte vojáka a vězměte si lékarničku.Kousek dál zastřelte dalšího vojáka a na konci projděte dveřmi do místnosti s ochozem a schodištěm.Zastřelte vojáka dole,sejděte dolů a sesbírejte veškerou munici.Vraťte se po schodech zpátky na ochoz a projděte po schodech ke dveřím.Uvnitř zastřelte vojáka ,ze stolu si vezměte munici a klíč a seběhněte opět dolů,kde projděte dveřmi,které si otevřete klíčem.Uvnitř je zmutovaný voják s rotačním kulometem,zlikvidujte ho.Pak jděte doprava,seskočte dolů do místnosti a jděte za ohrádku ke stolu.Vezměte si munici a pak aktivujte pult nalevo.Tím otevřete dveře nahoře nalevo odkud na vás střílí voják.Zabijte ho a vy se dejte otevřenými dveřmi vlevo.Projděte k dalším dveřím dole pod schody si promluvte s vojákem.Pod schody si ze stolu vezměte munici a aktivujte páku na zdi,tím si otevřete dveře nad schody pod kterými jste.Vyjděte po schodech nahoru a projděte vpřed do velké místnosti se schodištěm po stranách.Vzadu na vás střílí civilista.Zlikvidujte ho a pak si vezměte klíče z komody nalevo.Sesbírejte také veškerou munici.Vraťte se do místnosti, kde jste mluvili s vojákem a otevřete si dveře nalevo.Jděte kupředu,spustí se hraná animace,která v kontrastu s ubohou grafikou celé hry působí jako pěst na oko.Tím je další mise hotová.

Kapitola 4 – Die schwarze Sonne

Na podstavci před vámi je v modré kouli voják, zastřelte ho.Projděte dveřmi vzadu do chodby,kde zastřelte důstojníka a pak projděte dopředu do kazatelny.Napravo vyjděte po schodech nahoru a projděte dveřmi do místnosti. Zastřelte vojáka a vlevo vyjděte po dalších schodech nahoru. Projděte dveřmi,zlikvidujte vojáka a na konci místnosti si vezměte z truhly klíče.Jděte zpátky do místnosti, kde jste začínali a klíčem si odemkněte dveře vlevo. Z podlahy napravo si vezměte dokumenty.Vyjděte z místnosti a jděte do dveří naproti. Vlevo na stole si vezměte dokumenty a jděte do chodby vpravo. Sejděte po schodech dolů na hradní nádvoří.Jděte až na konec,vstupte dveřmi napravo do místnosti a vyjděte po schodech nahoru,kde zlikvidujte důstojníka.Z regálu si vezměte klíče.Vraťte se zpátky na začátek nádvoří a vstupte dveřmi nalevo do místnosti s žebříkem.Vylezte nahoru,zlikvidujte důstojníka a zatáhněte za páku na zdi.Tím si otevřete dveře na nádvoří nalevo vzadu.Projděte otevřenými dveřmi ke dveřím a vstupte do výtahové šachty.Mise je hotová.

Kapitola 5 – Blasphemische Rituale

Jste v chodbě s vojákem ,jděte chodbou vpřed. Po stranách jsou zamčené dveře,jděte ke schodišti,kde zastřelte vojáka.Nahoře projděte dveřmi a jděte vlevo.Z komody si vezměte lékarničku,jděte do dřepu a rychle projděte za lavice do velké místnosti vpravo.Musíte tu zlikvidovat dva vojáky se samopaly.Pak střelte do jedné z cisteren,po výbuchu rychle proběhněte k uvolněným dveřím, protože v okolí je velké teplo, které vám ubere zdraví.V  místnosti zastřelte vojáka a vyjděte po schodech nahoru,kde si na konci z velkého květináče vezměte klíče.Vraťte se do velké místnosti,proběhněte až dolů do chodby ,kde jste začínali. Nalevo přeskočte stůl a odemkněte červené dveře.Uvnitř si vezměte lékarničku a munici. Vraťte se do chodby a jděte do protějších dveří.V chodbě zabijte kostlivce a na konci chodby si všimněte plakátu na kterém jsou vyznačeny červené křížky nahoře a dole, s výjimkou druhé pozice nahoře. Na konci chodby vejděte do dveří. U čtyřech obrazů nahoře jsou spínače a dole u obrazů jsou další čtyři spínače.Aktivujte druhý spínač zleva nahoře. Vyjděte zpět do chodby a hned vlevo se vám otevřeli další dveře. Zastřelte důstojníka a projděte ke dveřím na konci místnosti.Mise je hotová.

Kapitola 6 – Dagons Kinder

Postupte chodbou,vezměte si sekyru a zabijte sekyrou zdravotní sestřičku.Na konci si v místnosti vezměte z regálů munici a pak se vraťte ke dveřím a projděte dovnitř,kde zlikvidujte důstojníka.Pak zabijte i dalšího ve vedlejší místnosti,kde si vezměte klíč ze stolu nalevo a otevřete jím dveře napravo.Projděte záchodky k okénku, kterým prolezte po žebříku dolů do chodby.Zlikvidujte zdravotní sestřičku,na konci chodby vejděte do dveří a v místnosti zabijte důstojníka.Seberte munici,lékarničku a klíče ze stolu.Projděte dveřmi do místnosti co vypadá jak hrobka.Zlikvidujte muže v kápi a pak i kostlivce.Projděte dveřmi na konci do chodby.Vidíte,že tu probíjí elektřina,takže se vraťte chodbou zpět k žebříku a skrze záchodky projděte do místností,kde jste zlikvidovali dva důstojníky.V rohu vzadu jsou zamčené dveře, které si klíčem odemkněte. Seberte v místnosti munici a dokumenty.Nyní se vraťte zpět do hrobky,jděte k trůnu uprostřed a s stiskněte Enter. Zastřelte monstrum a pak si vezměte klíče ,které z něj vypadli.Otevřete si dveře do chodby s elektřinou ,rychle proběhněte tento úsek/mačkejte klávesy W+Shift/a na konci si klíčem otevřete dveře.Vyběhněte vpravo po schodech nahoru,střílí po vás kostlivec,zlikvidujte ho.Dveřmi na konci vyjděte ven. Tady vás čeká nebezpečná zelená obluda, kterou není možné zabít.Střílejte do ní,tím ji zpomalíte. Vyběhněte rychle po schodech vlevo nahoru a seberte klíč. Seskočte dolů a utíkejte ke dveřím na konci. Odemkněte je a projděte.Mise je hotová.

Kapitola 7 – Jenseits des Wahnsinns

Sejděte po schodech dolů,projděte dveřmi do chodby a pak do místnosti,kde je za pultem muž v bílém plášti.Zabijte ho a pak projděte do dveří nalevo,kde zabijte dalšího muže v plášti a nahoře důstojníka.Kousek od důstojníka je na zdi vypínač,aktivujte ho.Vraťte se do předchozí místnosti a nalevo projděte chodbou ke dveřím.Uvnitř zabijte kostlivce,seberte munici a lékarničky a projděte otevřenými dveřmi.Zabijte muže v bílém plášti nad schody a pak vyběhněte až nahoru,kde na zdi aktivujte vypínač.Tím si otevřete dveře vpravo dole.Seběhněte dolů otevřenými dveřmi na plošinu.Vyjedete nahoru,otevřete dveře,vyjděte na krátký ochoz a aktivujte páku na zdi.Sjeďte plošinou zpět dolů a vraťte se zpátky na začátek na schodiště,kde jste misi začínali.V jednom z pater jsou otevřené dveře,vstupte do chodby a projděte dveřmi nalevo do místnosti,kde zabijte zdravotní sestřičku.Vraťte se zpět do chodby a jděte chodbou k dalším dveřím.Zabijte muže pod schodištěm,sesbírejte munici a lékarničku a pak aktivujte páku na zdi.Tím si otevřete dveře nad vámi nad schody.Projděte do místnosti,kde zlikvidujte monstrum s rotačním kulometem.Sejděte po schodech dolů a pod schody si vezměte klíče ze stolu.Vraťte se zpět ke schodišti,sejděte dolů a otevřete si dveře napravo a projděte ke schodišti.Trochu si zaskáčete,protože musíte vždy přeskočit mezeru a doskočit na vyčnívající lávku.Musíte se rozběhnout,mačkat klávesy W+Shift a v pravou chvíli mezerníkem skočit. Vystoupejte až úplně nahoru.Ve výklenku si vezměte sniperku,zabijte důstojníka a nahoře jděte do chodby vlevo,dojdete do velké místnosti s krbem.Zlikvidujte důstojníka ,vyjděte po schodech nahoru a projděte do tmavé chodby.Mise je hotová.

Kapitola 8 – Framdes Blut

Jděte chodbou vpřed,v  místnosti na konci jděte do dveří vpravo, kde si v temné chodbě vezměte revolver a munici. Vraťte se do místnosti a pokračujte do dveří na druhé straně.Zastřelte vojáka a pak aktivujte vypínač na zdi.Vraťte se do místnosti,kde jste si vzali revolver. Ta je nyní osvětlená. Projděte dveřmi ,které jsou otevřené. Projděte do velké místnosti a zabijte vojáka. Vstupte do kontejneru a vezměte si munici.Vyjděte po modrém schodišti a vejděte do dveří vlevo.Octnete se v podobné místnosti. Vyjděte po schodech nahoru a aktivujte páku,otevřete si tak dveře dole, nad kterými je nápis GAS.Místnost je zamořená plynem,rychle aktivujte páku na zdi a hned vyběhněte ven. Vyjděte po schodišti,otočte se směrem k potrubí a pak na potrubí přeskočte a jděte po něm až k regálu nalevo, na kterém jsou klíče.Seberte klíče a po potrubí projděte na druhou stranu k plošině s otevřenými dveřmi,přeskočte na plošinu.Sejděte po schodech dolů a na konci chodby si klíči odemkněte dveře. Vejděte do místnosti a zabijte důstojníka a monstrum.Na zdi aktivujte páky/nejsou vidět,jsou schovány za obrazy příšery/Nyní se vraťte do chodby, kde byly dvě chodbičky vlevo a dvě vpravo.Zde se vám otevřely dveře místností. V jedné najdete brokovnici a v té druhé nalevo je mrtvola na pitevním stole a na zemi leží klíče,které si vezměte.Rychle zlikvidujte monstrum,které se tu objeví a jděte do místnosti,kde vám v průchodu dovnitř brání cisterna.Rozstřelte jí a pak seskočte vzadu dolů a projděte do místnosti,kde je monstrum s rotačním kulometem.Až ho zlikvidujete ,tak jděte do temného kouta vlevo a aktivujte vypínač na zdi. Tím si otevřete dveře hned vedle, do kterých vejděte.Tím je mise hotová.

Kapitola 9 – Das Erbe der Landers

Jděte chodbou kupředu,voják který vám pomáhá zlikviduje stvůru.Jděte vpravo,kde si vezměte samopal.Projděte do dveří na konci. V chodbě jsou pancéřové dveře, které jsou zamčené.Jděte chodbou,zahněte vpravo a na toaletách zlikvidujte dva vojáky.Sesbírejte si munici a lékarničku na hajzlíkách napravo a vezměte si klíč z umyvadla.Jděte zpátky na chodbu a projděte do dveří na konci,kde opět zlikvidujte dva důstojníky.Projděte do dveří vzadu nalevo,kde si vezměte baterii.Vraťte se do chodby a projděte pancéřovými dveřmi.Vyjedete plošinou nahoru,vyjděte do další chodby.Sejděte po schodech dolů, seskočte a pak se dejte vpravo a projděte místností k dalším dveřím. Projděte dveřmi a v místnosti sejděte po schodech dolů. Jděte vpravo,na stole si vezměte klíče a munici. Otočte se,rychle zabijte monstrum a na druhé straně seberte munici.Vyjděte opět po schodech do chodby,jděte až na konec a  projděte vpravo dveřmi do velké místnosti,kde zlikvidujte důstojníka na ochozu vpravo.Pak jděte vlevo,kde si vezměte lékarničku a pak jděte ke stolu kde je munice.V tom se objeví za vámi monstrum. Zlikvidujte ho a pak běžte do otevřených dveří na konci místnosti,spustí se animace a mise je hotová.

Kapitola 10 – Unter fremden Sternen

Projděte kulatými dveřmi a stejnými vstupte do chodby.Počkejte až žena v energetickém poli domluví a pak vám odstraní z cesty překážku. Vejděte do místnosti,vyjděte po schodech a hned skočte dolů,projděte nalevo do kulatých dveří a projděte do místnosti se schodištěm. Vyjděte po schodech nahoru.Přeskočte na nosník a přejděte k plošině, kde zatáhněte za páku.Seskočte dolů a vraťte se do předchozí místnosti.Kulaté dveře nalevo/ty zadní/ jsou otevřené.Projděte do místnosti a sejděte dolů. V rohu stiskněte páku a opět se vraťte do předchozí místnosti a projděte otevřenými dveřmi po pravé straně/to jsou ty přední z obráceného pohledu/. Projděte chodbou a jděte vlevo. Mezi okny je zelený vypínač, který stiskněte. Vyjděte po schodech nahoru a seskočte dolů. Mezi okny stiskněte další zelený vypínač.Po explozi prolezte oknem,přeskočte přes stoly ke schodům,kde se opět setkáte s dívkou.Vyjděte po schodech nahoru a vyskočte do otevřeného prostoru.Mise je hotová.

Kapitola 11 – Die Magie der Altern

Projděte chodbou,vyjděte po schodech a skulinou ve zdi jděte do místnosti, kde projděte k  podstavci. Na něm se objevují brouci, kteří vám budou sloužit jako zbraň. Každé sebrání vás však bude stát trochu života. Seberte dva brouky a vraťte se do předchozí místnosti. Vystřelte brouka proti dřevěné podlaze,tím ji rozbijete. Seskočte dolů a jděte rovně do místnosti, kde je vlevo umyvadlo.Aktivujte umyvadlo,získáte brouka a projděte kulatými,tentokrát už otevřenými dveřmi do místnosti.Sejděte po schodech dolů,jděte vlevo na výtahovou plošinu,vyjedete nahoru.Jděte chodbou ,po schodech dolů a seskočte do místnosti.Vezměte si květinku z podstavce ,tím si doplníte zdraví a  projděte vpravo do chodby,kde zabijte mutanta a projděte na konci do místnosti,kde si z podstavce vezměte brouka.Vraťte se zpět do hlavní místnosti a jděte vpravo dveřmi do chodby. Projděte vlevo do místnosti,kde si vezměte dvě rostlinky ,které vám doplní zdraví a pak v rohu vpravo jakýsi předmět.Jděte chodbou na druhý konec,vyjděte po schodech nahoru a do nádoby dejte předmět.Vraťte se do hlavní místnosti a jděte do tmavé chodby vpravo.Zabijte mutanta a jděte na místo kde mutant stál, automaticky naberete vodu. Vraťte se k nádobě do které jste dali předmět.Aktivujte jí/tentokrát ale z druhé strany/,v nádobě se objeví rostlina.Vraťte se zpět do hlavní místnosti,podívejte se nahoru,vidíte,že kulaté dveře naproti podstavci jsou otevřené.Jděte k podstavci u kterého jsou schody a po podstavcích přeskákejte ke schodům a nahoře pak proskočte  otevřenými dveřmi do modře nasvícené chodby.Vpravo ve skříni si vezměte předmět a jděte na druhý konec, kde vlevo otevřete mříž ventilace. Prolezte dovnitř a broukem zabijte lebku.Vyjděte do chodby,na konci vylezte vlevo po žebříku nahoru a jděte do místnosti, kde se setkáte s dívkou.Mise je hotová.

Kapitola 12 – Tödliches Spiel

Vyjděte po schodech na podstavec s teleportem,přenesete se na plošinu, kde napravo na zdi zatáhněte za páku,dole pod vámi se otevřely dveře. Seskočte dolů,vejděte do dveří a vezměte si klávesnici na zemi nalevo. Jděte na druhý konec místnosti,kde projděte dovnitř.Vlevo si vezměte laserovou zbraň a vpravo zatáhněte za páku na zdi.Vyjděte ven,zabijte mutanta a projděte do protějších dveří,kterými projděte na výtahovou plošinu.Vyjeďte nahoru ,projděte chodbou vpravo a projděte dveřmi. Seberte rostlinku,vyjděte po schodech k nápisu na desce. Tím se vám otevřou dveře na druhém konci chodby,kam směřujte.V místnosti je mutant,kterého musíte zlikvidovat čtyřmi brouky.Pak vstupte do teleportu a poté vejděte do dalšího teleportu.Zlikvidujte mutanta dvěma ranami z laserovky.Otočte se k teleportu,na zemi je pravděpodobně nějaký mechanismus ,který otevírá dveře vzadu za teleportem dole.Aktivujte tedy mechanismus a vejděte do těchto dveří. Projděte chodbou,vyjdete v místnosti s rostlinami. Projděte dveřmi do další místnosti,seskočte vlevo a seberte z podstavce rostlinku na doplnění zdraví. V teleportu se objevil mutant, kterého zabijte.Vstupte do teleportu,jste v místnosti s rostlinkami. Před vámi na zdi je tlačítko. Musíte skočit proti tlačítku a v letu ho stisknout. Vraťte se do místnosti s teleportem,vidíte, že vlevo se otevřely dveře. Za dveřmi seberte klíč a jděte k zamčeným dveřím na konci místnosti.Projděte,tím mise končí.

Kapitola 13 – Elisas Prüfungen

Vezměte si revolver a munici a vyjděte po lávce nahoru, kde stiskněte páku na zdi.Zlikvidujte ženu na druhé straně.Sejděte dolů a vstupte do otevřených dveří,kde aktivujte páku.Opět zlikvidujte ženu a jděte do otevřených dveří nalevo od těch kde jste.Jděte kupředu,v podřepu projděte ke klávesnici na zemi,kterou si vezměte. Vraťte se do místnosti,opět zlikvidujte ženu.Projděte do kulatých dveří naproti a v místnosti aktivujte páku na zdi.Z ventilace sem vleze žena,zlikvidujte jí a pak prolezte ventilací do místnosti,kde skočte vlevo k munici a zdraví. Seskočte dolů, seberte zelenou kouli a projděte dveřmi do další místnosti.Zlikvidujte ženu na plošině,sesbírejte munici v místnosti a pak otevřete ventilační mříž a vlezte do malé místnůstky, kde stiskněte páku na zdi. Vyjděte zpět do místnosti,zlikvidujte ženu a jděte na opačný konec, kde se otevřela další ventilační mříž. Seberte munici a zdraví a vraťte se zpět do místnosti. Vlevo vyskákejte po kulatých stolech nahoru a přeskočte na vrchol tubusu se zelenou hmotou.Přeskočte na plošinu na druhé straně a seberte klíč. Seskočte dolů a projděte do kulatých dveří.Po bednách vyskákejte do šachty a projděte přes místnost a chodbu do velké místnosti se schodištěm.Nalevo odemkněte dveře,jděte do temné chodby,projděte místností a vejděte do další chodby.Tím je mise hotová.

Kapitola 14 – Welt in Trümmern

Seberte revolver a zelenou kouli vlevo.Zaútočí na vás zmutovaná příšera.Bojovat s ní nemá cenu,utíkejte ke kulatým dveřím vlevo a jděte do vedlejší místnosti. Vyskočte na podstavec a přeskočte dovnitř k páce,aktivujte jí.Vyskočte na pult s pákou a přeskočte opět ven. Nyní se vám otevřely dveře na koncích místnosti. Za jedněmi je rostlina zdraví, za druhými je páka,kterou aktivujte. Vraťte se do místnosti a vyjděte po postraních schodech nahoru. Tady jsou další dveře, za kterými je teleport. Projděte teleportem a na jeho druhé straně seskočte dolů. Jděte po schodech nahoru a projděte lávce ke kulatému oknu a aktivujte ho. Tím jste si otevřeli dveře,kterými projděte.Je tu další velké monstrum,opět s ním nebojujte,ale vyběhněte po schodech nahoru. Zatáhněte za páku a vstupte do dveří, které se otevřely na druhé straně místnosti.Vyjeďte výtahem nahoru a sejděte dolů.Vstupte na kruhovou plošinu vlevo,tím si otevřete dveře dole v místnosti. Sejděte po postranních schodech do místnosti a vejděte do chodby vpravo.Nyní máte jen omezený čas na proběhnutí celým komplexem.Venku aktivujte páku vlevo,v červeně osvětleném koutě aktivujte další páku a jděte ke dveřím na vpravo. Přeskočte přes zátarasy na další prostranství, kde opět narazíte na velkou příšeru.Proběhněte kolem ní na druhou stranu prostranství a vstupte do teleportu.Tím je mise hotová.

Kapitola 15 – Flucht von Landers

Na schodech před vámi si vezměte pistoli.Projděte po ochozu dolů ke žlutě osvětleným skříňkám na zdi.Aktivujte je,tím otevřete dveře u malému bunkru uprostřed,okamžitě se objeví zmutovaný voják s rotačním kulometem,zlikvidujte ho.Jděte do otevřeného bunkru a aktivujte páku,tím otevřete dveře v rohu napravo.Okamžitě tam utíkejte a proběhněte do chodby.Vejděte do místnosti, kde se po chvíli otevřou dveře vlevo a z nich na vás zaútočí mutant s rotačním kulometem.Až ho zabijete,tak jděte do těchto dveří a vezměte si klíče.Klíči si otevřete roletová vrata ,projděte dovnitř a rychle se schovejte za bednu,protože na vás zaútočí zuřivý mutant s rotačním kulometem.Zlikvidujte ho/v rohu je samopal,takže ho použijte/ a pak  zatáhněte za páku na zdi vlevo.Projděte dveřmi do chodby,kde si vezměte munici,otevřete další dveře a zlikvidujte dalšího zmutovaného vojáka.Vyjděte po schodech nahoru,vyjděte ven do zahrady,podívejte se na závěrečnou animaci a tím jste dohráli tuto nepříliš povedenou střílečku.

Uložené pozice

Čeština

Demo

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

Screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář